LOGIN
اخبار مراکز
shirazi.ir
بررسی «اصول و تزاحم و قید و بندهای پیرامون آن» در گردهمایی انجمن المودة والازدهار
کد 8807
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 24 تیر 1398 - 11 ذوالقعدة الحرام 1440
بخش بانوان انجمن المودة والازدهار موضوع «اصول و تزاحم و قید و بندهای پیرامون آن» را در گردهمایی ماهیانه خود با حضور حجت الاسلام شیخ مرتضی معاش و چند تن از بانوان فعال اجتماعی و نویسنده در مقر خود در کربلای معلی برگزار کرد.

اداره این جلسه را خانم ضمیاء العوادی بر عهده داشت. او در مقام سخنران بیانات خود را این گونه آغاز کرد: اصول و مبانی را می توان قوانین و قواعد فردی شمرد که هر فردی آن را برای خود تبیین و تعریف می کند. پس از تحول موهوم برای جامعه و بی هویت شدن فرد و گشوده شدن افق بر شرق و غرب، جامعه ارزش مبانی و اصول افراد را بی مقدار و ناچیز شمرده و آن را قید و بندی شمرده اند که افراد خود را گرفتار آن می کنند و آن را به نحوی آرمانی و آرمان گرایی می دانند که به عقده های روانی می انجامد و به درک و فهمی اشتباه از زندگی می انجامد و اینکه او دیگر نمی تواند از زندگی بهره ببرد. این در حالی است که قید و بندهای موجود پدیده روزآمدی است که تحول و نوآوری آن را تحمیل کرده است.

وی سپس پرسشی را به این معنا مطرح کرد که: چگونه می توان مبانی و اصول را با این همه قید و بند پیاده کرد و آیا این امر آرمانی است؟

حجت الاسلام شیخ مرتضی معاش، مدیرکل مؤسسه فرهنگی ـ رسانه ای النبأ در پاسخ گفت: ما امروزه مشکلات فکری بسیاری داریم که جامعه را مخدوش و بدچهره می کند و نمی تواند تغییر و تحولی به وجود آورد.

وی افزود: همگان از وجود مشکلات در رنج و با آن دست به گریبان هستند که باید برای رهایی از آن از خودمان شروع کنیم.

وی در تبیین موضوع گفت: کتاب در گستراندن این بیداری و اینکه باید از وقت و فرصتِ در اختیار، برای اصلاح جامعه استفاده کرد، اهمیت بالایی دارد.

او سؤالی درباره اصطلاح « وانهادن و ترک مبانی و اصول» مطرح کرد و چنین مقوله ای را انحراف (ترک راه درست) خواند و در ادامه افزود: انحراف به افتادن در پرتگاه می انجامد و انسانی که از اصول و مبانی خود صرف نظر می کند فرصت طلب است و این «اصطلاح دربر گیرنده بسیاری از بیماری ها» است.

حجت الاسلام شیخ مرتضی معاش در ادامه گفت: افراد بسیاری هستند که اصول و مبانی را پشت سر می گذارند تا به سود و منافع زودهنگام برسند و مهم ترین عامل آن، همراهی با رفتار گله گاو یا گوسفند است که بدون هیچ درک و شناختی، نه از روی عقل و خردورزی، بلکه به پیروی از غریزه و تبعیت این کار را می کنند.
 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.