LOGIN
دیدارها
shirazi.ir
"حضرت آیت الله العظمی شیرازی در دیدار میهمانانی از کشور کویت:"
استقبال از مشکلات، جذب آرا و دیدگاه ها و برگرفتنِ چکیده ی آن، انسان را از نظر اقتدار، جهانی خواهد کرد
کد 4718
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 22 دی 1395 - 12 ربيع الثاني 1438
در روز سه شنبه چهارم ربیع الثانی 1438ق (14/10/1395) جمعی از فضلا و معتمدان و بزرگان از کشور کویت با مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی در شهر مقدس قم دیدار کردند.

در این دیدار معظم له ضمن رهنمودهایی خطاب به میهمانان فرمودند: انسان باید خود را بر تحمل سختی ها بپروراند. افرادی که در زندگی موفق شده اند به آسانی به چنین موهبتی دست نیافته اند، بلکه در این راه سختی های فراوانی را بر خود همواره کرده اند. زندگی این است و کسی که بخواهد در این زندگی به موفقیت نایل آید، باید به استقبال مشکلات برود و تمام آرا و دیدگاه ها را گرد آورده، پس از بررسی، چکیده ی مفید برای همگان را از آن برگیرد و از این رهگذر خواهد توانست قدرتی جهانی کسب کند.

ایشان در توضیح سخنان خود فرمودند: امام حسین علیه السلام 57 سال عمر کردند، اما در شش ماه آخر عمر مبارک خود (از زمان به قدرت رسیدن یزید بن معاویه) آن حضرت بدترین محنت ها و سخت ترین مشکل ها را با تمام وجود خود لمس کردند. به عبارت دیگر آن حضرت 99 درصد محنت ها و سختی ها را در مدت شش ماهه ی آخر عمر خود تحمل کردند.

ایشان افزودند: 99 درصد آنچه خدای متعال، رسول مکرم اسلام، حضرت علی، حضرت فاطمه ی زهرا و دیگر امامان معصوم تا امام زمان ـ که درود خدا بر آنان باد ـ درباره ی امام حسین علیه السلام فرموده اند و همچنین آنچه شاعران و تاریخ نگاران درباره ی ایشان سروده یا نوشته و ثبت کرده اند، با شش ماه آخر عمر مبارک آن حضرت مرتبط است و فقط یک درصد باقی مانده ی آن به عمر حدود 57 ساله ی آن حضرت ارتباط دارد.

معظم له در ادامه فرمودند: امام حسین علیه السلام بسیار بزرگ و با عظمت هستند و واژه ی عظیم برای ایشان بسیار کوچک و ناچیز است و ما واژه ای را نمی شناسیم که با عظمت آن حضرت تناسب داشته باشد. در بزرگی ایشان همین بس که خدای متعال از حضرتش با وصف «عظیم» که از اوصاف خدای متعال است یاد کرده، آن جا که می فرماید: «وَفَدَیْنَاهُ بِذِبْحٍ عَظِیمٍ؛ و او را در ازای قربانیِ بزرگی باز رهانیدیم»(صافات/107). چنان که در روایات شریفه آمده است مقصود از «ذِبْحٍ عَظِیمٍ» که قرآن کریم فرموده است امام حسین علیه السلام است.

آن گاه یکی از میهمانان گزارشی کوتاه از فعالیت های خود در زمینه ی حمایت از کارهای هنری، سینمایی و تولید فیلم هایی درباره ی امام حسین علیه السلام به ویژه ماجرای خونبار کربلا و عاشورا تقدیم مرجع عالیقدر کرد، سپس معظم له فرمودند: ساختن فیلم درباره ی امام حسین علیه السلام کاری است بسیار مهم، لذا باید در این مقوله دقت عمل فراوانی به خرج داد و از سلبیات و کارهای منفی دوری جست و این، مسأله ای است مهم و سخت، اما می توان این مشکلات را پشت سر گذاشت.

ایشان افزودند: من آیت الله شیخ محمد حسین کاشف الغطا را درک کردم. او در کتاب خود نوشته است: «کشیشان مسیحی به من گفتند: شما شیعیان، پشتوانه و سرمایه ای بسیار گرانسنگ و مهم دارید و آن، امام حسین است؛ اما نمی دانید از او چگونه استفاده کنید. اگر امام حسین علیه السلام برای ما مسیحیان بود، در هر وجب و جای جای این خاکدان پرچمی سیاه برای او بر می افراشتیم و از این رهگذر مردم را به پذیرش دین مسیحیت فرا می خواندیم».

حضرت آیت الله العظمی شیرازی دام ظله در پایان سخنان خود تأکید کردند: روزی که شیعیان بتوانند در وجب به وجب این زمین پرچمی به نام امام حسین علیه السلام برافرازند و به نام آن حضرت، مردم را به سوی رسول خدا صلی الله علیه وآله و امیرمؤمنان علیه السلام و اسلام دعوت کنند، همین زمان است، چراکه در روزگارانِ گذشته دنیا از آزادی کنونی برخوردار نبود و امکانات ارتباطی مانند آنچه امروزه فراهم است، در اختیار نبود. اعمالتان مقبول درگاه خدای متعال باشد.

مهمان معظم له خطاب به ایشان گفت: ما دست پرورده ی شما و مرجع راحل (حضرت آیت الله العظمی حاج سید محمد حسینی شیرازی قدس سره) هستیم و بر این باوریم که هرچه داریم از برکات و علم شماست و از همراهی با شما احساس خوبی داریم و از شما و خاندان معزز شیرازی خواهانیم که به ما انرژی مثبت بدهید، چنان که همیشه این انرژی را از شما گرفته ایم. امید این که هماره ما را از این موهبت برخوردار بدارید.
 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.