LOGIN
دیدارها
shirazi.ir
"حضرت آيت الله العظمي شيرازي: "
جوانان شيعه مي توانند در هدايت به مذهب اهل بيت عليهم السلام نقش مهمي ايفا کنند
کد 3308
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 05 آبان 1392 - 21 ذوالحجّة الحرام 1434
 
جمعي از مسئولان و اعضاي مرکز سحاب انديشه از شهر تبريز در ايام مبارک دهه ي غديريه در شهر مقدس قم با مرجع عاليقدر حضرت آيت الله العظمي حاج سيد صادق حسيني شيرازي مدظله العالي ديدار کردند و مورد استقبال معظم له قرار گرفتند.

در ابتداي اين ديدار يکي از ميهمانان، گزارشي کوتاه از فعاليت هاي مرکز تقديم معظم له نموده و گفت: بيش از دو دهه از فعاليت اين مرکز مي گذرد که داير نمودن دوره هاي فرهنگي و پرورش اعتقادي براي آقايان و خانم ها، به ويژه جوانان، برگزاري مجالس احياي امر اهل بيت عليهم السلام، مراسم دعاي ندبه، اعطاي وام هاي قرض الحسنه بدون سود، داير کردن سفرهاي زيارتي در داخل و خارج کشور و فعاليت هاي فرهنگي و تبليغاتي در عرصه هاي مختلف، از جمله در اينترنت از فعاليت هاي اين مرکز است.

سپس مرجع عاليقدر شيعيان جهان حضرت آيت الله العظمي شيرازي طي سخناني خطاب به ميهمانان فرمودند:

صفحات بسيار درخشاني در تاريخ وجود دارد که بسياري از مردم از آن بي اطلاع بوده و آن را نشنيده اند. به عنوان مثال، حدود دويست سال قبل، يعني در روزگار مرحوم کاشف الغطاء بزرگ، مرحوم صاحب جواهر رضوان الله تعالي عليهما، جواني مسيحي در اروميه زندگي مي کرد که از هوشمندي استثنايي برخوردار بود. او به کليساي آشوري پيوست و نزد کشيشان درس خواند، سپس با امکانات ابتدايي و قديمي به واتيکان رفت. او در اين سفر رنجهاي فراواني کشيد و از شهري به شهر ديگر رفت تا زير نظر کاردينال (بزرگ کشيشان) تحصيلات عاليه در آيين مسيحيت را به دست آورد و در شمار نزديکان سرکشيشان شد. سرانجام در سن دوازده سالگي مراتب عالي تحصيلات در آيين مسيحيتِ شاخه ي پروتستان را کسب کرد و به رتبه ي کشيشي نايل آمد.

ايشان افزودند: چنين رخدادي در تاريخ مسيحيت بي سابقه بوده و هست و اين نوجوان دوازده ساله در ميان دانشجويان مسيحيِ کليسا بيشتر از همه به استادان مسيحي نزديک شده بود.

آن گاه به شهر خود اروميه بازگشت. در اين جا چند جوان شيعي با وي دوست شده و او را به مذهب تشيع رهنمون کردند. او نيز نام «محمد صادق» را براي خود برگزيد و يکي از علماي شيعي محلي لقب «فخر الاسلام» به او داد.

مرجع عاليقدر ادامه دادند: هدايت هزاران مسيحي به دين اسلام و مذهب و نور اهل بيت عليهم السلام در شماري از شهرهاي ايران و نيز تأليف بيست جلد کتاب در ردّ مسيحيت و ادعاي آن دستاورد اين تغيير دين بود. از جمله آثار او مي توان به کتاب انيس الاعلام في نصرة الاسلام در ردّ بر مسيحيت (2 جلد) و بيان الحق والصدق والمطلق (10 جلد) اشاره کرد که شيوه اي شيوا و عالي در تأليف آن ها به کار برد. وي چهار جلد از اين اثر را به اثبات حقانيت قرآن کريم و نبوت رسول گرامي اسلام اختصاص داد.

آن گاه معظم له فرمودند: به راستي آن جوانان شيعه که آن مسيحي نابغه و استثنايي را دگرگون کردند و به مذهب اهل بيت عليهم السلام درآوردند و او يکي از بزرگان تشيع شد چه کساني بودند؟ هموکه زير نظر بزرگان مسيحيت دانش اندوخت و پرورش يافت.

ايشان تأکيد کردند: امروزه نيز جواناني مانند آن جوانان شيعه و افرادي هوشمند و در نبوغ، استثنايي همانند فخر الاسلام در تبريز و جاهاي ديگر وجود دارند، لذا بايد آنان را بيابيم و با فرهنگ و علوم اسلام که همان فرهنگ و علوم اهل بيت عليهم السلام است پرورش شان دهيم. البته آن کار به دو مقوله نياز دارد:

1. صبر و تحمل؛

2. گذشت و بردباري.

قرآن کريم براي دو ويژگي فوق پاداشي خاص در نظر گرفته است، آن جا که مي فرمايد: «وَلَمَنْ صَبَرَ وَغَفَرَ»(شوري/43).

ايشان فرمودند: سخني از اميرالمؤمنين حضرت علي عليه السلام در توصيف پيامبران وجود دارد که بسيار عميق و پر معناست که اگر فرصت و شرايط فراهم شود شايد بتوانم دائرة المعارف ده جلدي در بيان محتوا و مضمون اين سخن بنويسم. امام اميرالمؤمنين علي بن ابي طالب عليهماالسلام درباره سبب بعثت پيامبران مي فرمايند: «ليثيروا لهم دفائن العقول؛ تا گنجينه هاي نهفته ي خردها را برآورند».

شما و ديگر فرهيختگان و علماي شيعه نيز بايد همين امر را دنبال کنيد.

مرجع عاليقدر در خاتمه براي ظهور حضرت بقيت الله الاعظم ارواحنافداه دعا کردند و همچنين براي ميهمانان و همه شيعيان مظلوم جهان طلب مغفرت و توفيق و عاقبت بخيري نمودند.
 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.