LOGIN
دیدارها
shirazi.ir
"حضرت آیت الله العظمی شیرازی:"
درجات عالی قیامت نه مزد خوراک و پوشاک و تن آسایی دنیا، بلکه پاداش سختی ها و مشکلات در راه خدا و مسیر اهل بیت علیهم السلام است
کد 8590
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 14 خرداد 1398 - 29 رمضان العظيم 1440
جمعی از مسئولان و فعالان در حسینیه بیت العباس علیه السلام، کربلایی های مقیم شهر مقدس قم در شامگاه روز چهارشنبه 23 ماه مبارک رمضان 1440ق (1398/3/8) در بیت مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی با معظم له دیدار کردند.

در این دیدار معظم له خطاب به میهمانان خود فرمودند: خدای متعال خدمات خالصانه شما و همگان را قبول فرماید. روزهای باقی مانده ماه مبارک رمضان سپری خواهد شد و هر یک از شما گنجینه ای بزرگ از پاداش الهی خواهید داشت. هیچ کس قدر و منزلت این گنجینه ها را نخواهد دانست، مگر هنگامی که عمرش به پایان رسد و در سرای دیگر چشمانش بر روی امیرمؤمنان علیه السلام گشوده شود.

در روز قیامت، روز اجر و پاداش الهی انسان دچار حسرت و افسوس خواهد شد که چرا در دنیا سختی ندیده و سختی های بیشتر و بیشتر در راه اهل بیت علیهم السلام را بر خود هموار نکرده است و در آن هنگام آرزو خواهد کرد که کاش در دنیا مشکلات بیشتری در راه اهل بیت علیهم السلام تحمل می کرده و با آن روبرو می شده است.

معظم له در این معنا توضیح دادند و فرمودند: در تبیین فرق میان دنیا و آخرت گفتنی است که اگر انسان در اوج گرمای تابستان یک برگه کاغذی را در دست گیرد و به هنگام تابش خورشید آن را زیر ذره بین قرار دهد بر اثر تابشِ تمرکز یافته خورشید برگه کاغذ خواهد سوخت. آخرت در مقابل دنیا به ذره بینی می ماند که تمام اعمال کوچک و بزرگی را که در دنیا به وقوع می پیوندند زیر نظر دارد. بنابراین، اگر اعمال دنیا بد و شرّ، چون دروغی کوچک، یک تهمت، غیبت یا ظلم ناچیز باشد در سرای آخرت بزرگ خواهد شد. عکس قضیه نیز صادق است، مانند یک سخن حق، یک نصیحت، سخنی در راه اهل بیت علیهم السلام یا یک قطره اشکی در مصیبت اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام که این هم بزرگ و بزرگ خواهد شد. خدمت در مجالس اهل بیت علیهم السلام حتی جمع آوری استکان در آخرت پاداشی بزرگ خواهد داشت.

ایشان تأکید کردند و فرمودند: از این رو تا زمانی که انسان در این جهان زندگی می کند، باید آرامش و اموال و توانایی خود را در راه اهل بیت علیهم السلام به کار گیرد و بداند که این امور سرمایه و اندوخته او در آخرت خواهد بود.

کیفیت و مقدار خوراک و پوشاک و تن آسایی و اینکه انسان چه اندازه ثروت به دست آورده است در آخرت ارج و منزلتی ندارد و قضیه برعکس است و همان گونه که امیرمؤمنان علیه السلام در این باره می فرمایند: «حلاوة الدنیا مرارة الآخرة؛ آسایش و شیرین کامی دنیا [مایه] تلخ کامی آخرت است» آسایش دنیا مایه رنج آخرت است.

در مقابل تحمل هر سختی در دنیا، به ویژه اینکه در راه اهل بیت علیهم السلام باشد آرامش و آسایش و شیرین کامی آخرت را به همراه دارد.

حضرت آیت الله العظمی شیرازی مدظله العالی در ادامه فرمودند: حقاً و حتماً از جوانان مخصوصاً آشنایان، خویشاوندان و همسایگان جوان غافل نشویم و آن دسته از جوانان یادشده را که در مجالس اهل بیت علیهم السلام کمتر شرکت می کنند یا شرکت نمی کنند با ترغیب و تشویق خود در خط اهل بیت علیهم السلام قرار دهیم و به خط این خاندان پاک متصل کنیم.

ایشان در پایان بیانات خود فرمودند: خدمت به اهل بیت علیهم السلام در ماه محرم و صفر، ماه مبارک رمضان و دیگر مناسبت های شادی و اندوه و مصیبت این خاندان در طول سال بر کسانی که چنین توفیقی یافته اند گوارا باد.

شاید بدانید که افرادی در قیامت شادمان تر خواهند بود که در دنیا در راه و در مسیر اهل بیت علیهم السلام سخت کوش تر بوده و سختی های بیشتری را تحمل کرده اند. از خدای متعال مسألت دارم که این نعمت خدمت به اهل بیت علیهم السلام را بر ما و شما پایدار داشته و همه ما را موفق بدارد.

شایان توجه است که قبل از بیانات مرجع عالیقدر، یکی از مداحان و مرثیه خوانان جوان، اشعاری به زبان عربی در مصیبت امیرمؤمنان حضرت علی، حضرت فاطمه زهرا و امام حسین علیهم السلام خواند.
 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.