LOGIN
خبر
shirazi.ir
گفت و گوي مهم نشريه کويتي «الوطن» با رئيس بنياد جهاني آية الله شيرازي
کد 60
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 26 مهر 1382 - 21 شعبان المعظّم 1424
نشريه کويتي «الوطن» گفت و گوي مطبوعاتي مهمي با آية الله سيد مرتضي شيرازي رئيس مؤسسه بين المللي آية الله شيرازي انجام داد که به گزيده اي از آن اشاره مي کنيم.
در اين گفت و گو حضرت آية الله سيد مرتضي شيرازي از همگان خواست که از سياست و سيره اجتماعي و سياسي حضرت رسول اکرم صلي الله عليه وآله وسلم پيروي کنند و در اين باره به فرمايش مهم آن حضرت که فرموده اند: «عفا الله عما سلف؛ خداي متعال از گذشته ها، گذشت کرده است» تأسي کنند. در اين باره بجاست که از بازماندگان نظام پوشالين صدام و بعثي هائي که در عراق هستند به منظور پيش گيري از خون ريزي و جلوگيري از اختلافات داخلي و پرهيز از درگيري هاي خونين روزانه و انفجارهاي پياپي و اهانت به اماکن مقدس، از هر گونه خشونتي خودداري گردد و بر اساس روايت پيامبر اکرم صلي الله عليه وآله وسلم عمل شود .
وي در اين گفت و گوي مطبوعاتي افزود: امروز با يک نگراني امنيتي و اجتماعي در عراق رو به رو هستيم. اين نگراني به دليل وجود مأموران امنيتي و استخباراتي نظام صدام و پيروان بعثي و برخي سازمان دهي هاي بين المللي اوست. تمامي اينها در کنار برخي کارشکني هاي خارجي باعث بروز اين نگراني شده است که در آينده نيز استمرار خواهد يافت. زماني اين مسأله پايان مي يابد که مردم عراق آگاهانه در صحنه اجتماعي حضور يابند و انتخابات تصويب قانون اساسي انجام گردد و قانون عمومي که برگرفته از شريعت اسلامي باشد جهت اجرا صادر شود .
معظم له در ادامه فرمودند: جوّ حاکم بر جامعه عراق، آموزه هاي ديني و گرايش هاي مذهبي است. بدين سبب مساجد شيعيان و سنيان پر از نمازگزاران است. علاوه بر آن عتبات مقدسه مالامال جمعيت مي باشد. لذا امروز شاهد جريان مرموز و تلاش هائي هستيم که با هدف آلوده ساختن جامعه با انواع مواد مخدر، فيلم هاي منافي عفت، گسترش فتنه هاي اختلاف انگيز ميان شيعيان و سنيان و زدودن روح اخوت ميان ملت عراق و کشورهاي همسايه از طريق دامن زدن به مسائل بي بنيادي که نظام صدام طي سي و پنج سال حکومت وحشت و فريب به جاي نهاده است، هستيم.
وي در ادامه به ضرورت مشارکت دولت و مردم کويت در بازسازي عراق اشاره کرد و گفت: ملت کويت از نظر تاريخي و اجتماعي مشترکات ديرينه اي با مردم عراق دارد که نظام طاغوتي صدام همواره در صدد نفي وتغيير اين روابط دير پا بوده است ولي بحمد الله آگاهي دو ملتِ عراق و کويت و نقش حساس مرجعيت ديني از اين نقشه شوم پيش گيري کردند و مانع نفوذ تفرقه بوده اند. عليرغم وجود بعضي از عناصر بيگانه که همواره در صدد پاشيدن بذرهاي تفرقه بين اين دو ملت بوده اند، امروزه آشکار مي بينيم که دشمن به اهداف پليد خود دست نيافت. از جمله مسائلي که بايد مردم کويت بدان اقدام کنند و تلاش هاي دشمنان را ناکام نمايند، اين است که با تشکيل گروه هاي دوستي ميان دو ملت پايه هاي مودت و همکاري را گسترش دهند. ملت کويت به کرامت و سخاوت و تأسيس نهادهاي ديني مشهورند وامروز کشور عراق سخت نيازمند اين نهادهاي ديني و خدمات اجتماعي است. اگر چه امروزه شاهد اين خدمات و همکاري ها هستيم اما دوست داريم چنين تلاش هاي انسان دوستانه وخدا پسندانه بيشتر شوند تا نقشه هاي دشمنان در نطفه خفه گردد و فرصت عمل کردن به نقشه هاي شوم را از دست بدهند.