LOGIN
دیدارها
shirazi.ir
ديدار جوانان با مرجع عاليقدر حضرت آية الله العظمي سيد صادق حسيني شيرازي در ماه مبارک رمضان 1424 هـ .ق
کد 97
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 14 آذر 1382 - 10 شوال المكرّم 1424
در ماه مبارک رمضان (سال جاري)، ماه رحمت و غفران، حضرت آية الله العظمي سيد صادق حسيني شيرازي گروه هاي متعددي از جوانان فعال در طرح هاي فرهنگي و ديني و نيز جمعي از محصلان، دانشجويان و طلاب جوان حوزه هاي علميه را به حضور پذيرفتند. ايشان پس از استقبال گرم و ابراز احساسات پدرانه، نسبت به آنان از وضعيت اجتماعي، تحصيلي و علميشان جويا ميشدند. سپس در مورد بايد و نبايدهايي که يک فرد جوان به آن توجه داشته باشد و نيز وظايف او در ماه مبارک رمضان، رهنمودهايي به آنان ارائه ميدادند. از ديگر مواردي که معظم له به آنان يادآوري ميکردند، وظايف آنان نسبت به اسلام عزيز، پيامبر اکرم (صلي الله عليه وآله وسلم)، اهل بيت (عليهم السلام) و نقش جوانان در ايجاد جامعه اي سالم، مؤمن و پيشرفته بود. مهم ترين رهنمودهايي که معظم له به جوانان ارائه فرموده و بر آن تأکيد داشتند عبارتند از:
1. توجه به قرآن کريم و عمل به احکام و مفاهيم، تقويت ايمان به خدا و اهل بيت (عليهم السلام) در دل و تسليم آنان بودن و شناختن آموزه ها و گفتار و سيره آنان است که با عملي کردن آن در جاي جاي زندگي فردي و اجتماعي به اهداف سعادت بخش دست يابيم.
آنگاه نوبت به وظيفه و مسئوليت نسبت به جامعه ميرسد. در اين مرحله بايد تلاش همه جانبه براي هدايت و جذب مردم به سوي عقايد و مباني فکري اهل بيت (عليهم السلام) را به کار بنديم. در حديثي از امام رضا (عليه السلام) آمده است که فرمود: خدا رحمت کند کسي را که امر ما را زنده کند.
اباصلت ميگويد: به حضرت گفتم: چگونه چنين کنيم اي فرزند رسول خدا؟
امام (عليه السلام) فرمود: «دانش ما اهل بيت را فرا گيرد و به ديگران بياموزد».
2. بهره بردن از اين ماه مبارک براي خودسازي و تصميم گرفتن براي ساختن آينده اي درخشان، بهترين کارهايي است که خدا را راضي و پيامبر (صلي الله عليه وآله وسلم) و خاندان او را خشنود ميکند.
3. تلاش همه جانبه براي داشتن اخلاق نيکو و آراستگي به آن و به کار گرفتن آن در برخورد با خويشان، دوستان و حتي با دشمنان است؛ چرا که اخلاق نيکو آثار مثبت فراواني در زندگي دارد، در روايت پيامبر (صلي الله عليه وآله وسلم) آمده است: «حُسن خلق در بَر دارنده خوبي هاي دنيا و آخرت است».
4. تا آنجا که ممکن است در راه خدمت به مردم تلاش شود، مانند: شرکت در ايجاد مؤسسه هاي فرهنگي – پژوهشي، خيريه ها و پرداخت به طرح هايي اجتماعي که مورد استفاده همگان باشد. پيامبر اکرم (صلي الله عليه وآله وسلم) ميفرمايد: «محبوب ترين بندگان نزد خدا کسي است که براي بندگان خدا سودمندتر باشد».

  • نظری برای این خبر درج نشده است.