LOGIN
بیانیه ها
shirazi.ir
بیانیه تظاهرکنندگان عراقی به مناسبت «روز جهانی بقیع» در مرز عراق و عربستان
کد 10596
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 15 خرداد 1399 - 11 شوال المكرّم 1441
تظاهرکنندگان عراقی با تجمع در مرز عراق و عربستان، تقاضای مجدد خود را برای بازسازی قبور ائمه بقیع علیهم السلام در مدینه منوره اعلام کردند.

شیعیان عراقی هرساله با سازماندهی مرکز روابط عمومی دفتر مرجع عالیقدر آیت الله العظمی سید صادق حسینی شیرازی دام ظله، در منطقه مرزی عراق و عربستان حضور می یابند و تخریب قبور مطهر امامان شیعه را محکوم می کنند.

در هشتم شوال سال جاری شیعیان حاضر در این مراسم بیانیه ای صادر کردند که به شرح زیر است:
 
بسم الله الرحمن الرحیم
 
ما علمای دین، روشنفکران، خبرنگاران و شهروندان عراقی، حضور اعتراضی خود را در اینجا مانند سال های گذشته تجدید می کنیم و روز هشتم ماه شوال را به عنوان روز جهانی حمایت از بقیع اعلام می داریم و طبق فرمایش مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی سید صادق حسینی شیرازی دام ظله خواستار بازسازی آن هستیم و یا اینکه به ما اجازه داده شود تا مراقد مطهر اهل بیت علیهم السلام را بازسازی کنیم و همانند سایر عتبات عالیات در سرتاسر جهان به زیارت آن بپردازیم.

ما خواسته های قانونی خود را که در زیر آمده است در اختیار مقامات سعودی، سازمان های بین المللی به طور عام و یونسکو به طور خاص و همه رسانه ها و همه دست اندرکاران قرار می دهیم:

1- بازسازی فوری قبور مقدس ائمه اهل بیت علیهم السلام از خاندان پیامبر صلی الله علیه وآله و همسران و یاران باوفایش در مدینه منوره که تکفیری ها آن را ویران کرده اند و همچنین بازسازی سایر آثار و میراث های نبوی که منهدم شده است.

از آنجایی که این مکان ها بدون استثنا متعلق به همه مسلمانان و بلکه متعلق به کل انسان ها است و هیچ کس حق ندارد آزادی ادیان، قوانین، پیمان ها و عرف های اسلامی، انسانی و بین المللی را مصادره کند، ما مسئولیت کامل شرعی، قانونی و اخلاقی در حفظ این بناها را به عهده مقامات سعودی می دانیم.

2- منع و جلوگیری از تجاوز و تعدی افراط گرایان به هر شخص مسلمانی که مایل به انجام مراسم زیارت قبور ائمه علیهم السلام است، بلکه لازم است همانند کشورهای پیشرفته جهان اداره ای که به امور آن مراسم دینی و شعائر می پردازد و ضامن آزادی عمل دست اندرکاران آن است، تأسیس شود.

3- مجرم دانستن فرقه ضاله ای که به ویران کردن مراقد مطهر در بهشت بقیع اقدام کرد و قلمداد کردن این عمل به عنوان جنایتی علیه بشریت و اسلام و اعلام کردن آن از طریق رسانه ها.

4- ما از دولت عراق و از سازمان های بین المللی از جمله سازمان کنفرانس اسلامی، سازمان ملل و سازمان میراث جهانی «یونسکو» می خواهیم که مستقیماً دخالت کنند و دولت عربستان را از راه های مختلف دیپلماتیک تحت فشار بگذارند تا آن دولت بپذیرد و بازسازی مراقد و آثار مقدس را آغاز کند.

5- ما از سازمان های مدافع حقوق بشر و جامعه مدنی با تمام گرایش ها و رویکردهای فکری می خواهیم تا در دادگاه ها از جمله در دادگاه بین المللی لاهه، علیه جناح های تکفیری که در تخریب بقیع مرتکب جرم شدند و به مقدسات اسلامی در حجاز هتک حرمت و اهانت کردند، اقامه دعوا کنند؛ زیرا حفظ مقدسات دینی حقی قانونی است که در کلیه قانون های اساسی، پیمان ها و عرف ها تضمین شده است.

6- ما می خواهیم که آثار تاریخی و بناهای اسلامی در حجاز در فهرست میراث جهانی یونسکو و... ثبت شود تا به وهابی ها اجازه ندهیم باقیمانده های آثار پیامبر صلی الله علیه وآله و اهل بیت اطهار علیهم السلام را از بین ببرند و می خواهیم آنان به بازسازی بناهای تخریب شده بپردازند.

برای دستیابی به این خواسته ها، ما از مراجع عظام دینی، عالمان نامدار، فرهیختگان، نویسندگان، خبرنگاران، رؤسای عشایر و همه مسلمانان می خواهیم تا از حق خود برای حفظ میراث پیامبر و خاندانش صلوات الله علیهم با تمام ابزارهایی که در اختیار دارند، دفاع کنند از جمله می خواهیم:

یکم: پایبندی به اعلام هشتمین روز از ماه شوال به عنوان یک روز جهانی و نامیدن آن به «روز جهانی بقیع» و شرکت کردن در راهپیمایی ها و تحصن های مسالمت آمیز در تمام نقاط جهان برای معرفی اهمیت این روز به کل جهانیان؛

دوم: شدت بخشیدن به کارهای رسانه ای و کلیه رسانه های صوتی و تصویری و چاپی برای نشر و گسترش مظلومیت ائمه بقیع علیهم السلام؛

سوم: استفاده از تکنولوژی جدید در برقراری ارتباط با اقوام مختلف جهان برای معرفی سیره عطرآگین ائمه بقیع سلام الله علیهم؛

چهارم: بین المللی کردن موضوع تخریب مراقد مقدس در بقیع، از طریق ارتباط برقرار کردن با نهادهای بین المللی و رسمی در سراسر جهان؛

پنجم: تشویق توده های مردم برای ارسال میلیون ها پیام الکترونیکی به مقر سازمان ملل متحد، سازمان های حقوق بشری، سران کشورها و سایر نهادهای مسئول؛

ششم: فعال سازی وب سایت های اینترنتی مربوط به هشتم شوال و ایجاد سایت های جدید که از این مسئله بشردوستانه حمایت می کند؛

هفتم: تأثیرگذاری بر مراکز تصمیم گیری بین المللی؛ زیرا اگر تصمیم گیرندگان بین المللی ببینند که ویرانه ماندن قبور بقیع به منافع استراتژیک آن ها آسیب می رساند، آن ها برای رفع ممنوعیت ساخت و ساز از راه های گوناگون فشار خواهند آورد؛

هشتم: تلاش برای دمیدن روح تازه به بدن امت اسلامی، که در خواب عمیق فرورفته است و در نتیجه آن را در برابر انواع مختلف مشکلات داخلی و خارجی، آسیب پذیر کرده است.

آگاهی بخشی به مسلمانان در مورد دین آن ها – با گرایش های مختلف - و درک آن ها از کتابشان (قرآن)، سنت و سیره پیامبرشان و اهل بیت او صلوات الله علیهم و پیروی از آموزه های آسمانی در علم، کار، تعقل و اندیشیدن، ضامن حل مشکلات آن ها و پاکسازی محیط آن ها از افراط گرایی است.

8 شوال المکرم 1441
 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.