LOGIN
خبر
shirazi.ir
بررسی مقوله «اندیشه ی شکست و رهاورد دنباله روی» در نشست هفتگی مؤسسه النبأ
کد 6008
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 16 دی 1396 - 18 ربيع الثاني 1439
مؤسسه فرهنگی ـ رسانه ای النبأ در نشست هفتگی خود به مقوله «اندیشه ی شکست و رهاورد دنباله روی» پرداخت که با حضور حجت الاسلام شیخ مصطفی محمدی، مدیر مجموعه رسانه ای امام حسین علیه السلام و شماری از شخصیت های سیاسی، دانشگاهیان، پژوهشگران و اصحاب رسانه و مطبوعات در شهر مقدس کربلا برگزار شد.

عادل الصویری، نویسنده ی شبکه ی اطلاع رسانی النبأ در خصوص این نشست اظهار داشت: بیشترین پراکندگی که جامعه ی بشری در زمینه های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی با آن روبروست در واقع نقاب و پوششی برای چالش ها و منازعات فکری است، چراکه هر اندیشه ای می کوشد کارآمدی و برتری خود را بر اندیشه ی حریف ثابت کند. از آن جایی که بازار چالش و منازعات در میان اندیشه های مختلف گرم است، طبیعی است که نخبگان فکری، چالش ها را در گذر زمان پایایی و دوام ببخشند.

وی در ادامه گفت: همین موضوع بر نخبگان هزاره جدید و متفکران مرحله ی «پسا بهار عربی» منطبق است؛ همان هایی که از نظر ناسیونالیستی و مذهبی با طرح جنگ بر ضد یمن همراه و هم صدا شدند و اندیشه ی آنان بی محتوا گردید. بی تردید موضع گیری هایی از این قبیل، حکایت از سوداگری و مصالحه دارد و در برابر شیوه ی فکری واقعی، عقب گرد و آشفتگی تراژدی به شمار می رود و بازخوردی برای اندیشه های دور از واقعیت می باشد، زیرا بیشتر لایه های اجتماعی نیز بازخورد اندیشه هایی خواهند بود که خود را به حاکمیت فروخته اند. بدین ترتیب در برابر دیگر فرهنگ ها و تمدن ها با میزان وابستگی و تبعیت نکوهیده تمدن شان به غارت رفته، نیروی مثبت و اعتماد به نفس خود را از دست می دهند.

این فرایند پرسشی به همراه دارد که: تبعیت و وابستگیِ فکری به سمت و سوی جامعه ای شکست خورده و منفی تا کی ادامه دارد؟
 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.