LOGIN
دیدارها
shirazi.ir
مرجع عالي قدر: هرکس به آموزه هاي قرآن عمل کند، در آخرت از ياريش برخوردار خواهد شد
کد 2400
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 08 مهر 1389 - 21 شوال المكرّم 1431

 
در روز يکشنبه هفدهم ماه شوال المکرم 1431ق. مصادف با 4/7/1389 جمعي از استادان و قاريان قرآن کريم عضو «هيئت قرآن حکيم و امور خيريه» از کربلاي معلي به همراه آقاي حاج مصطفي صراف، مسئول هيئت و مؤذن بارگاه ملکوتي حضرت سيدالشهدا عليه السلام و حضرت ابوالفضل العباس عليه السلام در شهر مقدس قم با مرجع عالي قدر جهان تشيع حضرت آيت الله العظمي حاج سيد صادق حسيني شيرازي مدظله العالي ديدار نمودند.

در اين ديدار ابتدا آقاي صراف گزارشي مختصر از فعاليت هاي هيئت، به ويژه فعاليت در ماه مبارک رمضان را تقديم مرجع عالي قدر کرد.

آن گاه مرجع عالي قدر ضمن قدرداني از خدمت و فعاليت هاي اين هيئت، فرمودند: رسول خدا صلي الله عليه وآله مي فرمايند: «...فعليکم بالقرآن، فإنه شافع مشفَّع، وماحِل مصدَّق؛(1) بر شما باد به قرآن (در آن چنگ اندازيد) که شفاعت کننده اي است که شفاعتش پذيرفته و ستيزنده و شکايت کننده اي است که شکايتش تصديق و شنيده مي شود».

معظم له در ادامه فرمودند: قرآن کريم در روز قيامت به صورت انساني با هيئت و شکوه و فروغ و زيبايي آمده، بر محشريان مي گذرد. برخي او را مي شناسند و برخي ديگر نمي شناسند. آن گاه قرآن ايستاده، به خداي متعال عرضه مي دارد: پروردگارا، فلان شخص مرا خواند و به آموزه هاي من عمل کرد، پس، از او درگذر و بر درجاتش بيفزا.

فلان شخص مرا گرامي داشت، از او نيز درگذر و بر درجاتش بيفزا. آن ديگري مرا نخواند و به آموزه هايم عمل نکرد، فلان شخص مرا مهجور گذارد و آن ديگر مرا مورد بي حرمتي قرار داد، پس بر ضد آنان داوري فرما.

اين مطلب چکيده و صريح روايات است.(2)

در توضيح «شافع مشفع» شايسته بيان است که قرآن کريم در روز قيامت پشتوانه، تکيه و يار کساني است که در دنيا آن را محترم شمرده، گرامي اش داشته اند و البته خداي متعال حمايت و ياري آن را درباره ي افراد مي پذيرد.

معني «ماحل مصدق» اين است که قرآن کريم به هنگام دادخواهي در روز قيامت بدي هاي کساني که قرآن را مهجور گذاشته، محترمش نداشته باشند بر مي شمرد و خداي متعال گفته اش را تصديق و تأييد خواهد کرد.

مرجع عالي قدر فرمودند: همگي ما در دنيا به قرآن کريم نياز داريم، لذا بايد آن را بخوانيم، دانش تجويد و درست و نيکو خواندن قرآن را بياموزيم، آن را فهم کنيم و مهم تر اين که به آن عمل کنيم.

آيت الله العظمي شيرازي مدظله العالي تأکيد فرمودند: شما ـ بحمدالله ـ توفيق خدمت به قرآن کريم را يافته ايد. از خداي منان مسئلت دارم توفيق خدمت روز افزون را به شما عنايت فرمايد تا به مدد لطف و توفيق حضرتش در کارهايتان موفق تر باشيد. در راهِ قرار دادن تمام جوانان مؤمن سراسر عراق در اين مسير بکوشيد و تنها به محل فعاليت خود، يعني کربلاي معلي بسنده نکنيد.

گسترش دادن دامنه ي فعاليت هاي قرآني در حقيقت خدمت به خودتان است، چنان که قرآن کريم مي فرمايد: «إِنْ أَحْسَنتُمْ أَحْسَنتُمْ لِأَنفُسِکُمْ...؛(3) چون نيکي کنيد، به خود نيکي کرده ايد».

به يک سخن، قرآن به کسي نياز ندارد و اين ماييم که به قرآن کريم و رهنمودهايش نياز داريم.

مرجع عالي قدر در پايان ابراز اميدواري نمودند که فعاليت هاي قرآني و مانند آن در ميان همگان و در تمام استان ها، حسينيه ها و مساجد سراسر کشور گسترش يابد.

 

 
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

1. اصول کافي، ج2، ص598، حديث2.

2. همان، ص603، حديث6.

3. سوره اسراء، آيه 7.

  • نظری برای این خبر درج نشده است.