LOGIN
دیدارها
shirazi.ir
"حضرت آیت الله العظمی شیرازی:"
حاکمان صدر اسلام، پایه گذار دروغ پردازی بر علیه رسول خدا صلی الله علیه وآله بودند
کد 4038
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 02 اسفند 1394 - 12 جمادى الأولى 1437
 
در چارچوب دیدار همه روزه ی فضلا و شخصیت های علمی با مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی حاج سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی در شهر مقدس قم، در روز اول ماه جمادی الأول 1437ق، نویسنده و پژوهشگر شیعه جناب حجت الاسلام والمسلمین دکتر شیخ نجاح الطائی در بیت معظم له حضور یافت و با ایشان دیدار کرد.

در این دیدار مرجع عالیقدر و میهمان ایشان درباره ی تألیف و تحقیق، به ویژه در زمینه ی تفسیر قرآن کریم و احادیث شریف گفتگو کردند.

حضرت آیت الله العظمی شیرازی فرمودند: تفسیر قرآن کریم به همت و پایداری راسخ و همه جانبه و همچنین به انسان های سخت کوش و خستگی ناپذیر نیاز دارد، چراکه در قرآن، کلمات مترادف و تعبیرات متشابه وجود دارد.

حجت الاسلام والمسلمین طائی گفتند: حضرت آقا؛ مخالفان اهل بیت علیهم السلام در زمینه تحریف، بسیار فعالیت کرده و احادیث اصیل رسول خدا صلی الله علیه وآله را تحریف کردند. به عنوان مثال حدیث رسول مکرم اسلام صلی الله علیه وآله در تفسیر آیه ی کریمه ی: «وَالشَّجَرَةَ الْمَلْعُونَةَ فِی القُرْآنِ؛ همچنین شجره ملعونه را که در قرآن ذکر کرده ایم» را که در آیه ی 60 سوره ی إسراء آمده است، در تمام کتاب های خود تحریف کرده اند، بدین معنا که این حدیث رسول خدا صلی الله علیه وآله را به این صورت آورده اند و مدعی هستند که آن بزرگوار درباره ی آیه ی یادشده فرموده است: «رأیت فی المنام کأن بنی أمیة ینزون علی منبری نزو القردة؛ در خواب دیدم گویی بنی امیه چون بوزینه گان بر فراز منبرم جست و خیز می کنند» در حالی که اصل حدیث به این صورت است که می فرمایند: «رأیت بنی تیم وبنی عدی وبنی أمیة ینزون علی منبری نزو القردة؛ دیدم که بنی تیم، بنی عدی و بنی امیه چونان بوزینه گان بر فراز منبرم جست و خیز می کردند».

وی افزود: اینان از زمان سقیفه آفرینان تا روزگار پس از این جماعت و همینطور از زمان ابن تیمیه، معادله را تغییر داده و امر حکومت را فقط در انحصار بنی امیه جلوه دادند و همین روش دنبال شد تا سقیفه آفرینان پیراسته و مقدس بمانند.

مرجع عالیقدر در این معنا فرمودند: تحریف سخنان حضرات معصومین علیهم السلام از جمله رسول گرامی اسلام در شمار بزرگ ترین حرام ها قرار دارد و چنین تحریفی دروغ بزرگی است که گفتن آن روزه ی روزه دار را باطل می کند.

حجت الاسلام والمسلمین طائی در پی سخنان مرجع عالیقدر گفت: حضرت عالی مطلع هستید و می دانید وقتی کسی در این زمینه وارد عالم تحقیق و مطالعه می شود، در می یابد که آنان (مخالفان اهل بیت علیهم السلام) با حذف بخشی از حدیث یا افزودن مطلبی به آن، در تحریف آن می کوشند.

