LOGIN
دیدارها
shirazi.ir
"حضرت آیت الله العظمی شیرازی در توصیه به فعالان دینی ـ اجتماعی فرمودند:"
پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله طبیبی بودند که در جستجوی بیماران می رفتند، شما نیز آن گونه باشید
کد 4677
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 08 دی 1395 - 28 ربيع الأول 1438
 
در روز شنبه 24 ربیع الأول 1438ق (4/10/1395) حجت الاسلام شیخ صادق البصری مسئول مؤسسه فرهنگی ـ خیریه ای اهل بیت علیهم السلام در شهر بصره و نماینده مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی، ضمن حضور در شهر مقدس قم با معظم له دیدار کرد و گزارشی کوتاه از فعالیت های مؤسسه یادشده، به ویژه در دو ماه محرم و صفر، خصوصاً در موسم اربعین حسینی و از دیگر برنامه ها و فعالیت های مؤسسه به ایشان عرضه کرد.

آیت الله العظمی شیرازی خطاب به میهمانان خود فرمودند: تشویق، به ویژه تشویق نوجوانان و جوانان به خدمت به دستگاه امام حسین علیه السلام امری است بسیار بسیار مهم. پس از پایان مراسم مقدس اربعین حسینی با صدور بیانیه ای، پس از تشکر از زائران حضرت سیدالشهدا علیه السلام یادآوری کردم که بنا بر آنچه در روایات شریفه آمده است، کسانی که به زائران آن حضرت خدمت می کنند، بیش از زائران ایشان نزد خدای متعال منزلت دارند و برترند، آن جا که متذکر شدم: «کسانی که به زائران امام حسین علیه السلام خدمت کرده و انواع خدمات مادی و معنوی را در اختیار آنان نهاده اند، شیرینی و پاداش الهی این خدمت ها گوارایشان باد، چراکه پاداشی به مراتب بیشتر از زائران دارند».

این فزونی فضیلت و پاداش بدان جهت است که این خدمتگزاران حسینی زمینه ی توفیق زائران بیشتری را برای زیارت حضرت سیدالشهدا علیه السلام فراهم آورده اند.

سپس معظم له از خدمات فرهنگی مؤسسه اهل بیت علیهم السلام و برپایی خیمه ی پاسخ گویی به مسائل شرعی در مسیر زائران اربعین مقدس حسینی سخن گفته، اظهار داشتند: از دیرباز تا به امروز در زمینه ی آموزش مسائل و احکام شرعی و مورد نیاز مردم که از آن ناآگاهند، همچنان خلأ و کمبود وجود دارد.

در ادامه مرجع عالیقدر درباره ی شهر بصره فرمودند: شهرستان بصره، شهر نامیده می شود، ولی با توابع و ملحقات آن، به بزرگی و گستردگی کشورهای خلیج، به استثنای عربستان سعودی و کویت است. حقیقت امر این است که این شهر به خدمات و فعالیت های بیشتری نیاز دارد که متأسفانه چنان که باید در آن کار نشده و نباید رها شود.

مرجع عالیقدر افزودند: امیرمؤمنان حضرت علی علیه السلام در توصیف رسول خدا صلی الله علیه وآله فرموده اند: «طبیب دوّار بطبه؛ [پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله] طبیبی بود که با طب خود در جستجوی بیماران بود».

بر کسی پوشیده نیست که طبیب و پزشک در مطب یا در جای دیگر می نشیند و مردم برای درمان بیماری و بیماران خود به وی مراجعه می کنند، اما سرورمان حضرت رسول خدا صلی الله علیه وآله طبیب جان و روح و عقل بودند و خود به سراغ مردم می رفتند تا آنان را درمان کنند. شما که به اماکن و مدارس سر می زنید، مانند دیدار اخیرتان از مدارس، در واقع شیوه ی پیامبران را ـ که درود خدا بر آنان باد ـ در پیش گرفته اید. البته این کار سختی هایی هم دارد، ولی شایسته است که انسان آن را تحمل و بر خود هموار کند که حق نیز همین است.

مسئول مؤسسه ی اهل بیت علیهم السلام گزارش گونه به معظم له گفت: از دیگر فعالیت های این مؤسسه، تأسیس یک شبکه ی رادیویی به نام امام حسین علیه السلام است که در محل مؤسسه صورت گرفته و سیستم های صوتیِ مورد نیاز آن تهیه شده است.

حضرت آیت الله العظمی شیرازی دام ظله به میهمان خود فرمودند: از صفر آغاز کنید، چراکه پیامبران نیز از صفر شروع کردند و بدانید که خدای متعال بر فراهم آوردن امکاناتِ مورد نیاز تواناست، اما این کار را نمی کند تا مردم را بیازماید، بدین معنا که چه کسی یا کسانی آمادگی برای تحمل سختی ها را دارند و ایستادگی می کنند و ادامه می دهند و در مقابل چه افرادی در میانه ی راه، از پای در می آیند و کار را رها می کنند.

خدای متعال در قرآن کریم می فرماید: «ثُمَّ جَعَلْنَاکُمْ خَلَائِفَ فِی الْأَرْضِ مِنْ بَعْدِهِمْ لِنَنْظُرَ کَیْفَ تَعْمَلُونَ؛ آنگاه شما را پس از آنان در زمین جانشین قرار دادیم تا بنگریم چگونه رفتار می ‌کنید»(یونس/14). بنابر آنچه در آیه ی کریمه آمده، هدف خدای متعال از آفریدن بندگان، آزمون آنان می باشد که در پایان آیه آمده است.

ایشان تأکید کردند: این عمل و سایر اعمال شما ذخیره و حفظ شده است و هنگامی که انسان در روز قیامت پاداشِ بزرگِ خدا داده را می بیند، آرزو خواهد کرد که ای کاش در دنیا سختی و خستگیِ بیشتری را بر خود هموار می کرد و به جان می خرید تا خدایش پاداشی بیشتر به او عطا فرماید. خدای متعال در آیه ای دیگر می فرماید: «أَحْصَاهُ اللَّهُ وَنَسُوهُ؛ خدا [کارهایشان را] برشمرده است، حال آنکه آنها آن را فراموش کرده اند»(مجادله/6).

به هر حال انسان اعمال خود را، به ویژه اعمال کوچک و جزئی را فراموش می کند، اما همان اعمال نزد خدا ثبت و محفوظ است.

حضرت آیت الله العظمی شیرازی مدظله سخنان خود را این گونه به پایان رساندند: من دعاگوی شما هستم و شما هم برای من دعا کنید، چراکه همگی ما بندگان یک خدا هستیم و به دعا نیاز داریم. از خدای بزرگ مسئلت دارم که به برکت اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام توفیق روز افزون شما را مستدام بدارد و این که حضرتش شما را در برابر مشکلات و رفتارهای منفی استوار گرداند و جزای خیر عطا فرماید.
 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.