LOGIN
دیدارها
alshirazi.org
"حضرت آيت الله العظمي شيرازي: "
به قرآن عمل کنيد تا اعمالتان قرآني باشد
کد 3088
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 18 بهمن 1391 - 25 ربيع الأول 1434
 
جمعي از قاريان و حافظان قرآن کريم به همراه استادان اين رشته از شهر بدره ي استان واسط عراق، در روز يکشنبه 22 ربيع الأول 1434ق (15/11/91) با مرجع عاليقدر حضرت آيت الله العظمي حاج سيد صادق حسيني شيرازي مدظله العالي در شهر مقدس قم ديدار نمودند.

معظم له ضمن خوشامدگويي به ميهمانان دربياناتي فرمودند: شما قاريان و حافظان قرآن، هم پيمانان قرآن کريم هستيد، لذا بايسته است که هنگام تلاوت قرآن و ضمن شناخت معنا و مفهوم آيات کريمه، عزم خود را بر عمل به هر آيه اي که مي خوانيد استوار کنيد. به ديگر بيان، هرگاه آيات مربوط به واجبات را مي خوانيد خود را به انجام واجبات ملزم کنيد و چون آيات مربوط به محرمات مي خوانيد خود را به دوري از آن واداريد و زماني که به آيات فضايل و اخلاق مي رسيد خود را به اخلاق نيک بياراييد.

به عنوان مثال، قرآن کريم مي فرمايد: «ادْفَعْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذِي بَيْنَکَ وَبَيْنَهُ عَدَاوَةٌ کَأَنَّهُ وَلِيٌّ حَمِيمٌ؛ [بدي را] به آنچه بهتر است دفع کن، آن گاه کسي که ميان تو و ميان او دشمني است، گويي دوستي يک دل مي گردد»(سوره ي فصلت، آيه34).

ايشان در ادامه افزودند: اين آموزه ي الهي بدان معناست که هرکس به تو بدي کرد با او نيکي کن و هرچند، حق داري با وي مقابله به مثل کني، اما بنابر اين آموزه، بهتر آن است که بدي او را به نيکي پاسخ دهيد.

مرجع عاليقدر در ادامه با تأکيد بر اداي واجبات و ترک محرمات، بر اداي نماز اول وقت تأکيد نمودند و فرمودند: بکوشيد و به خداي متعال توکل کنيد، به اهل بيت عليهم السلام متوسل شويد، به قرآن عمل کنيد تا اعمالتان، اعمال قرآني باشد.

همچنين در ديگر ديدارهاي مرجعيت شيعه، جمعي از فضلا و طلاب حوزه ي علميه آبادان با حضرت آيت الله العظمي شيرازي مدظله العالي ديدار نمودند .

ايشان ضمن خوشامدگويي به ميهمانان در بياناتي فرمودند: عالم پرهيزگار مقام و منزلتي نزد خداي متعال دارد، اما پرهيزگار جاهل ممکن است عملش او را از خداي متعال دور گرداند. در مقابل، عالم ناپرهيزگار ـ چنان که در روايات آمده است ـ اعمالش او را از خدا دور مي گرداند.

معظم له در ادامه خطاب به طلاب علوم ديني فرمودند: شما سختي ها را بر خود هموار مي کنيد تا علوم اهل بيت عليهم السلام رافراگيريد، پس با عزم و اراده خود، تقوا را با علم خود همراه سازيد و تصميم بگيريد که علم خود را با عمل و تقوا قرين سازيد تا اين علم براي شما و ديگران سودبخش باشد.

مرجع عاليقدر در خاتمه تأکيد کردند: شما طلاب علوم ديني، جوان و در آغاز راه هستيد و ـ ان شاء الله ـ در تحصيل علوم ديني موفق خواهيد بود، اما تصميم بگيريد که کار شما در فراگيري علم و آموختن آن به ديگران با تقوا همراه باشد و البته انسان داراي عزم و اراده، قطعاً موفق خواهد بود.
 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.
-->