LOGIN
دیدارها
shirazi.ir
"حضرت آیت الله العظمی شیرازی: "
تشیع، قطعاً در مسیر جهانی و فراگیر شدن است
کد 4096
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 09 فروردین 1395 - 18 جمادى الثانية 1437
 
در روز چهاردهم ماه جمادی الثانیة 1437ق (5/1/1395) هیئتی از مسئولان سیاسی و روحانیان و فضلای افغانستان به سرپرستی آقای محمد ظاهر وحدت، والی ولایت سرپل افغانستان، در شهر مقدس قم با مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی حاج سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی دیدار کردند و مورد استقبال معظم له قرار گرفتند.

در آغاز این دیدار آقای محمد ظاهر وحدت، از فعالیت های خود و اوضاع شیعیان در کشور دوست و برادر افغانستان و نیز از رنج آنان در کشور خود و ظلم و توطئه هایی که از سوی جریان ها و فرقه های گمراه و گمراه کننده تروریستی و تکفیری، مانند: طالبان، داعش و وهابیان بر ضد ایشان روا داشته می شود، گزارشی تقدیم مرجع عالیقدر کرد و ضمن بیان اینکه فرمانبرداری از اوامر ایشان را وظیفه خود می داند و رهنمودهای معظم له را چونان دستور العمل و تکلیف شرعی و چراغ راه خود خواهد پذیرفت، از معظم له خواست تا درباره اوضاع شیعیان و مسئولیت های آنان رهنمودهایی ارائه کنند.

سپس مرجع جهان تشیع طی رهنمودهایی به میهمانان فرمودند: انسان در دو حالت خمیازه کشیده و دهان دره می کند، یکی در حالت خواب آلودگی و برای خفتن است و دیگری به هنگام بیدار شدن از خواب است. امروزه تشیع، برای بیدارشدن و خیزش، خمیازه می کشد و دهان دره می کند. من خوشبین هستم و نتیجه گیری ام این است که تشیع در مسیر جهانی و فراگیر شدن است، چراکه از منطق مقبول و درست برخوردار است.

ایشان افزودند: ما باید به دو مسأله بسیار مهم که از اهمیت فوق العاده و ویژه ای برخوردار است و همه شیعیان با آن در ارتباط هستند توجه داشته باشیم:

1. شیعیان باید از جدال، نزاع و درگیری میان خود بپرهیزند، بلکه باید یکدیگر را بپذیرند و نسبت به هم مهربان باشند، زیرا استعمار و دنباله های بی مقدار آنان، از جمله تکفیری ها، با هر وسیله و به هر طریقی می کوشند تخم فتنه و جنگ و منازعه را میان شیعیان بپراکنند. از این رو، شیعیان از هر قشر و طبقه ای نباید چنین زمینه ای را برای استعمارگران و دنباله روهای آن فراهم آورده یا به آنها میدان و فرصت دهیم.

معظم له در مقام بیان نمونه ای شگرف از سیره رسول گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه وآله و تحمل و بردباری ایشان و از بین بردن نزاع و زمینه آن فرمودند: رسول مکرم اسلام صلی الله علیه وآله آزار و اذیت فراوانی دیدند و با مشکلات زیادی از سوی مشرکان و کفار و منافقان و جاهلان روبرو بودند، ولی از هیچ یک از آنان شکایت نداشتند.

رسول خدا صلی الله علیه وآله فرمودند: «کَثُرت علیَّ الکَذابة؛ دروغ پردازان بر من بسیار شده اند» با این حال، هیچ گاه نام فردی از این افراد دروغ پرداز را نبردند. بنابراین ما باید این تعامل بی نظیر و والا را از سرورمان حضرت رسول الله صلی الله علیه وآله بیاموزیم و به آن عمل کنیم.

2. جوانان را که آینده سازان هستند باید دریابیم و به امور آنان اهتمام ورزیم و نیک و به طور خاصی بر اساس عقاید و اخلاق اهل بیت علیهم السلام تربیتشان کنیم، زیرا عمل آوری و تربیت جوانان مسئله ای بسیار مهم است که نباید از آن غفلت ورزید.

حضرت آیت الله العظمی شیرازی مدظله العالی سخنان خود را این گونه به پایان رساندند: بدانید که دستیابی به دو مسأله فوق، سختی هایی را به همراه دارد، اما مشکلات در این راه، پلی است برای رسیدن به پیروزی و موفقیت، چراکه مشکلات، انسان ساز هستند.
 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.