حضرت آیت الله العظمی شیرازی مدظله العالی فرمودند: پس از رحلت پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله، ابوبکر این روش را در پیش گرفت و به دیگر بیان، راهکار و رویه ی بزرگی را به پیروان خود در طول تاریخ داد، چراکه حدیثی را به رسول خدا صلی الله علیه وآله نسبت داد و جعل کرد، با این عبارت که «نحن معاشر الأنبیاء لا نورّث؛ ما جماعت پیامبران چیزی به ارث نمی گذاریم» و توضیحی از خود افزود بدین بیان که: «ماترکناه صدقة؛ و هرچه برجای نهیم صدقه است».

ابوبکر با این تحریف ها به پیروان خود اجازه و دستور داد که احادیث را تحریف کنند و بر آن بیفزایند. البته حدیث «ما جماعت پیامبران از خود ارثی بر جای نمی گذاریم» وارد شده است، ولی ابوبکر گفت که رسول خدا صلی الله علیه وآله فرمودند: «نحن معاشر الأنبیاء لا نورّث. ماترکناه صدقة لولی الأمر من بعدنا؛ ما جماعت پیامبران ارثی برجای نمی نهیم و هرچه برجای نهیم صدقه است که به ولی امر (حاکم) پس از ما می رسد».

حجت الاسلام والمسلمین شیخ نجاح طائی گفت: این نظریه با قرآن کریم در تضاد و مخالف صریح آن است؟

ایشان فرمودند: بلی و از همین رو حضرت فاطمه ی زهرا سلام الله علیها به ابوبکر فرمودند: «پدرم با گفته ی خدا مخالفت نمی کرد».

بنابراین، ابوبکر با گفتنِ «أنا هکذا سمعته من رسول الله؛ من این روایت را همین گونه از رسول خدا شنیدم» در واقع بر آن حضرت دروغ بست و با دادن سرنخ به پیروان خود آنان را متوجه این مطلب کرد که باید بر آن حضرت دروغ ببندند. روشن است که این دروغ پردازی و بهتان، ممکن است به روش قطعه قطعه کردن، جعل حدیث یا حاشیه زدن دروغین به حدیث باشد.

آن گاه معظم له به نمونه ای از جعل حدیث اشاره کرده، فرمودند: سمرة بن جندب گفت که از رسول خدا صلی الله علیه وآله شنیدم درباره ی آیه های: «وَمِنَ النَّاسِ مَن یُعْجِبُکَ قَوْلُهُ فِی الْحَیَاةِ الدُّنْیَا وَیُشْهِدُ اللّهَ عَلَی مَا فِی قَلْبِهِ وَهُوَ أَلَدُّ الْخِصَامِ * وَإِذَا تَوَلَّی سَعَی فِی الأَرْضِ لِیُفْسِدَ فِیِهَا وَیُهْلِکَ الْحَرْثَ وَالنَّسْلَ وَاللّهُ لاَ یُحِبُّ الفَسَادَ؛ و از مردم، کسانی هستند که گفتار آنان، در زندگی دنیا مایه اعجاب تو می شود، (در ظاهر، اظهار محبت شدید می کنند) و خدا را بر آنچه در دل دارند گواه می گیرند. (این در حالی است که) آنان، سرسخت ترین دشمنانند * (نشانه آن، این است که) هنگامی که روی بر می گردانند (و از نزد تو خارج می شوند)، در راه فساد در زمین، کوشش می کنند، و زراعتها و چهارپایان را نابود می سازند، (با اینکه می دانند) خدا فساد را دوست نمی دارد»(بقره/204ـ205) فرمود: این آیه ها ـ العیاذ بالله ـ درباره ی علی بن ابی طالب علیهما السلام نازل شده است.

به پاس این جعل حدیث، معاویه مبلغ چهارصد هزار درهم (که معادل قیمت یک گله ی چهل هزار گوسفندی بود و امروز ارزش پنج میلیون و هشتصد هزار دلاری دارد) به سمره پاداش داد.

این پاداش در حالی به سمره داده شد که جناب ابوذر رضوان الله تعالی علیه از گرسنگی جان سپرد.
 
 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.