LOGIN
دیدارها
shirazi.ir
"حضرت آیت الله العظمی شیرازی:"
رسیدن به مراتب عالیِ علمی در گرو تلاش همه جانبه و غنیمت شمردن فرصت هاست
کد 4634
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 27 آذر 1395 - 17 ربيع الأول 1438
 
در روز چهارشنبه هفتم ماه ربیع الأول 1438ق (1395/9/17) جناب حجت الاسلام سید مهدی موسوی از بحرین (پس از تحمل 5 سال حبس در زندان های رژیم آل خلیفه) به همراه فرزندان حجت الاسلام والمسلمین سید عباس مدرسی، در شهر مقدس قم با مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی سید صادق حسینی شیرازی مدظله دیدار کردند و از سوی ایشان مورد استقبال قرار گرفتند.

در این دیدار معظم له ضمن رهنمودهایی فرمودند: آن چه برای اهل علم و روحانیان، به ویژه آنانی که در سطح بالایی از علم و فقه قرار دارند ضرورت دارد، این است که هماره آرای فقهی و دیدگاه های علمی خود را بنویسند، چراکه ممکن است در زمان های دیگر و در آینده فرصتی برای این کار به دست نیاورند، لذا می سزد و باید از فرصت های موجود به صورت روزانه و لحظه ای استفاده کرد.

مطلب مهم دیگر این است که جوانان نیز باید پشتوانه و اندوخته ی علمی خود را تقویت کنند، زیرا این مقوله اعتماد به نفس را در آنان بالا می برد و در نتیجه با اطمینان بیشتر و تلاش و فعالیت بهتر کار خواهند کرد و البته اعتماد دیگران نیز نسبت به آنان جلب خواهد شد.

مرجع عالیقدر در ادامه ی سخنان خود توضیح گونه فرمودند: آری، پرهیزگاری و اخلاق نیکو دو شرط اساسی است، اما به وقت نیاز ندارد، بلکه در این معنا باید اراده و تصمیم داشت، در حالی که تحصیل علم همیشه به وقت نیاز دارد. مسلّم این است که انسان نمی تواند و ممکن نیست که صبح از خواب برخیزد و خود را علامه بیابد، بلکه برای رسیدن به مراتب والا و بالای علمی باید وقت گذاشت و تلاش کرد.

ایشان افزودند: بارها به طلاب جوان گفته ام که من نیز مانند شما بودم و در حوزه ی علمیه ی کربلای معلی درس می خواندم و روزانه در شش جلسه ی درسی حضور می یافتم و 2 تا 3 جلسه ی تدریس داشتم و با توجه به این که تشکیل خانواده داده بودم کار تهیه و خرید نیازهای ضروری خانه نیز بر عهده ی من بود.

افزون به این در مواردی که پیش می آمد فرزندانم را نزد پزشک می بردم، مقاله می نوشتم و می خواندم، سخنرانی می کردم و در هفته پنج روز در جلسات علمیِ علما که در کربلای معلی برگزار می شد شرکت می جستم.

حضرت آیت الله العظمی شیرازی مدظله العالی خطاب به میهمانان خود تأکید کردند: انسان وقت زیادی در اختیار دارد، لذا بایسته و شایسته است آن را مغتنم شمرده و از دست ندهد.
 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.