LOGIN
دیدارها
shirazi.ir
ديدار خواهران طلبه حوزه علميه امام باقر عليه السلام اصفهان با حضرت آية الله العظمي سيد صادق حسيني شيرازي
کد 392
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 28 تیر 1383 - 30 جمادى الأولى 1425
 
مرجع عالي قدر حضرت آية الله العظمي سيد صادق حسيني شيرازي جمعي از خواهران طلبه حوزه علميه امام باقر عليه السلام اصفهان را به حضور پذيرفتند. معظم له ضمن خوشامدگويي به ميهمانان، طي سخناني فرمودند: بسياري پا به حوزه هاي علميه گذارده به فراگيري علوم ديني مي پردازند، اما انگشت شماري از آنان در دانش اندوزي موفق بوده، در عرصه دانش موفقيت ممتاز و خيره کننده اي دست مي يابند.

وي دليل اين موفقيت را در فروتني و گذشت دانست و فرمود: دو خصلت ياد شده مهم ترين و برجسته ترين صفات اخلاقي هستند که دارندگان آن در بيشتر امور زندگي از موفقيت برخوردار مي شوند که مي توان به عنوان مثال از: شيخ صدوق، شيخ مفيد، شيخ طوسي، مقدس اردبيلي، شيخ انصاري، وسيد بحرالعلوم – که رحمت خدا بر آنان باد- نام برد، چه اين که آنان به دليل داشتن دو ويژگي ياد شده، در عرصه دانش بر ديگر همگنان خود سرآمد بودند و نام شان ماندگاري يافت.

معظم له تأکيد کرد: موفقيت شما – خواهران- به نسبت فروتني و گذشت تان بستگي دارد.

از خداي – عزوجل- مسئلت دارم توفيق خدمت به اهل بيت عليهم السلام و مکتب و اهداف والاي شان را به شما عنايت فرمايد.

* * * * *

همچنين در ادامه اين ديدار، خواهران طلبه با حجة الاسلام والمسلمين سيد حسين شيرازي (فرزند مرجع عالي قدر حضرت آية الله العظمي سيد صادق حسيني شيرازي) ديدار کردند.

ايشان طي سخناني بر اهميت تلاش و دستاوردهاي آن تأکيد کرده گفتند: افزون بر آن چه در احاديث قدسي و روايات اهل بيت عليهم السلام درباره تلاش و فعاليت تأکيد شده و اين که انسان با تلاش خود به اهدافش دست مي يابد، خداي –عزوجل- در قرآن کريم مي فرمايد: «وأن ليس للإنسان إلا ما سعي؛ و اين که براي انسان جز حاصل تلاش او نيست».(1)

وي گفت: البته دو چيز استثناء شده است: خردورزي و فهم مطالب که به مجرد تلاش حاصل نمي شود و اگر خداي نخواهد براي کسي فراهم نمي آيد، چرا که اين دو از ارزش و جايگاه والايي برخوردارست، اما راه هايي وجود دارد که اگر انسان آن ها را بپيمايد به مرحله اي از توانمندي شناخت و درک مسائل دقيق زندگي خواهد رسيد که (بردباري) از آن جمله است. در صورتي که انسان به اين ويژگي دست يافته، بدان آراسته شود و آن را در زندگي به کار گيرد، ديدگاهش نسبت به دنيا دگرگون شده، روحش باکندگي يافته و عقلش او را جهت خواهد داد.

سيد حسين شيرازي تأکيد کرد: بنابراين هر کس بخواهد تمام امور را با نگاه و ديدي ملکوتي بنگرد، بايد به صفت پسنديده بردباري پاي بندي باشد و همان سان که در راه تحصيل دانش مي کوشد، سعي در پرورش و رشد اين صفت در خود کند.
 
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

1) نجم (53)، آيه 39.
 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.