LOGIN
خبر
shirazi.ir
جامعیت علم و اخلاق
کد 6281
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 23 اسفند 1396 - 25 جمادى الثانية 1439
آیت الله العظمی حاج سید صادق حسینی شیرازی دام ظله سنبل پاکیزگی، پیراستگی، پاکدامنی و صفاست؛

او خود نمونه جهاد اکبر و ستیز با نفس است؛

او مثال دلدادگی و ایمان مطلق به اهل بیت علیهم السلام و تندیس زهد و پارسایی، تقوا و پرهیزگاری، علامت و راهنمای به سوی شاهراه هدایت است؛

او به منظور استواری بخشیدن و عملی کردن منش و روش اسلام و سیره پاک رسول خدا صلی الله علیه وآله و خاندان پاکش، به تألیف، ایجاد مؤسسه های فرهنگی، پرورشی، دینی، بهداشتی، اجتماعی، حقوقی و جهادی پرداخت و میان علم و عمل پیوند زد و گام به میدان عمل نهاد، چه این که این سخن خدا را باور داشت که می فرماید:

«وَقُلِ اعْمَلُواْ فَسَیرَی اللّهُ عَمَلَکُمْ وَرَسُولُهُ وَالْمُؤْمِنُونَ وَسَتُرَدُّونَ إِلَی عَالِمِ الْغَیبِ وَالشَّهَادَةِ فَینَبِّئُکُم بِمَا کُنتُمْ تَعْمَلُونَ؛ وبگو: [هر کاری که می خواهید] بکنید که به زودی خدا و پیامبران و مؤمنان در کردار شما خواهند نگریست، و به زودی به سوی دانای نهان و آشکار بازگردانده می شوید، پس شما را به انجام آنچه انجام می دادید آگاه خواهد کرد».

ایشان در این راه، بی پروای از سختی ها و موانع، بردبار و ثابت قدم، برای خدمت به انسان ها و ایجاد جامعه ای مؤمن به مفاهیم صحیح و اصیل اسلام و پروراندن آن بر مبنای سیره پاک اهل بیت علیهم السلام، از تمام ابزارها و راهکارهای مطلوب و مورد رضای حضرت احدیت و پیامبر گرامی شان بهره می جویند.

آری، حضرت آیت الله العظمی حاج سید صادق حسینی شیرازی مدظله فقیهی کوشا و پارساست و آثارشان از اندیشه جوشان و درخشان، سعه صدر، امانتداری در دعوت به اسلام و راست گفتاری ایشان در تأکید بر اینکه مؤمن حقیقی کسی است که با تمام وجود و اندیشه اش به اهل بیت علیهم السلام نزدیک باشد، نه به نسب، حکایت دارد. از نگاه ایشان پایداری به منش و روش اهل بیت علیهم السلام، استواری بر ولایت، کوشش در راه ایجاد وحدت، پرهیز از تفرقه، گسترش فرهنگ همزیستی میان مؤمنان بر اساس فرهنگ اهل بیت علیهم السلام به عنوان الگوهای نیک در عرصه همکاری میان تمام مردم، دیگر نشانه ایمان حقیقی و مؤمن واقعی است.

گوشه ای از آثار و فعالیت های علمی این بزرگ مرجع عبارتند از:

ـ تدریس در سطوح عالی دروس حوزوی را در شهر مقدس کربلا آغاز کردند و تدریس دروس خارج فقه و اصول را از سال 1398 قمری در کشور کویت آغاز و سپس در شهر مقدس قم ادامه دادند؛

ـ برگزاری سلسله جلسات علمی با حضور علما و اساتید حوزه های علمیه به ویژه در شب های ماه مبارک رمضان؛

ـ برگزاری جلسات اخلاقی برای اساتید و طلاب حوزه های علمیه؛

ـ بیش از 1000 ساعت سخنرانی در موضوعات مختلف اجتماعی، اخلاقی، عقایدی و... به زبان های فارسی و عربی که در وب سایت دفتر معظم له ارائه گردیده است. www.shirazi.ir

ـ تألیفات بسیاری در موضوعات مختلف فقهی، اصولی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، اخلاقی و... و شرح بسیاری از کتب حوزوی.

برای کسب اطلاع بیشتر از فعالیت های علمی، اجتماعی، حقوقی، جهادی و فرهنگی معظم له می توانید به وب سایت دفتر معظم له و یا کتاب خورشیدی از افق کربلا شرح حال زندگانی ایشان و کتاب فقیه بیدارگر مراجعه نمایید.
 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.