LOGIN
اخبار مراکز
shirazi.ir
بررسی «نتایج تزلزل و ناپایایی تحولات اقتصادی در عراق» در مرکز الفرات
کد 9562
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 07 آذر 1398 - 1 ربيع الثاني 1441
مرکز توسعه و مطالعات استراتژیکی الفرات موضوعی را با عنوان «نتایج تزلزل و ناپایایی تحولات اقتصادی در عراق» در مقر مؤسسه فرهنگی ـ رسانه ای النبأ از مؤسسه های وابسته به مرجعیت در کربلای معلی با حضور تنی چند از شخصیت های دانشگاهی و حقوقدان و اصحاب رسانه بررسی کرد.

یادداشت اصلی که در این گردهمایی ارائه شد اثر پژوهشگر مرکز الفرات استاد حامد عبدالحسین الجبوری بود. برجسته ترین موضوعات ارائه شده در این یادداشت عبارت بود از: مدیریت در هر زمینه زندگی زمانی به آسانی قابل اجراست که بر پایه نظامی معیّن و دارای اهداف و راهکارها و امکانات و داشتن مسئول برای عملیاتی شدن اهداف آن پایه ریزی شده باشد.

در پایان این یادداشت به مجموعه فرجام های ناشی از تزلزل اقتصادی مانند: روند فزاینده آمار بیکاری، متزلزل بودن رشد اقتصادی، کاهش ذخایر ارزهای خارجی، تورم و انباشت ثروت، خارج شدن سرمایه های عراق به خارج کشور، رشد منفی ساختارهای زیربنایی و بدهی های خارجی اشاره شد.

دکتر سید حیدر آل طعمه، مدرس دانشکده مدیریت و اقتصادِ دانشگاه کربلا و مدیر اجرایی مرکز الفرات، آقای دکتر حسین السرحان، رئیس بخش مطالعات بین المللیِ مرکز مطالعات استراتژیکی دانشگاه کربلا و پژوهشگر مرکز الفرات، دکتر قحطان الحسینی، پژوهشگر مرکز المستقبل، دکتر ایهاب النواب، مدرس دانشگاه اهل البیت علیهم السلام، احمد جوید، حقوقدان و مدیر مرکز آدم، علی عبید، نویسنده مرکز آدم، دکتر خالد العرداوی، مدیر مرکز الفرات و عدنان الصالحی، مدیر مرکز المستقبل در این گردهمایی شرکت داشتند.

مهم ترین و برجسته ترین راه حل هایی که شرکت کنندگان در این گردهمایی بر آن تأکید داشتند عبارت بود از:

1) اصلاحات سیاسی به اعتبار اینکه مقدمه ای برای ثبات سیاسی و تحقق یافتن تحولات اقتصادی است؛

2) مبارزه با فساد که از رهگذر تقویت مؤسسه ها و نهادهای مرتبط ممکن می شود؛

3) شهروندان از ناحیه اقتصادی پختگی و کارآیی پیدا کنند و این امر با فراهم آوردن زمینه اعتماد به نفس و رویگردانی از فرهنگ اتکای به دیگران تحقق می یابد؛

4) پدید آوردن شرایط و فضای سرمایه گذاری، تشویق برای استفاده و به کارگیری سرمایه های بخش خصوصی منطقه ای و جذب سرمایه های خارجی؛

5) فعال کردن صنایع و کارخانه های آماده کار.
 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.