LOGIN
دیدارها
shirazi.ir
دیدار اقشار مختلف مردم از کشورهای هند و عربستان با مرجع عالیقدر
کد 2631
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 11 تیر 1390 - 29 رجب الأصب 1432
جمعی از متولیان و اداره کنندگان مرقد فقیه اصولی، متکلم، محدث رجالی و شاعر و عالم بزرگ عهد صفویه، قاضی سید نورالله حسینی مرعشی شوشتری، مشهور به "شهید ثالث"در شهر «آگرا» ی هندوستان از جمله حجت الاسلام سید شوذب کاظم جرولی و سید عمار کاظم جرولی در شهر مقدس قم با بزرگ مرجع جهان تشیع حضرت آیت الله العظمی حاج سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی دیدار کردند و گزارشی از فعالیت های خود و اداره ی مرقد علامه شهید شوشتری تقدیم مرجع عالیقدر کردند.

معظم له پس از خوش آمدگویی میهمانان را به اهمیت دادن بیش از پیش به فعالیت های فرهنگی، تبلیغی و آموزشی شیعیان و محبین اهل بیت علیهم السلام سفارش کردند.
 
حجت الاسلام سید عباس نقوی از نمایندگان مرجع عالیقدر در شهر «لکنهو»ی هند به همراه جمعی از فضلای حوزه ی علمیه ی این شهر با مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی شیرازی مدظله العالی دیدار کردند.

در این دیدار حجت الاسلام سید عباس نقوی گزارشی از اوضاع پیروان اهل بیت علیهم السلام و روند آموزشی حوزه ی علمیه ی در شهر لکنهو تقدیم معظم له کرد.

سپس مرجع عالیقدر طی سخنانی میهمانان را به تلاش بی وقفه در راه نشر و معرفی اندیشه ی اهل بیت علیهم السلام سفارش و بر ضرورت آن تأکید نمودند.
 
جمعی از مردان و زنان شرکت کننده در کاروان زیارتی «نور الرضوی» از منطقه ی «احساء» عربستان با مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی شیرازی مدظله العالی دیدار کردند و معظم له ضمن خوش آمد گویی، برای توفیق روز افزون آنان در راه کسب هرچه بیشتر خشنودی خدای متعال دعا کردند.

آن گاه میهمانان به سخنان فرزند مرجع راحل، حجت الاسلام سید محمد علی شیرازی گوش فرا دادند. ایشان در سخنان خود با تبیین موضوع «اطاعت از خدا و امام شناسی» به روایت ابوبصیر اشاره نمود و افزود: امام صادق علیه السلام در تبیین آیه ی «وَمَن یُؤْتَ الْحِکْمَةَ فَقَدْ أُوتِیَ خَیْرًا کَثِیرًا؛ و به هرکه حکمت عطا شده نیکی فراوان داده شده» فرمودند: [مراد از حکمت] امام شناسی و دوری جستن از گناهانی است که خدای متعال دوزخ را کیفر آن قرار داده است»(1).

حجت الاسلام شیرازی در همین معنا روایتی دیگر از ابوبصیر از امام صادق علیه السلام نقل کرد که در تفسیر بخش نخستین همین آیه، یعنی «یُؤتِی الْحِکْمَةَ مَن یَشَاء؛ به هرکه خواهد حکمت عطا کند» فرمودند: [مراد] فرمانبرداری از خدا و شناخت امام [معصوم] است»(2).

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
1. اصول کافی، ج2، ص284، حدیث20.
2. سید شرف الدین حسینی، تأویل الآیات الظاهرة، ص103.