LOGIN
دیدارها
shirazi.ir
"مرجع عالي قدر:"
شناخت امام زمان عجّل الله تعالي فرجه الشريف در رأس واجبات امروز ماست
کد 2301
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 30 اردیبهشت 1389 - 6 جمادى الثانية 1431
 
در روز دوشنبه سوم ماه جمادي الثاني سال جاري (1431ق. 27/2/1389ش.) مصادف با سالروز شهادت جانگداز بانوي دوسرا حضرت صديقه کبري فاطمه زهرا سلام الله عليها جمعي از جوانان عضو «مؤسسه جوانان رضوان» فعال در کويت، به نمايندگي از سوي اين مؤسسه با مرجع عالي قدر جهان تشيع حضرت آيت الله العظمي حاج سيد صادق حسيني شيرازي مدظله العالي در شهر مقدس قم ديدار کردند و به رهنمودهاي معظم له گوش جان فرا دادند.
مرجع عالي قدر سخنان خود را با اين آيه آغاز فرمودند که مي فرمايد: «الْأَخِلَّاء يَوْمَئِذٍ بَعْضُهُمْ لِبَعْضٍ عَدُوٌّ إِلَّا الْمُتَّقِينَ؛(1) در آن روز، ياران ـ جز پرهيزگاران ـ بعضي شان دشمن بعضي ديگرند».
آن گاه فرمودند: دنيا محل عمل است و آخرت، سراي حسابرسي است، لذا مي سزد که مؤمنان در حدّ توان خود بکوشند که اعمال شان در دنيا در جهت کسب رضامندي خداي سبحان و خشنودي حضرت صاحب الزمان، مهدي موعود عجّل الله تعالي فرجه الشريف باشد.
معظم له افزودند: کساني که در راه رسيدن به رضامندي خداي متعال مي کوشند، بي ترديد با مشکلات و سختي هاي فراواني رو به رو خواهند شد، از اين رو بايد کوشندگان در اين راه سه مسأله را مدّنظر قرار دهند:
1. نوميدي به خود راه ندهند؛
2. دچار سرگشتگي نشوند؛
3. مشکلات را به جان بخرند.
مرجع عالي قدر حضرت آيت الله العظمي شيرازي دام ظله در ادامه فرمودند: ما در روزگار غيبت امام زمان عجّل الله تعالي فرجه الشريف قرار داريم و اگر بخواهيم خشنودي آن حضرت را به دست آوريم بايد بدانيم که چنين امري، با سطح شناختِ مسئوليت مان و وظيفه اي که برعهده داريم و نيز عمل به آن ارتباط تنگاتنگ و گسست ناپذير دارد.
مسئوليت فرد در اين زمينه اين است که احکام را ـ دست کم در حدّ واجبات و محرمات ـ بداند و به آن پايبند باشد. بايد توجه داشت که شناخت امام زمان عجّل الله تعالي فرجه الشريف در رأس اين واجبات و بر همگان واجب است، چه اين که در روايت آمده است: «من مات ولم يعرف امام زمانه، مات ميتةً جاهلية؛(2) هرکس امام زمان خود را ناشناخته، بميرد، بر آيين جاهلي مرده است».
افراد اين مؤسسه همچنين با حضرت حجت الاسلام والمسلمين حاج سيد حسين حسيني شيرازي (فرزند برومند مرجع عالي قدر) ديدار کردند و ايشان آنان را به فعاليت هاي جمعي و مرتبط با امور جوانان تشويق کردند و از ميهمانان خواستند تا شناخت و درک مناسب از امور نوپديد به دست آورند و متناسب با شرايط موجود، به تکليف شرعي و اجتماعي خود عمل کنند.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
1. سوره زخرف، آيه67.
2. الصوارم المهرقة، ص263.
 
 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.