LOGIN
خبر
shirazi.ir
مراسم تجلیل از حجت الاسلام شیخ علی الرمیثی در مؤسسه النبأ به مناسبت بیست و پنجمین سالروز تأسیس این مؤسسه
کد 6403
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 22 فروردین 1397 - 24 رجب الأصب 1439
در آستانه بیست و پنجمین سال تأسیس مؤسسه فرهنگی ـ رسانه ای النبأ، از مراکز مرتبط با مرجعیت در کربلای معلی این مؤسسه در روزهای گذشته مراسم ویژه ای به منظور تکریم و تجلیل از حجت الاسلام شیخ علی الرمیثی برگزار کرد.

در این مراسم که با حضور شماری از شخصیت های دینی، دانشگاهی، رسانه ای و مطبوعاتی همراه بود حجت الاسلام شیخ مرتضی معاش، رئیس هیئت مدیره مؤسسه فرهنگی ـ رسانه ای النبأ سخنانی ایراد نمود.

وی در این جلسه اظهار داشت: با حمایت های مرجع راحل آیت الله العظمی حاج سید محمد حسینی شیرازی قدس سره و مرجع عالیقدر آیت الله العظمی حاج سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی و پیگیری ها و رهنمودهای بی دریغ آیت الله سید مرتضی حسینی شیرازی حفظه الله بیست و پنج سال از تأسیس مؤسسه فرهنگی ـ رسانه ای النبأ و صدور مجله النبأ می گذرد.

وی افزود: حجت الاسلام شیخ علی الرمیثی از جمله برادران مجاهدی است که پرچم این مؤسسه را بر دوش گرفت و مؤسسه و مجله را تأسیس و حمایت کرد و در راه نشر و ترویج اندیشه اسلامی و اندیشه اهل بیت علیهم السلام در نقاط مختلف جهان کوشید. ایشان در فعالیتِ خود فداکار، مخلص، اندیشمند و کوشا بوده و از هیچ تلاشی در نشر اهداف والای مؤسسه و مجله فروگذار نکرده است. در این باب هرچه را که درباره ایشان بگوییم کم گفته ایم و حق مطلب را ادا نکرده ایم.

در بخش دیگری از این جلسه حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی شیرازی، فرزند مرجع راحل حضرت آیت الله العظمی حاج سید محمد حسینی شیرازی قدس سره در مقام سخنران بیاناتی ایراد کرده، اظهار داشت: خدای متعال در قرآن کریم فرموده است: «وَالَّذِینَ جَاهَدُوا فِینَا لَنَهْدِیَنَّهُمْ سُبُلَنَا؛ و کسانی که در راه ما کوشیده اند، به یقین راه های خود را بر آنان می نمایانیم» (عنکبوت/69).

برادران فعال در این مؤسسه فرهنگی ـ رسانه ای که حجج اسلام شیخ مرتضی معاش و شیخ علی الرمیثی در رأس آنان قرار دارند از مصادیق این آیه کریمه هستند و در حقیقت با تمام توش و توان برای رساندن اندیشه ناب و پاک اهل بیت علیهم السلام البته با امکانات ناچیز و اندک به جهانیان تلاش کرده اند و این نه سخن و باور ماست که مرحوم والد قدس سره بر این باور بودند.

وی افزود: بیش از 25 سال می گذرد که نخستین گام در این زمینه از شهر مقدس قم برداشته شد و بعد از آن در منطقه زینبیه سوریه و سپس در کربلای معلی ادامه یافت و از همان سالها اساس این مرکز و بنیاد نهاده شد.

بایسته و شایسته گفتن است که آقایان معاش و رمیثی با وجود کمبود امکانات، هر سختی و مشکلی را برای رساندن اندیشه ناب اهل بیت علیهم السلام به جهانیان بر خود هموار کردند و به جان خریدند. این طرح از قم آغاز شد و سپس از سوریه و اینک در کربلای معلی و ـ ان شاء الله ـ برای همیشه پایا خواهد بود. مرحوم والد قدس سره همه چیز را فدای اندیشه کرد و در حالی که برخی مرجعیت را اصل می دانند، ایشان مرجعیت خود را فدای اندیشه کردند و اندیشه را اصل و مبنا می دانستند.