LOGIN
خبر
shirazi.ir
بررسی علل عدم تمایل واجدان شرایط برای شرکت در انتخابات پیشِ رو در همایش مؤسسه النبأ در بغداد
کد 6068
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 03 بهمن 1396 - 5 جمادى الأولى 1439
مرکز همایش های مؤسسه فرهنگی ـ رسانه ای النبأ، از مراکز مرتبط با دفتر مرجعیت در شهر مقدس کربلا، نشستی به منظور بررسی علل عدم تمایل واجدان شرایط برای شرکت در انتخابات پیشِ رو برگزار کرد.

در این همایش که در شهر بغداد برگزار شد، جمعی از نخبگان، فرهیختگان و اصحاب رسانه حضور یافتند.

در این جلسه دکتر حمدان السالم، میهمان همایش در زمینه ملاحظاتی که به طور کلی با موضوع انتخابات ارتباط دارد سخن گفت و با اشاره به دو نمونه انتخابات سال های 2005 و 2014 میلادی، این انتخابات را رخداد و عملیاتی میدانی خواند و بیان داشت: در این دو رخداد سیاسی، مردمِ رأی دهنده طعم تلخ حاصل از برنامه های انتخاباتی واهی و پوچ را چشیدند. در این عرصه چهره ها همان هایی بودند که در مناصب وزارتی جا به جا می شدند. در تمام این احوال و شرایط شهروندان عراقی در این روند و عملیات سیاسی به هیچ بارقه ی امیدی دست نیافتند.

آقای حمدان السالم بر ضرورت ثبت نام حداکثری واجدان شرایط انتخابات، برای انتخاب نامزدِ برتر و کارآمدتر تأکید و یادآوری کرد که حضور در انتخابات باید به گرمی اولین حضور در انتخابات محلی باشد.

وی افزود: شرکت در انتخابات وظیفه ی ملی و میهنی است و علی رغم سرخوردگی هایی که در انتخابات گذشته بروز کرد، آنان باید کمر همت را بسته و بر انتخاب نامزد اصلح و شایسته تر استواری ورزند. فراموش نشود احزابی که در انتخابات شرکت کرده اند، بیش از 260 لیست گوناگون حزبی ارائه داده اند اما در بازداشتن شهروندان از رسیدن به خواسته هایشان همسو و متحد هستند.

علی الطالقانی، دیگر گوینده ی جلسه و مدیر این گردهمایی طی سخنانی اظهار داشت: با نزدیک شدن به زمان انتخابات بر ما و وظیفه ی ماست تا به عنوان تشکیلات و سازمان در راه بالا بردن بیداری و هشیاری مردم فعالیت کنیم و به دور از گرایش ها و وابستگی های حزبی و سیاسی، فرهنگ و درک انتخاباتی آنان را بالا ببریم.

آقای الطالقانی افزود: به منظور حمایت از عملیات دموکراتیک و نهادینه کردن اصل همسان سازی فرصت ها هماره می کوشیم تا از رهگذر این همایش ها با طوایف و گرایش های مختلف دیدار کرده، روح بیداری و هشیاری را در شرکت کنندگان در انتخابات بدمیم و از حقوق آنان حمایت همه جانبه کنیم.

این گزینه از آن جهت است که معتقد و باورمندیم عراق از نظامی انتخاباتی برخوردار است که حقوق و آزادی ها را تضمین می کند و افزون بر آن، ما در کشوری بی نظیر زندگی می کنیم که از انتخابات پارلمانی برخوردار است و انتخاب کننده را از آزادی در انتخاب بهره مند می کند.
 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.