LOGIN
خبر
shirazi.ir
"در حسينيه ابوصيبع بحرين برگزار شد:"
گراميداشت هشتمين سالگرد ارتحال حضرت آيت الله العظمي حاج سيد محمد حسيني شيرازي قدس سره
کد 2144
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 14 مهر 1388 - 16 شوال المكرّم 1430
به مناسبت هشتمين سالگرد ارتحال ملکوتي مرجع راحل، حضرت آيت الله العظمي سيد محمد حسيني شيرازي قدس سره پنج شنبه شب، يازدهم شوال سال جاري (1430ق) مصادف با نهم مهرماه 1388 مجلس گراميداشتي تحت عنوان «امام شيرازي، نهضتِ انديشه و اخلاق» در حسينيه «ابو صيبع» بحرين برگزار شد.

مراسم گراميداشت مرجع راحل با تلاوت قرآن کريم، توسط «سيد حسين السيد امين» آغاز شد. سپس مقدمه اي توسط آقاي «امير عرب» که اجراي مراسم را بر عهده داشت، در مناقب مرجع راحل بيان شد. آن گاه حجت الاسلام والمسلمين «شيخ عبدالمجيد العصفور» به عنوان نخستين سخنران به پاره اي از ديدارهاي خصوصي خود با مرجع راحل اشاره و متذکر شد که هر يک از اين ديدارها مضامين و مفاهيم متعددي دارد، وي افزود: اين ديدارها هرچند به شماره اندک بود، اما فوايد بسياري داشت، چه اين که در پسِ هر ديداري دانسته هايي بر اندوخته ها و داشته هايم افزوده شد که استفاده فردي و موضوعيِ فراواني را به ارمغان مي آورد.

ايشان ادامه داد: عمق اهتمام و توجه و نيز والايي ابعاد فکري و ذهني مرجع راحل، مجدد شيرازي قدس سره زماني بر من آشکار شد که نخستين آثارِ قلمي خود را تقديم ايشان کردم. آن مرجع بزرگ، آثارم را پسنديد و از من خواست دامنه مطالعه و تحقيق خود را گسترش دهم تا افکارم پر دامنه تر و فراگيرتر شود.

حجت الاسلام والمسلمين عصفور، سخنان خود را اين گونه به پايان برد: امام شيرازي قدس سره براي تغيير در جهان، بلند همتيِ بي مانند و آرمان هايي نامحدود داشت. تأکيد آن بزرگوار بر اين بود که با يک يا دو اثر، تغييرِ مدّ نظر در جهان حاصل نخواهد شد، بلکه تنها راه دستيابي به تغيير جهاني، تأليف و نشر ميليون ها اثر بيدارگرانه است، چراکه تنها از اين رهگذر مي توان هسته مرکزي را پي نهاد و مسلمانان را به خيزش هدفمند واداشت.

سخنران بعدي حجت الاسلام والمسلمين «شيخ علي سلمان» دبير کل «جمعيت وفاق ميهني اسلامي» بود. وي به اهميت وجود پيوند ميان مردم و مراجع ديني اشاره کرد و آن را سدّي نفوذناپذير در برابر انحراف هاي فکري و اعتقادي خواند و بر اين مطلب تأکيد کرد که زدودنِ اختلافات از ميان مردم، ضرورتي است که نبايد از آن غافل بود و مبادا مقوله تقليد و مرجعيت، افراد جامعه را دچار تفرقه کند، بلکه بايد همگان را يکجا و در کنار هم گرد آورد.

آخرين سخنران مراسم هشتمين سالگرد مرجع راحل، علامه «شيخ عبدالله اليوسف» بود. وي گفت: تغيير، غالباً با انقلاب فرهنگي يا انقلاب مفهومي آغاز مي شود و جوامع را دربر مي گيرد و گاهي نيز انقلاب، جوامع را به سوي تغيير هدايت مي کند.

ايشان ضمن برشمردن شماري از ويژگي هاي طرح فکري مرجع راحل که در آثار ايشان جلوه کرده، تأکيد نمود: مهمترين ويژگي ها و شاخصه هايي که در طرح آن بزرگوار ملموس و محسوس است، ابعاد ارزيابي و پيش بيني ايشان از نظام جهاني مي باشد.

وي افزود: شخصيت مرجع راحل، امام شيرازي قدس سره ابعاد علميِ گوناگوني داشت که مقوله اقتصاد، يکي از آنها بود، چراکه مرجع راحل، فروپاشي نظام سرمايه داري جهاني را پيش بيني کرده بود.

سخنرانِ مجلس، پس از آن که فساد نظريه نظام سرمايه داري را اثبات کرد، گفت: مجدد شيرازي قدس سره در تمام عرصه هاي زندگي، با ارزيابي و پيش بيني هاي خود، از روزگار خويش جلوتر بود.

اين مجلس با قصيده مداح اهل بيت عليهم السلام آقاي «احمد الباوي» به پايان رسيد.

يادآوري مي شود که اين مراسم از سوي «کميته دائمي برگزاري مراسم مرجع راحل» و با حضور انبوه مؤمنان، به ويژه علامه «شيخ عبدالله اليوسف» از قطيف، حجت الاسلام والمسلمين «شيخ علي سلمان» دبير کل «جمعيت وفاق ميهني اسلامي»، حجت الاسلام والمسلمين «شيخ عبدالمجيد العصفور» و شاعر اهل بيت عليهم السلام «ملا احمد الباوي» برگزار شد.

 

 

 

 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.