LOGIN
خبر
shirazi.ir
رويدادهاي دفتر مرجع عاليقدر در ماه ذي القعدة الحرام ـ کربلاي معلي
کد 2457
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 29 آبان 1389 - 13 ذوالحجّة الحرام 1431
طي يک ماه گذشته دفتر مرجع عاليقدر جهان تشيع حضرت آيت الله العظمي حاج سيد صادق حسيني شيرازي مدظله العالي در کربلاي معلي ميزبان چندين هيئت و شخصيتِ ديني، فرهنگي، سياسي و عشايري بود. يکي از ميهمانان دفتر کربلا، آقاي جواد الحسناوي عضو پارلمان عراق از گروه احوار بود. در اين ديدار که در تاريخ يازدهم ذي القعدة الحرام 1431ق. صورت گرفت، مسئوليت بزرگ دولتيان و در نظر گرفتن مسئوليت ديني، ميهني و حس انجام وظايف محوله مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.

 

 

 
در روز دوازدهم همين ماه نيز هيئتي از شهر زبير (چهل کيلومتري شهر بصره) به سرپرستي شيخِ عشيره ي «عونان» ميهمان دفتر مرجع عالي قدر بود که گفتگوي وي با ميزبان درباره ي شعائر حسيني و نقش آن در هدايت مردم، ضرورت بالا بردن سطح علمي خطيبان و فرصت دادن براي رساندن رسالت بر آمده ي حضرت امام حسين عليه السلام از اسلام ناب محمدي بود.

گفتني است که در اين روزها شماري از روحانيون و شخصيت ها از کشورهاي عربي و اسلامي و نيز شماري از نمايندگان مرجع عاليقدر در شهرهاي عراق از دفتر معظم له در کربلاي معلا ديدار کردند.

 

 
ديگر خبر اين که دفتر مرجع عالي قدر در کربلاي معلي ميزبان معتمدان و افراد نامي کربلا بود و در اين ديدار مسائل سياسي، اجتماعي، مشکلات پيش روي جوانان، سختي هاي زندگي، اهميت آموزش رايج و ازدواج زودهنگام، محيط زيست، فرهنگ ديني و حسيني در اصلاح جوانان محور گفتگو قرار گرفت.

همچنين شماري از روحانيون و گويندگان مذهبي در دفتر معظم له حضور يافتند و آخرين رخدادهاي عراق و جهان اسلام و نيز نشر تعاليم ديني و مذهب حق و راه هاي آن مورد بحث و بررسي قرار گرفت.

آقاي سيد هاشم الياسري، بزرگ خاندان سيادتِ آل ياسر در کربلاي معلي، ديگر ميهمان دفتر بود و محور سخنان اين ديدار، امور شرعي، فرهنگي، اقتصادي و آثار مترتب بر آن بود.

 

 
رخداد ديگر اين ماه در کربلاي معلي برگزاري مراسم سوگواري حضرت امام جواد عليه السلام بود که در روز يکشنبه 29 ذي القعدة الحرام 1431ق. (23/8/1389) در دفتر مرجع عاليقدر برگزار شد. گوينده ي اين مراسم حجت الاسلام والمسلمين شيخ حسين الحلي بود. او اين مصيبت جانسوز را به محضر امام زمان عجّل الله تعالي فرجه الشريف و مرجع عاليقدر و دوستداران اين خاندان پاک عليهم السلام تسليت گفت. ديگر سخنران اين مراسم حجت الاسلام والمسلمين شيخ ابو احمد الناصري بود. وي بر وجوب و ضرورت مسلح شدن به دانش براي رويارويي با جريان تکفيري وهابي ها تأکيد و يادآوري کرد که اين جريان، تشيع را (که حقانيت مذهب اهل بيت عليهم السلام را به جهانيان شناسانده است) خطري بزرگ براي خود و ديگر انديشه هاي منحرف مي خواند و مراسم را با ذکر مصيبت حضرت جواد عليه السلام و امام حسين عليه السلام به پايان برد.

 

 

 
حضور هيئت نمايندگي هيئت خادمان امام حسين عليه السلام ويژه ي مداحان نوجوان در روز دوشنبه 17/8/1389 در دفتر مرجع عاليقدر ديگر رخداد ماه بود. حجت الاسلام والمسلمين شيخ ناصر اسدي در اين ديدار بر ضرورت مسلح شدن خادمان حضرت سيدالشهدا عليه السلام به علوم اعتقادي و فقهي، به ويژه مسائل مورد ابتلا و نيز اخلاق خوب به عنوان ابزار نشر فرهنگ اهل بيت عليهم السلام تأکيد و براي آنان درخواست موفقيت کرد. در اين ديدار پرسش و پاسخ هاي فقهي صورت گرفت و مداح نوجوان آقاي محمد الجابر قصيده اي آکنده از مفاهيم ولايت و دوستي اهل بيت عليهم السلام خواند.

 
 

 

 
آخرين خبر اين که در همين روز همايش فکري ـ فرهنگي ويژه ي جوانان بر پايه ي رهنمودهاي مرجع عاليقدر جهان تشيع حضرت آيت الله العظمي حاج سيد صادق حسيني شيرازي مدظله العالي با مديريت حجت الاسلام والمسلمين اسدي و تحت عنوان «عوامل خشونت خانوادگي و راه درمان آن» برگزار شد.

پيام افتتاحيه ي همايش را حجت الاسلام والمسلمين قرائت کرد و ضمن مناقشه ي موضوع همايش، به موضوع خوش گماني در قرآن و سنت پرداخته، انواع گمان از جمله حُسن ظن به خداي سبحان و حرام بودن بدگماني به حضرتش و حُسن ظن به مؤمنان و به خود را بيان کرد.

وي سخنان خود را با خواندن بخش هايي از کتاب «اللاعنف في الاسلام» (نفي خشونت در اسلام) اثر مرجع راحل، از جمله بخشي که به مسأله ي خشونت خانوادگي مي پردازد به پايان برد.

حجت الاسلام والمسلمين شيخ يوسف عبدالستار ديگر سخنران همايش، کم رنگ شدن فرهنگ اسلامي و علمي در جامعه را از عوامل مستقيم خشونت خانوادگي دانست.

ديگر سخنران همايش، يعني حجت الاسلام والمسلمين شيخ امجد خليل بر وجوب و ضرورت بخشش و تسامح در جامعه ي ايماني تأکيد کرد.

آخرين سخنران همايش حجت الاسلام والمسلمين شيخ حسام البغدادي بود. وي واکاوي شخصيت يکي از علماي بزرگ داراي منزلت والا در جهان اسلام، يعني شيخ مفيد رضوان الله تعالي عليه را بررسي و طي آن يادآوري کرد که شيوه ي تعامل او با اطرافيان بايد الگو قرار گيرد.

 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.