LOGIN
اخبار مراکز
shirazi.ir
ادامه دیدارها و برنامه های فرهنگی بعثه مرجع عالیقدر
کد 2739
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 08 آبان 1390 - 2 ذوالحجّة الحرام 1432
شامگاه روز دوشنبه 26 ماه ذی قعدة الحرام 1432ق (2/8/1390) حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج سید حسین حسینی شیرازی فرزند مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی حاج سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی به بعثه ی معظم له در مدینه ی منوره پیوستند و از سوی علما و فضلا و نمایندگان مرجع عالیقدر که از سایر کشورها به مدینه منوره آمده بودند مورد استقبال قرار گرفتند.
 
نخستین دیدار فرزند مرجع عالیقدر، در شامگاه ورود ایشان به بعثه، از بعثه ی آیت الله العظمی سید علی سیستانی دام ظله بود و مورد استقبال حجت الاسلام والمسلمین سید جواد شهرستانی قرار گرفتند. حجت الاسلام والمسلمین شیرازی درگذشت حجت الاسلام شیخ محمد علی فیروزبخت، داماد آیت الله العظمی سیستانی را تسلیت گفتند.
 
از دیگر سو حجت الاسلام والمسلمین شیرازی برنامه ی دیدار از بعثه های مراجع و علما را ادامه دادند و به همراه جمعی از فضلای بعثه ی مرجع عالیقدر، از بعثه های آیات عظام: شیخ حسین وحید خراسانی، شیخ محمد اسحاق فیاض، شیخ جعفر سبحانی و شیخ لطف الله صافی گلپایگانی دام ظلهم دیدار کردند.
 
در روز چهارشنبه 28 ذی قعدة الحرام 1432ق (4/8/1390) نیز ایشان از بعثه ی آیت الله العظمی سید محمد سعید حکیم دام ظله دیدار کردند و از سوی حجت الاسلام والمسلمین سید محمد حسین حکیم مورد استقبال قرار گرفتند.
 
در همین روز هیئت های دیدارکننده در محل بعثه ی مرجع عالیقدر در مدینه ی منوره حضور یافته، با اعضای بعثه دیدار و گفتگو کردند که از آن جمله هیئت نمایندگی بعثه ی آیت الله العظمی شیخ ناصر مکارم شیرازی دام ظله بود. حجج اسلام: وزیری، صحفی، ربانی و حدائق از افراد این هیئت بودند.
 
همچنین در این روز حجج اسلام: سید محمد، سید مصطفی و سید حسن قزوینی فرزندان آیت الله سید مرتضی قزوینی از بعثه ی مرجع عالیقدر دیدار کردند.
 
هیئت نمایندگی دفتر آیت الله سید حسین صدر از شهر مقدس کاظمین، هیئت نمایندگی بعثه ی آیت الله العظمی شیخ بشیر نجفی دام ظله، به سرپرستی حجت الاسلام والمسلمین شیخ علی نجفی، فرزند معظم له، هیئت نمایندگی بعثه ی آیت الله العظمی سید محمد تقی مدرسی دام ظله به سرپرستی حجت الاسلام والمسلمین شیخ علی الصیود دیگر میهمانان بعثه مرجع عالیقدر بودند.
 
شخصیت های دینی، از جمله حجت الاسلام والمسلمین شیخ غازی الشبیب، از نمایندگان مرجع عالیقدر در استان قطیف، آیت الله شیخ مهدی المصلّی از علمای مدینه ی منوره، دکتر احمد خطیب و هیئت همراه از کشورهای تانزانیا و کنیا دیگر دیدارکنندگان از بعثه بودند.
 
در شامگاه همین روز هیئت نمایندگی بعثه ی آیت الله العظمی سیستانی دام ظله به سرپرستی حجت الاسلام والمسلمین سید جواد شهرستانی و با همراهی آیت الله عالمی و اعضای دفتر معظم له در سوریه از بعثه ی مرجع عالیقدر دیدار کرد.
 
در ادامه ی برنامه های فرهنگی بعثه ی مرجع عالیقدر همایش فرهنگی تحت عنوان «فرهنگ تعهدپذیری» در محل بعثه برگزار شد و محورهای گوناگون این عنوان مورد مناقشه قرار گرفت. مسئولیت پذیری از مواردی بود که در این
همایش مطرح و این حدیث شریف مورد مناقشه قرار گرفت که می فرماید: «کلکم راع و کلکم مسئول عن رعیته؛ همگی تان سرپرستانید و همگی تان نسبت به زیردستان خود مسئولید».
 
موضوع هایی چون: شخصیت، جاذبه و دافعه و شیوه ی رفتار مسئول در مدیریت، مردم نقاط منفی را فراموش نمی کنند، نظریه ی یک عمر ساختن و یک لحظه ویران کردن و مدیریت، علم، هنر و ذوق است، نیز از دیگر مباحث مطرح شده در این همایش بود.
 
در شامگاه این روز مراسم سوگواری اهل بیت علیهم السلام در مقر بعثه برگزار و ثواب آن به روان پاک مرحوم حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ حسن اصفهانی و مرحوم حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ محمد مهدی خورشیدی ـ که خدای شان رحمت کند ـ تقدیم شد تا از این رهگذر از خدمات آن دو بزرگوار قدردانی شده باشد.
 
شایان توجه است که سخنران این مراسم حجت الاسلام شیخ زهیر اسدی بود و از حضور فعال این دو زنده یاد در بعثه مرجع عالیقدر در سال های قبل یاد کرد.
 
سپس حجت الاسلام والمسلمین شیخ حسین الصویلح پیامی از سوی اعضای بعثه قرائت کرد که طی آن به سجایای اخلاقی، مانند فروتنی، حُسن خلق، مردم داری و پرهیز از تکلّف آن دو اشاره شده بود.
 
همایش: هماهنگی در کار تشکیلاتی
 
دیگر همایشی که از سوی بعثه ی مرجع عالیقدر برگزار شد عنوان «هماهنگی در کار تشکیلاتی» داشت. در این همایش عملکرد مرجع راحل حضرت آیت الله العظمی حاج سید محمد حسینی شیرازی قدس سره مانند: تأسیس مؤسسه ها و ایجاد هماهنگی میان آن، مرکزیت بخشیدن به مؤسسه ها، ارتباط با مسئولان و مدیران و امکان برگزاری انتخابات برای انتخاب مدیران مؤسسات، دیگر مباحثی بود که مورد مناقشه قرار گرفت.
 
در این همایش همچنین سازمان دهی مجدد و ایجاد مؤسسات و ایجاد ارتباط میان آن، نظارت بر آن و شناخت موارد ضعف و نقص آن مطرح شد. آن گاه برای بازدهی بهتر و بیشتر پیشنهاد شد که مؤسسات به سه دسته تقسیم شود:
 
1. مؤسسه هایی که از سوی مرجعیت تأسیس می شود.
 
2. مؤسساتی که به دست فعالان اجتماعی، بنیان نهاده می شود.
 
3. مؤسسه هایی که با نظارت مرجعیت اداره می شود.
 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.