LOGIN
دیدارها
shirazi.ir
"حضرت آیت الله العظمی شیرازی در دیدار جمعی از مؤمنان شهر تهران:"
در برطرف کردن نیازهای مردم بکوشید و اخلاق خود را در ماه مبارک رمضان نیکو گردانید
کد 8611
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 18 خرداد 1398 - 4 شوال المكرّم 1440
در شامگاه روز جمعه 25 ماه مبارک رمضان 1440ق (1398/3/10) جمعی از مؤمنان شهر تهران با مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی در شهر مقدس قم دیدار کردند.

معظم له پس از استقبال از میهمانان در جمع آنان سخنانی بیان داشتند و فرمودند: مولا و سرورمان حضرت امام جعفر صادق علیه السلام فرموده اند: «إذا سَلَم شهر رمضان، سلمت السنة؛ اگر ماه رمضان به سلامت باشد، سال [انسان] نیز سالم خواهد ماند».

این فرموده و آموزه انسان ساز امام صادق علیه السلام بدین معناست که اگر انسان در این ماه اخلاق نیکو داشته باشد، در تمام سال نیز خوش اخلاق خواهد بود. همچنین اگر در این ماه خداپروا باشد و تقوای الهی را در پیش بگیرد، در طول سال توفیق تقوا را خواهد داشت و اگر در ماه مبارک رمضان در برخورد با دیگران مهربان باشد، در طول سال نیز همین گونه خواهد بود.

ایشان در توضیح این مطلب افزودند: کسی دارای اخلاق نیکوست که در تعامل با افرادی که نسبت با او بداخلاقی و بدرفتاری می کنند، خوش رفتار و خوش اخلاق باشد و اصل و مهم و دارای اولویت همین است. حال اگر انسان در برابر خوش اخلاقی و رفتار خوب دیگران نسبت به خود خوش اخلاق و خوش رفتار باشد هنری نکرده است.

ایشان خطاب به جمع میهمانان تأکید کردند: برای این ماه و تا آخرین روز آن تصمیم بگیرید که این گونه باشید، بدین معنا که غیبت نکنید، تهمت نزنید و عزم خود را جزم کنید با هر کسی که با شما رفتار و اخلاقی نکوهیده و ناپسند دارد، از اعضای خانواده، خویشاوندان، آشنایان، خردسال باشد یا بزرگسال، با رفتاری نیکو و اخلاقی پسندیده تعامل داشته باشید.

مرجع عالیقدر در پایان این دیدار فرمودند: من دعاگوی شما هستم و از شما التماس دعا دارم.

در همین روز نیز عده ای دیگر از مؤمنان شهر تهران از بازاریان و طبقه های گوناگون با معظم له دیدار کردند و به سخنان راهگشای ایشان گوش فرا دادند.

در این دیدار مرجع عالیقدر خطاب به میهمانان فرمودند: ان شاء الله و به لطف خدای منان عمری دراز داشته باشید. بی تردید شما نیاز و نیازهایی به درگاه خدای متعال دارید که به برآورده شدن آن امید بسته اید. اگر خواهان برآورده شدن نیازها و حاجات خود هستید، تصمیم بگیرید در حدّ توان برای برطرف کردن نیازهای دیگران بکوشید.

ایشان در تبیین این مطلب فرمودند: در حدیث شریف از معصوم علیهم السلام آمده است که فرموده اند: «ارحم من فی الأرض، یرحمک من فی السماء؛ بر زمینیان رحم کن [تا] آن که در آسمان است (خدای رحمان و رحیم) بر تو رحمت آورد».

بنابراین، هر کسی پدر و مادر، فرزند و برادر و خواهر، همسایه و خویشاوند یا همکار و همکلاس باشد اگر برای برطرف شدن نیاز خود به سمت شما بیاید و بتوانید نیاز و حاجت او را برآورده سازید و چنین کنید، خدای متعال نیز حاجات شما را برآورده می کند.

معظم له افزودند: به عنوان مثال اگر جوانی را می شناسید که در صدد ازدواج با دختری است و هر دو با مشکل مواجه شده اند در صورت توان با وساطت خود موانع و مشکلات سر راه آنان را برطرف کنید.

از دیگر سو اگر کسی برای رفع نیاز مالی یا وام مورد نیاز خود نزد شما آمد، در صورتی که برآوردن و رفع آن به دست شما ممکن باشد در برطرف ساختن آن کوتاهی نکنید و اگر خود از عهده تأمین نیاز او بر نمی آیید با وساطت نزد دیگران برای رفع مشکل او بکوشید و دریغ نکنید. اگر شخص بیماری از شما کمک خواست، خود به یاری او بشتابید و اگر بر آوردن نیاز او برای شما ممکن نبود حل مشکل او را از آشنایان بخواهید.

حضرت آیت الله العظمی شیرازی دام ظله در پایان سخنان خود برای حاضران دعا کردند و فرمودند: از خدای متعال مسألت دارم که همگی شما را در این راه موفق بدارد.
 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.