LOGIN
خبر
shirazi.ir
پيام مؤسسه جهاني آية الله العظمي شيرازي – قدس سره – به مناسبت فرا رسيدن عاشوراي حسيني: اصلاح، جوهر رسالت امام حسين عليه السلام است
کد 260
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 15 اسفند 1382 - 13 محرّم الحرام 1425
به مناسبت فرا رسيدن عاشوراي حسيني، پيامي از سوي مؤسسه جهاني آية الله العظمي شيرازي – قدس سره – صادر شد. در بخش‌هايي از اين پيام آمده است: اصلاح جامعه جوهر رسالت امام حسين عليه السلام در روز عاشوراست و امّتي که شخصيتي چون حسين عليه السلام را داشته باشد، نبايد گرفتار تفرقه و پراکندگي باشد.
در جاي ديگر اين پيام چنين آمده است: قيام امام حسين عليه السلام، براي آزادي از قيود بندگي غير خدا، مشارکت مردم در رقم زدن سرنوشت خود و جامعه و مساوات بود و اگر قيام خونين آن حضرت نبود، بيترديد دشمنان دين تمام ارزش‌هاي والا را از بين ميبرند.
متن کامل پيام به اين شرح است.
پيامبر گرامي اسلام فرموده است:«حسين از من است و من از حسينم. هر کس او را دوست بدارد خدا را دوست داشته است».
در حالي ياد حادثه کربلا تجديد مي شود که مسلمانان در بدترين وضعيت و سخت ‌ترين برهه زندگي زير سايه مثلث: فقر، ناداني و جهل و استبداد روزگار مي گذرانند. دشمنان اسلام هماره در پي تحريف دين، بدنام کردن آن و مصادره مفاهيم آن به سود مصالح منحرف فردي بوده و هستند. از همين رو امام حسين عليه السلام براي محو اين دخالت‌هاي ناروا در دين و استفاده نامشروع از مفاهيم آن در سال 61ق. نمود و آن گونه که خود فرمود براي به سامان رساندن امّت جدّش و نيز اصلاح جامعه اسلامي و نظام سياسي ناسالم حاکم بر جامعه برخاست و اگر انقلاب سيد الشهداء عليه السلام نبود، بيترديد دشمنان اسلام تمام ارزش‌هاي والا را از بين برده، نابود مي کردند.
حماسه عاشورا قيامي بود براي آزادي، مساوات و مشارکت همگان در تعيين سرنوشت خود و اصلاح جامعه و در واقع جوهر و ماهيت رسالت امام حسين عليه السلام بود. آن حضرت براي تحقق بخشيدن به اين رسالت فداکاري کرد و خون خود و فرزندان و برادران و ياران بزرگ خود را نثار کرد تا رسالتش جاودانه شود.
امروز امّت اسلامي در شرايطي روزگار مي گذرانند که بيشترين نياز را به عملي کردن و سرلوحه قرار دادن منش و روش انقلابي امام حسين عليه السلام در تغيير ساختار و اوضاع بد و سخت ناهنجار و اصلاح جامعه دارد. امّتي که حسين عليه السلام دارد نبايد دست‌خوش اختلاف شده در ميان ديگر امّت‌هاي زنده گيتي خوار بوده و ذلت را بر خود هموار کند.
در جهاني که حالش‌هاي آن روز افزون است، مسلمانان بايد در تمام عرصه‌هاي: سياسي، اجتماعي، اقتصادي، اخلاق، آموزش و ... اصلاحات را پياده کنند تا بتوانند حضوري چشم‌گير و کارآمد و توانا داشته باشند و بدين ترتيب نهضت فراگير علمي، سياسي و ... و نيز توسعه حقيقي را تحقق بخشند.
امام حسين عليه السلام قرباني خشونت و تروريسمِ خودکامگي، ديکتاتوري و نظامي بود که همه چيز حتّي دين را به کار گرفت تا امام حسين عليه السلام را بدنام کرده، واقعيت‌ها را به طور واژگونه و کاملاً به دور از حقيقت به مردم ناآگاه بقبولاند. امروز نيز مسلمانان، قربانيان اصلي خشونت، ترور و تبليغات گمراه کننده و حساب شده دشمنان است هستند. اين ابزارها به وسيله دسته‌هاي افراطي و مغرض که خود را مسلمان خوانده و به نام آن سخن ميگويند به کار گرفته ميشود تا چهره نوراني اسلام را بد، نازيبا و خشن جلوه دهند.
بر مسلمانان، به ويژه بر حاکمان کشورهاي اسلامي است که بدون از دست دادن فرصت، اقدام به اصلاحاتي کنند که با هويت، ارزش‌ها و مصالح امّت اسلامي متناسب باشد، زيرا در صورت سهل‌انگاري در اين مجال، اصلاحاتي مسخ شده که با تاريخ، فرهنگ، تمدّن حقيقي و روشن‌گر مسلمانان هيچ گونه سازگاري ندارد بر آنان تحميل خواهد شد و اين به معناي نابود شدن روح اسلام است.
عزّت و سربلندي مسلمانان را از خداي – عزّ وجل – خواهانيم والحمد لله ربّ العالمين.
 مؤسسه جهاني آية الله العظمي شيرازي – واشنگتن
       سيد مرتضي حسيني شيرازي

  • نظری برای این خبر درج نشده است.