LOGIN
بیانیه ها
shirazi.ir
پیام بنیاد جهانی آیت الله العظمی شیرازی به مناسبت روز جهانی رادیو
کد 6144
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 25 بهمن 1396 - 27 جمادى الأولى 1439
به مناسبت فرارسیدن روز جهانی رادیو بنیاد جهانی آیت الله العظمی شیرازی پیامی به شرح زیر صادر کرد:
 
بسم الله الرحمن الرحیم
 
روز سیزدهم ماه فوریه روز جهانی رادیو نامگذاری شده است؛ چراکه گفتار و واژه ها از رهگذر رساندن خبرهای درست و تحلیل سالم، اثری جدی و فوق العاده در ایجاد بیداری و نشر فرهنگ و نشر حقایق دارد. بر کسی پوشیده نیست و همگان می دانند که در دو دهه ی گذشته رسانه های دیداری از طریق شبکه های ماهواره ای به رسانه های شنیداری (رادیو) افزوده شده و به صورت فوق العاده ای گسترش یافته است لذا نقش ها در این زمینه فزونی گرفته و اثرگذاری گسترده ای داشته است.

روشن باشد که اسلام و مدرسه ی اهل بیت علیهم السلام نسبت به پیام شنیداری و گفتاری از رهگذر تریبون و منبر حسینی سخت اهمیت داده است و می دهد؛ تریبونی که تا به امروز در حمایت و صیانت از امت از تمام گونه های انحراف نقش بزرگ و اثرگذاری دارد. افزون بر این نقش این رسانه ها در نشر بیداری و گستراندن فرهنگ، اندیشه ی اصیل و ناب خاندان رسالت و رویارویی با اندیشه ها و فرهنگ هایی که به صورت پیاپی بر امت می تازند و عملیات آنان آثاری منفی بر اعتقادات و اصول عقائدی و فکری دارد، کاملاً مشهود و ملموس است.

قابل توجه است که مرجع راحل حضرت آیت الله العظمی حاج سید محمد حسینی شیرازی قدس سره در ترغیب و تشویق به اهتمام ورزیدن به رسانه های نوشتاری و دیداری از هیچ کوشش و تلاشی فروگذار نکردند و به منظور حضور و فعالیت پیروان مدرسه ی اهل بیت علیهم السلام در این میدان هماره و بی امان کوشیدند.

سرانجام در سال 2002 میلادی در آستانه رحلتشان به لطف خدای متعال طبق آخرین سفارش و وصیت معظم له نخستین شبکه ی ماهواره ای در همین زمینه شروع به کار کرد. به برکت بذری که آن مرجع بزرگوار و دوراندیش افشاندند، امروزه بیش از یکصد شبکه ی ماهواره ای شیعی فعالیت دارد و هریک در قالبی و شکلی رسالت دینی و فرهنگی خود را ایفا می کند.

به منظور ارتقا بخشیدن به پیام و گفتمانِ شنیداری و دیداری، توجه به اموری به شرح زیر ضروری است:

1) باید نه تنها کمیت بلکه کیفیت، محور فعالیت در این میدان باشد، مراد از این مطلب چگونگی برنامه ها از نظر محتوا، فنی، هنری، پخش و... است؛

2) برنامه ها باید رو به تکامل باشد و از کپی و نمونه برداری برنامه ها در میان شبکه ها پرهیز شود تا والاترین و گسترده ترین نیازهای بینندگان را تأمین کند؛

3) ارائه برنامه ها در شبکه ها باید تمام رده های سنی، به ویژه خردسالان، جوانان و هر دو جنسیت را مدّنظر قرار دهد؛

4) از طریق رهگیری و دنبال کردن چالش ها و هماوردی های پیش روی بینندگان و شنوندگان، حقایق و وقایع برای آنان روشن و شفاف شود تا از این راه بتوانند برای مشکلات خود راه حل هایی و برای پرسش های خویش پاسخ هایی به دست آورند؛

5) نشر آموزه ها، عقائد و فرهنگ مدرسه ی اهل بیت علیهم السلام باید محور فعالیت و برنامه های این شبکه های شنیداری و دیداری باشد؛ چراکه فراگیری و پراکندگی جهانی رسانه های شنیداری و دیداری فرصتی تاریخی برای ما فراهم آورده است تا صدای مدرسه ی اهل بیت علیهم السلام را به همه ی جهانیان با سلوکیات و زبان های گوناگونشان برسانیم.

6) روزآمدی و دگرگونی پیوسته در برنامه های شبکه ها به وجود آوریم تا که هماره متمایز بودن و برجستگی آن مشهود و شبکه هایمان در نگاه بینندگان و شنوندگان قله نشین و اثرگذار باشد.

در پایان، مجدداً فراخوان مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی سید صادق حسینی شیرازی دام ظله خطاب به تمام مراکز فکری و حسینیه ها را یادآوری می کنیم، آنجا که فرمودند: در تأسیس شبکه های ماهواره ایِ هدفمند و حمایت از آن به منظور رساندن صدای رسا و هدایتگر اهل بیت علیهم السلام به زبان های گوناگون و برای همه ی ملت ها همت گمارید و در این راه از هیچ کوششی دریغ نکنید.
 
بنیاد جهانی حضرت آیت الله العظمی شیرازی ـ واشنگتن
 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.