LOGIN
دیدارها
shirazi.ir
ديدار اعضاي شبکه جهاني امام حسين عليه السلام با حضرت آيت الله العظمي شيرازي
کد 2188
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 18 آذر 1388 - 21 ذوالحجّة الحرام 1430

 
جمعي از اعضا و مسئولين شبکه تازه تأسيس جهاني امام حسين عليه السلام به مناسبت نزديکي آغاز به کار و فعاليت اين شبکه با مرجع تقليد شيعيان جهان حضرت آيت الله العظمي حاج سيد صادق حسيني شيرازي مدظله العالي در بيت معظم له ديدار کرده و از رهنمودهاي ايشان بهره بردند.

حضرت آيت الله العظمي شيرازي در اين ديدار صميمي ضمن سخناني ارزشمند با اشاره به زندگاني پربرکت امام حسين عليه السلام اظهار داشتند: عُمر مبارک حضرت سيدالشهدا عليه السلام در هنگام شهادت 57 سال بود و همانطور که مي دانيم هر يک سال از 2 شش ماه تشکيل شده است بنابراين طول زندگي مبارک امام حسين عليه السلام 114 شش ماه (مطابق با تعداد سوره هاي قرآن کريم) مي باشد که از اين تعداد، 113 شش ماه از عمر حضرت (از لحظه تولد ايشان تا دهم رجب سال آخر زندگي مبارکشان) در مدينه منوره و مدتي هم در زمان حکومت اميرالمؤمنين علي عليه السلام در کوفه سپري شد و يک شش ماه هم از دهم رجب زمان مرگ معاويه شروع و تا دهم محرم سال 61 هجري که نهضت امام حسين عليه السلام در اين زمان شکل گرفت و منجر به شهادت آن حضرت شد، مي باشد.

ايشان افزودند: بعد از مرگ معاويه، يزيد فرزند او که به وصيت پدرش بر تخت خلافت نشست، از والي مدينه به عنوان نماينده خود خواست تا از امام حسين عليه السلام براي او بيعت بگيرد. اما امام حسين عليه السلام به دليل خودداري نمودن از بيعت با يزيد به سمت مکه مکرمه حرکت کردند و تا هشتم ذي الحجه نيز آنجا ماندند سپس در شب عرفه از مکه به سوي کربلاي معلا حرکت کردند و در دوم محرم به کربلا رسيدند و سرانجام در دهم محرم که واقعه ي عاشورا اتفاق افتاد، در کربلا به شهادت رسيدند.

معظم له تصريح فرمودند: آنچه که راجع به امام حسين عليه السلام از تاريخ و روايات وارد شده است، بيش از 90 درصد آن مربوط به شش ماه آخر زندگاني ايشان و ده درصد يا کمتر از آن مربوط به مابقي زندگي حضرت مي باشد که اين نکته جاي دقت و تأمل دارد.

ايشان خاطرنشان ساختند: خداي متعال واقعه عاشورا را يک رمز و نقطه عطف قرار داده است؛ البته نه تنها عاشورايي که حضرت سيدالشهدا عليه السلام در آن به شهادت رسيدند، بلکه تمامي عاشوراهاي پس از آن و حتي عاشورا در بهشت و در روز قيامت.

حضرت آيت الله العظمي شيرازي در ادامه افزودند: خداي متعال يک نفر را انتخاب نمود تا اشرف موجودات باشد و آن کسي نيست جز پيامبر اکرم صلي الله عليه وآله و يک نفر را برگزيد تا الگوي بشريت ـ مسلمان و غير مسلمان ـ در طول تاريخ باشد و آن کسي نيست جز نوه گرانقدر پيامبر خدا صلي الله عليه وآله، امام حسين عليه السلام که افتخار آن حضرت نيز اين است که در راه دين جدّش رسول خدا صلي الله عليه وآله شهيد شده است.

معظم له اظهار داشتند: امام صادق عليه السلام در روايتي مي فرمايند: «تمام انبياء الهي و حتي حضرت ختمي مرتبت محمد مصطفي علي نبينا وآله وعليهم السلام از خداي متعال اجازه مي گيرند تا به زيارت امام حسين عليه السلام بيايند»(1) و خداي متعال اين مقام تکويني را براي هيچ کس ديگري جز آن حضرت قرار نداده است.

ايشان در ادامه با ذکر روايتي ديگر افزودند: رسول اکرم صلي الله عليه وآله از قول خداي متعال اين وعده را بيان فرموده است که خواست خدا بر اين است تا مبارزه و جنگ با امام حسين عليه السلام سبب پيشرفت و بالا رفتن نام آن حضرت شود؛ چنانچه جنايات متوکل عباسي براي از بين بردن نام و ياد امام حسين عليه السلام باعث آشکارتر شدن نام و عظمت امام حسين عليه السلام گرديد.

حضرت آيت الله العظمي شيرازي در ادامه خطاب به مسئولين شبکه جهاني امام حسين عليه السلام اظهار داشتند: گاهي انسان کاري را انجام مي دهد که نتيجه کمي را در بر دارد، اما گاهي اوقات حرکتي که انجام مي دهد، نتيجه بيشتر و بسيار زيادي دربر دارد که البته اين بهتر و مطلوب تر است؛ مانند شخص سخنراني که تنها براي چند نفر سخنراني و موعظه مي کند و شخصي که براي ميليون ها نفر سخنراني کند. مسأله شبکه جهاني نيز همين است که اين موضوع و جريان، کل جهان را تحت پوشش خود قرار مي دهد.

ايشان خاطرنشان ساختند: البته در اين راه سختي و مشکلات نيز بسيار است که بايستي با تلاش، حلم و درايت در برابر اين مشکلات ايستادگي کرد، و در پايان نيز هر کس به قدر ارتباطش با امام حسين عليه السلام به سعادت و موفقيت دست خواهد يافت.

معظم له در پايان خطاب به حاضرين فرمودند: اميدوارم خداي متعال همانگونه که اين موفقيت را براي شما آغاز نموده است، برايتان مستدام نيز قرار دهد ان شاءالله تعالي.

 
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

1) فروع کافي، ج4، ص588، ح6.

  • نظری برای این خبر درج نشده است.