LOGIN
دیدارها
shirazi.ir
پاسخ حضرت آيت الله العظمي شيرازي به تشکيک در اعتقادات و ميراث ماندگار شيعي
کد 3254
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 13 شهریور 1392 - 27 شوال المكرّم 1434
 
روز جمعه 22 شوال المکرم 1434ق (8/6/92) جمعي از طلاب و مسئولان حوزه علميه «الحسنين عليهماالسلام» از کربلاي معلي با مرجع عاليقدر شيعيان جهان حضرت آيت الله العظمي حاج سيد صادق حسيني شيرازي مدظله العالي در شهر مقدس قم ديدار کردند.

در اين ديدار مرجع عاليقدر ضمن ايراد مطالب و رهنمودهايي خطاب به ميهمانان فرمودند: به شما توصيه مي کنم که حتماً سيره علما و بزرگاني همانند شيخ مفيد، ابن فهد حلي، شيخ طوسي و علامه بحرالعلوم که توفيق شرفيابي به محضر امام زمان ارواحنافداه را داشتند مطالعه کنيد، چراکه آنها اسوه ها و برجستگان برتر تاريخ شيعه مي باشند. آن بزرگواران همانند شما و در دوران جواني به تحصيل علوم ديني مشغول بودند ولکن از ميان هم درسي هاي خود برجسته و موفق شدند و جاودانگي يافتند.

مرجع عاليقدر همچنين افزودند: موفقيت آن فقيهان بزرگ که از افتخارات تشيع بودند، به دو جهت بود:

1. بسيج علمي: شما نيز بکوشيد بدون از دست دادن فرصت ها و دقيقه ها، در تحصيل علم جديت به خرج دهيد و بدانيد که دانش کارگشا، همان علوم اهل بيت عليهم السلام است.

2. تقواي حقيقي: آسان ترين راه براي رسيدن به موفقيت، عمل به سفارش سرورمان حضرت اميرالمؤمنين علي بن ابي طالب عليهماالسلام مي باشد و آن عبارت است از تقوا و محاسبه ي نفس در شبانه روز (حتي در چند دقيقه).

معظم له در ادامه تأکيد کردند: فقيهان و عالمان بزرگ و صالح گذشته، از جمله شيخ مفيد، شيخ انصاري، شيخ طوسي، علامه حلي، محقق حلي و غيره که خشنودي خدا شامل حالشان بود، به اين دو مطلب عمل کرده اند. شما نيز بايد با عمل به اين دو امر، مراتب توفيق را طي کنيد و به پايه آنان برسيد.

حضرت آيت الله العظمي شيرازي در ادامه در پاسخ به سؤال يکي از حاضران که وظيفه و تکليف ما شيعيان در عصر غيبت چيست؟ فرمودند: مسئوليت و وظيفه امروز همان است که در قرآن کريم آمده، مي فرمايد: «أقيموا الدين؛ دين را برپا داريد».

بنابراين شما حاضران و يکايک شيعيان در هر سطحي که باشند، مي بايست به اموري بپردازند که لازمه اش برپا داشتن دين است و برپا داشتن دين بدين معناست که دين در جاي جاي زندگي حاکم و برجسته باشد و در حدّ شعار و يک عنوان و نام نباشد و اين امر به بسيج توانمندي ها، از جمله توانمندي علمي نياز دارد.

مرجع عاليقدر همچنين در پاسخ به سؤالي در اين باره که عده اي مي کوشند که با سخنانشان از مقام سرورمان حضرت بقيت الله الاعظم امام زمان عجّل الله تعالي فرجه الشريف بکاهند و ديدار با آن حضرت را به کلي انکار مي کنند و آن را به تمسخر مي گيرند و همچنين تفاصيل ستم هايي که بر صديقه ي کبري حضرت فاطمه زهرا سلام الله عليها رفته را به سخره گرفته، و کتاب سليم بن قيس (اسرار آل محمّد عليهم السلام) را بي اعتبار و فاقد ارزش مي خوانند؛ فرمودند: خبر متواتر به اِسناد و اَسناد نياز ندارد، هرچند هريک از افراد تواتر ثقه نباشند، چراکه تواتر، آن خبر را معتبر و حجت قرار مي دهد. خبر واحد ـ به شرط واحد بودنش ـ ممکن است معتبر نباشد، ولي به شرط تواتر نصّي بدون هيچ اشکالي حجت است.
 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.