در چارچوب تعاملات نهادهای وابسته به مرجعیت با مناسبتهای جهانی و با گرامیداشت روز جهانی وجدان که از سوی سازمان ملل متحد در ماه آوریل به ثبت رسیده است، سازمان جهانی نفی خشونت (مسلمان آزاد)، از مراکز وابسته به مرجعیت در ایالات متحده آمریکا، پیامی صادر کرد.
در بخشی از این پیام آمده است: «اصل وجدان، بازنگری درونی نسبت به اعمال انسان و تأثیر آن بر دیگران است؛ از اینرو ملتهای مسلمان باید در این مناسبت جهانی، به بررسی ریشههای اخلاق، مدارا، همکاری و نفی خشونت بپردازند.»
سازمان جهانی نفی خشونت در این پیام از تمامی مسلمانان جهان، فارغ از طبقه و جایگاه اجتماعی، دعوت کرد تا به اخلاق اسلامی همچون گذشت، نرمخویی با زنان و کودکان، ایستادگی در برابر ظلم، حمایت از حقوق مظلومان و مقابله با خشونت در همه اشکال آن پایبند باشند.
این نهاد همچنین بر لزوم مقابله با فتنهانگیزی، خشونت افراطی، افکار تکفیری و تضییع آزادیهای مشروع تأکید کرد و خواستار آزادی زندانیان عقیدتی و احترام به حقوق مخالفان مسالمتآمیز شد.
این پیام به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحيم
سازمان ملل متحد، ماه آوریل هر سال را به عنوان روز جهانی وجدان تعیین کرده است، برای اینکه ملتها، کشورها، مردم، جوامع و افراد در مورد تفکرات، قضاوتها و رفتارهایی که در تعاملات خود با یکدیگر اتخاذ می کنند، بازنگری و تأمل کنند.
سازمان جهانی نفی خشونت (مسلمان آزاد)، ضمن بزرگداشت این مناسبت مهم همگام با جامعه بینالمللی، از همه ملت های مسلمان می خواهد که در مورد این سالروز و علل آن تأمل کنند، به ویژه اینکه اصل وجدان، بازنگری ذاتی اعمال خوب یا بد هر انسان و تأثیر آن عمل بر مردم است.
این سازمان در متن پیام خود، از همه مسلمانان، صرف نظر از طبقه اجتماعی آن ها، دعوت می کند تا به اخلاق والا و پسندیده که مهم ترین آن ها بخشش به هنگام توانایی، گذشت و مدارا، همکاری، نفی خشونت در همه اشکال آن و پذیرش دیگران صرف نظر از تفکر، مذهب یا عقیده آنان است، پایبند باشند.
همچنین همگان را دعوت می کند تا نسبت به زنان و کودکان با نرمی و مهربانی رفتار و از حقوق آن ها حمایت کنند، از حقوق مظلوم دفاع کنند، در برابر ظلم و بیعدالتی، از هر کجا که باشد ایستادگی کنند، امنیت و آرامش اجتماعی را تأمین نمایند، اعتماد و محبت را گسترش دهند، و نزاع و درگیری های فرقه ای را کنار گذاشته و ترک کنند.
این سازمان معتقد است که همه ملت های اسلامی باید با فتنه، دامن زدن به اختلافات و افکار افراطی، و خشونت فیزیکی و اخلاقی، مقابله کنند.
همچنین معتقد است که رهبران این ملتها باید سیاست ارعاب، خفه کردن صداها و مصادره حقوق و آزادی های تضمین شده توسط شریعت اسلام و قانون را کنار بگذارند. همچنین خواستار آزادی زندانیان عقیدتی و مخالفان سیاسی و اجازه دادن به مخالفان صلح طلب برای بیان نظراتشان و آرمانهای مشروع آنان، است.
والله ولي التوفيق والسداد
سازمان جهانی نفی خشونت (مسلمان آزاد) _ واشنگتن