LOGIN
دیدارها
shirazi.ir
"آيت الله العظمي شيرازي مدظله العالي: "
تيره بخت کسي است که بتواند در راه امام حسين عليه السلام خدمتي کند، اما دريغ نمايد
کد 3044
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 27 آذر 1391 - 3 صفر الأحزان 1434
 
در دهه ي اول و دوم ماه محرم الحرام سال جاري (1434ق) جمعي از علما، شخصيت هاي حوزوي و دانشگاهي و هيئت هاي حسيني از داخل و شماري کشورهاي اسلامي در شهر مقدس قم با مرجع عاليقدر حضرت آيت الله العظمي حاج سيد صادق حسيني شيرازي مدظله العالي ديدار کردند و مورد استقبال معظم له قرار گرفتند.

در اين ديدارها مرجع عاليقدر طي رهنمودهايي به بيان اهداف نهضت مقدس حسيني و فضايل، اهميت و آثار خدمت به اين جريان پرداختند.

ايشان به مناسبت، به عبارتي از زيارت اربعين امام حسين عليه السلام استناد کردند که طي آن امام صادق عليه السلام فرمودند: «وبذل مهجته فيک ليستنقذ عبادک من الجهالة وحيرة الضلالة؛ و جان خود را در راه تو نثار کرد تا بندگانت را از ناداني و سرگشتگي گمراهي برهاند». سپس تأکيد نمودند که خداي متعال از ميان تمام آفريدگان، براي امام حسين عليه السلام يک ويژگي مقرر داشته است تا آن حضرت چراغِ راهي باشد براي هدايت کافران و منحرفان و آنان را از اين رهگذر از کفر و انحراف وارهاند. از اين رو وظيفه داريم صداي امام حسين عليه السلام را به سراسر جهان برسانيم و لفظ «ليستنقذ؛ تا برهاند» به تعبير فقها و علماي علم اصول در حدّ اقتضا و بالقوه است که بايد آن را فعليت ببخشيم و چنان که خداي متعال فرموده است: «أَقِيمُوا الدِّينَ؛ دين را برپا داريد» در راه برپا داشتن و گستراندن دين صحيح تبلور يافته در سيره ي نبوي و خاندان پاک او بکوشيم.

روشن باشد که اين امر در تبيين و نشر آموزه ها و سوگواري آن حضرت ممکن است.

حضرت آيت الله العظمي شيرازي مدظله العالي تأکيد کردند: تلاش در تحقق بخشيدن به هدف امام حسين عليه السلام وظيفه اي است که بر عهده ي ما نهاده شده است و تمام مراسم، مجالس و شعائر مقدس حسيني در اَشکال گوناگونش به منزله ي مقدماتي است که به تحقق يافتن اهداف اصلي و مقدس حضرت سيدالشهدا عليه السلام مي انجامد.

ايشان در ادامه فرمودند: اخلاص و کارکردن براي و در راه خدا، به مجالس سوگواري و شعائر حسيني بالندگي و ارج مي بخشد، لذا بايد در تمام اعمال خود، به ويژه در مقوله ي شعائر حسيني ـ که از شعائر الهي به شمار مي رود ـ دقت کنيم و اين اصل را از ياد نبريم.

همچنين بايد به حضرات معصومين و حضرت سيدالشهدا، حضرت ابوالفضل العباس، حضرت علي اکبر، حضرت قاسم، حضرت علي اصغر و به يک سخن خاندان پاک رسالت عليهم السلام و قضيه ي آنان اهتمام ورزيم. بنابراين، اگر مورد تمسخر ديگران قرار گيريم يا اين که در اين راه مشکلاتي پديد آيد، اعتنايي نکنيم و در صدد انتقام گيري برنياييم.

معظم له تأکيد کردند: قضيه ي امام حسين عليه السلام قضيه اي استثنايي است که بايد اين فرصت خدمت در اين راه را مغتنم شمرد که فرصتي طلايي است، بلکه از اين تشبيه نيز بالاتر و والاتر است و چنين تشبيهي از سر ناچاري است، چون گاهي الفاظ، در بيان حقيقت مطلب ناقص و ناکارآمد است.

خوشا به حال کسي که بتواند به قضيه ي امام حسين عليه السلام خدمتي ارائه دهد و در اين راه سستي نورزد و تيره روز کسي است که بتواند در اين راه خدمتي کند، اما دريغ نمايد، چه اين که چنين کسي در روز حسرت و پشيماني، يعني روز قيامت پشيمان و حسرت زده خواهد بود.

ديدار کنندگان با مرجع عاليقدر عبارت بودند از:

ـ آيت الله العظمي سيد محمد باقر موحد ابطحي؛

ـ آيت الله فاضلي به همراه فرزندش حجت الاسلام محمد علي فاضلي، رئيس تحريريه ي فصلنامه ي المرشد؛

ـ فرزند مکرم آيت الله العظمي سيد محمد شاهرودي؛

ـ حجت الاسلام علي انصاري بويراحمدي رئيس مجمع جهاني شيعه شناسي؛

ـ جمعي از طلاب علوم ديني از بغداد، عربستان، کويت و بحرين؛

ـ جمعي از دست اندرکاران و خدمه ي آستان مقدس حضرت موسي بن جعفر عليهماالسلام از کاظمين؛

ـ جمعي از استادان دانشگاه و انديشمندان از نجف اشرف، ترکيه و کرج؛

ـ جمعي از پيروان اهل بيت عليهم السلام از کشور پاکستان، جمهوري آذربايجان و شهر سيهات عربستان؛

ـ جمعي از مسئولان و اعضاي هيئت کربلائيهاي مقيم نجف آباد، هيئت کف العباس عليه السلام ـ اصفهان و هيئت عاشورا ـ کربلائي هاي مقيم قم.
 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.