LOGIN
دیدارها
shirazi.ir
دیدار جمعی از روحانیون و اقشار متدین از کشورهای چین، یمن، هند و پاکستان با مرجع عالیقدر
کد 2844
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 06 فروردین 1391 - 2 جمادى الأولى 1433
 
در هفته ی سوم ماه ربیع الثانی (18 ـ 24/12/1390) جمعی از روحانیون و اقشار مختلف از کشورهای: چین، یمن، هند و پاکستان در شهر مقدس قم با بزرگ مرجع شیعیان جهان حضرت آیت الله العظمی حاج سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی دیدار کردند و مورد استقبال معظم له قرار گرفتند.

دیدار جمعی از شیعیان و طلاب علوم دینی از کشور چین با مرجع عالیقدر

در این دیدار مرجع عالیقدر خطاب به میهمانان فرمودند: شما جوانان در مراحل آغازین زندگی خود هستید و می توانید با تلاش خود آینده ای درخشان برای خویش رقم بزنید و از گذشته ی خود رضایت داشته باشید و در صورت رفتار عکس، نتیجه ای معکوس خواهید گرفت. بنابراین مهم ترین چیزی که باید نصب العین خود قرار دهید و هماره بدان پایبند باشید این است که معتقدات و داده های عقلی را بر شهوت و هوای نفس مقدم بدارید.

دیدار خطیب شهیر آقای گلفام و همراهانش از کشور پاکستان

در این دیدار مرجع عالیقدر در پاسخ به پرسش آقای گلفام درباره ی اهمیت خمس فرمودند: در روایات از سهل از احمد بن مثنی نقل شده است که: محمد بن زید طبری مرا گفت که مردی از بازرگانان فارس (ایران) که از دوستداران امام رضا علیه السلام بود طی نامه ای از حضرتش خواست تا وی را اجازه [ی تصرف] در خمس دهد. امام علیه السلام به او نوشتند: «بسم الله الرحمن الرحیم. خدا واسع (بی نیاز و دارنده) و کریم است. بر عمل پاداش مقرر فرمود و بر تنگ گرفتن [در دادن حقوق صاحبان حق] اندوه. [گرد آوردن] مالی نه از راهی که خدا حلال شمرده، حلال و روا نیست. و[بدان که] خمس ما را بر دین مان و [تأمین معاش] خانواده و دوستداران مان یاری می کند و این که به وسیله ی آن آبرو و حرمت خود را از کسی که از خشمش در هراسیم ایمن می دارد، پس آن را از ما دریغ مدارید و تا آن جا که می توانید خود را از دعای ما محروم مکنید.

[آگاه باشید که] خمس دادن، کلید [گشاینده ی دروازه ی] روزی است و گناهانتان را می زداید و اندوخته ای است برای روز تنگدستی تان. و مسلمان کسی است که به پیمان خود با خدا وفا کند و آن کس که به زبان پذیرفته و با دل مخالفت کند مسلمان نیست، والسلام».

سپس افزودند: دنیا بهترین مکان برای صالح بودن است و هم در این جا اسباب ترقی در آخرت فراهم می شود و بدان وسیله نزد خدا منزلت خواهد یافت.

ابوذر، شیخ مفید، شیخ طوسی و دیگر بزرگان در همین دنیا به مقامات عالیه رسیدند تا جایی که نامی جاودان یافتند، لذا سزاوار است انسان از همین دنیا بهترین استفاده را بکند.

دیدار جمعی از طلاب علوم دینی و فضلا از شهر بنگال هندوستان با معظم له

در این دیدار، یکی از میهمانان گزارشی از فعالیت های دینی، فرهنگی و تحصیلی خود را تقدیم حضرت آیت الله العظمی شیرازی کرد.

آیت الله العظمی شیرازی مدظله العالی خطاب به آنان فرمودند: انسان با همت و تلاش خود موفق می شود نه به مقام و دارایی یا موقعیت اجتماعی، و همت بدان معناست که انسان بر تحمل سختی ها تصمیم بگیرد، بر دشمنی دشمنان صبوری ورزد، با دوستان بردباری کند و در داشتن و نداشتن، سلامت و بیماری و خلاصه در هر شرایطی فعالیت کند.

ایشان تأکید کردند: هر یک از شما می تواند هزاران تن را در شهر خود و جاهای دیگر به سوی نور اهل بیت علیهم السلام هدایت کند، لذا کمر همت بسته، یکایک شما در هر جا که ممکن باشد یک حوزه ی علمیه تأسیس کند و کار آموزش را حتی با یک شاگرد هم که باشد، آغاز کند. از راه اندازی مجله و تألیف کتاب غفلت نورزید و بدانید که اراده و تصمیم انسان اگر با اهتمام و جدیت همراه باشد می تواند جامعه و حتی جهان را دگرگون کند.

همچنین گروهی از استادان و حافظان قرآن کریم از کشور افغانستان و عده ای از طلاب و فضلا از کشور یمن به زیارت مرجع عالیقدر نائل شدند که آقای العماد (برادر دکتر عصام العماد) آنان را همراهی می کرد.