LOGIN
دیدارها
shirazi.ir
"حجت الاسلام والمسلمين سيد حسين شيرازي:"
ثابت قدم بودن و برخورداري از صداقت به مکتب اهل بيت عليهم السلام، امري مهم و ضروري است
کد 2143
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 11 مهر 1388 - 13 شوال المكرّم 1430

 
حجت الاسلام والمسلمين سيد حسين شيرازي دام عزه در ديدار با جمعي از شهروندان کاشاني که در بيت مرجع عالي قدر حضرت آيت الله العظمي حاج سيد صادق حسيني شيرازي مدظله العالي برپا گرديد، ضمن سخناني با اشاره به فرازهاي پاياني زيارت معروفه ي عاشورا اظهار داشتند: زيارت عاشورا تنها زيارتي است که حديث قدسي مي باشد و داراي مقام عظيم و بلندي است، چراکه خداي متعال در اين زيارت شريفه، خودش امام حسين عليه السلام را زيارت مي کند و اين چنين موردي در هيچ کجاي ديگر نيست.

ايشان افزودند: زيارت عاشورا عبارت هاي بسيار محکمي دارد لکن آخرين مقطع اين زيارت شريفه، مهمترين دعا و حساس ترين بخش از اين زيارت است که اگر کسي قرار باشد توجه يابد و منقلب شود، قطعاً متوجه و منقلب مي گردد.

حجت الاسلام والمسلمين شيرازي تصريح کردند: معناي اين مقطع پاياني زيارت عاشورا را که مي خوانيم «و ثبّت لي قدم صدقٍ عندک مع الحسين و أصحاب الحسين عليه السلام» چنين است که از خداي متعال مي خواهيم ما را پا بر جا و ثابت قدم قرار دهد، آن هم به شکل صحيح و راست نزد خودش در دستگاه امام حسين عليه السلام و با شعائر و موضوع امام حسين عليه السلام که بخشي از آن ثبات قدم و بخش ديگر آن همراه بودن با صدق و راستي است.

ايشان در ادامه با بيان اين که منظور از «صدق» چيست، افزودند:صادق بودن و راستگويي بسيار مهم است، خصوصاً صادق و رو راست بودن با خداي متعال و اهل بيت عليهم السلام و اينکه در کارهاي خود ريا و دروغ نداشته باشيم، چه اين که صادق بودن، داشتن ثبات قدم در دستگاه و مکتب اهل بيت عليهم السلام بسيار مهم و ضروري است.

ايشان تصريح نمودند: ما نبايستي در کارها و امور خود تزلزل و ترديد داشته باشيم، بلکه بايستي ثابت قدم بوده و آسان، عرصه ها را خالي و ترک نکنيم؛ زيرا عقب نشيني کردن در کارها خصوصاً امور خير و ثواب به صِرف برخي ناملايمات و سختي ها بسيار ناپسند است، لذا بايد در تمام عرصه ها استقامت و پافشاري داشته باشيم.

حجت الاسلام والمسلمين سيد حسين شيرازي در ادامه خاطرنشان ساختند: رياکارانه يا از روي صداقت بودن کارها بسيار امر مهمي است که بايد مواظب باشيم اعمال و رفتارمان با ريا و تظاهر آلوده نشود، البته اگرچه ممکن است داشتن ريا، عملمان را باطل نکند، اما بسيار حيف است که کار خوب و حسنه اي را با ريا مخلوط و همراه کنيم، زيرا به هر حال بين عمل صادقانه و از روي ريا فرق و تفاوت است.

ايشان فرمودند: هرچه بيشتر تلاش کنيم تا دلمان را با امام حسين عليه السلام خالص گردانيم و ريا را از مجالس عزاداري دور کنيم و در خفا و پنهاني نيز هميشه به ياد امام حسين عليه السلام باشيم، به توفيق بزرگي دست يافته ايم، که اگر چنين کنيم در خلوت و آشکارِ ما نيز اخلاص و صداقت خواهد بود.

ايشان در بخش پاياني سخنان خود افزودند: امام حسين عليه السلام و زيارت آن حضرت داراي آن چنان ارزش و برکتي است که شامل همه، حتي غير شيعيان و غير مسلمانان نيز مي شود و الطاف آن حضرت هميشه و در هر حالي جاري است که اميدوارم خداي متعال در دنيا و آخرت دست ما را از دامان پربرکت امام حسين عليه السلام کوتاه نفرمايد.

  • نظری برای این خبر درج نشده است.