LOGIN
دیدارها
shirazi.ir
"حضرت آیت الله العظمی شیرازی: "
تمام توانمندی ها و قابلیت ها را برای کار در راه خدا و اهل بیت علیهم السلام و هدایت نسل جوان به کار گیرید
کد 4149
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 13 اردیبهشت 1395 - 24 رجب الأصب 1437
 
در روز چهاردهم ماه رجب 1437ق تنی چند از شهروندان کویتیِ فعال در عرصه های رسانه، در شهر مقدس قم با مرجع جهان تشیع حضرت آیت الله العظمی سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی دیدار کردند و مورد استقبال ایشان قرار گرفتند.

در این دیدار معظم له طی سخنان و رهنمودهایی، خطاب به میهمانان فرمودند: خدای سبحان دو موهبتِ استعداد و توانمندی در انسان به ودیعت نهاده است که باید آن را به کار گرفت، چنان که معدن های طلا و نقره و دیگر معادن موجود در دل کوه ها و زمین را باید استخراج کرد و به مردم عرضه داشت. به همین ترتیب انسان باید گنجینه ای که خدای متعال در او به ودیعت نهاده، بیرون آورده و به کار گیرد، همانگونه که به مقدار اراده هر شخصی، قدرتی در او نهفته است.

ایشان در ادامه فرمودند: به کارگیری و فعال کردن استعداد و توانمندی موجود در انسان به سه چیز نیاز دارد:

اول: اخلاص برای خدا و اهل بیت علیهم السلام است. بدین معنا که انسان در تمام کارها باید بر خدای متعال توکل کند و کار و تلاش خود را با خدای متعال و اهل بیت علیهم السلام آغاز کند و با آنها به انجام رساند.

دوم: داشتن روحیه ای شاداب همراه فعالیت گسترده است. یعنی بایسته و شایسته است که انسان با کسب روحیه ای فراخ و سرزنده بر فعالیت و تلاش خود در راه خدای سبحان و اهل بیت علیهم السلام بیفزاید و علی رغم وجود مشکلات اقتصادی، اجتماعی، خانوادگی و بهداشتی، انسان باید روحیه و توانِ فعالیت را در خود پدید آورد چرا که در غیر این صورت، مشکلات، انسان ها را از قافله باز می دارد.

سوم: اخلاق نیکو است، در حدّی که قرآن کریم از انسان خواسته. آنجا که می فرماید: «ادْفَعْ بِالَّتِی هِیَ أَحْسَنُ السَّیِّئَةَ؛ بدی را از راهی که بهتر است دفع کن (و پاسخ بدی را به نیکی ده)»(مؤمنون/96).

معظم له در این مورد فرمودند: به عنوان مثال اگر کسی شما را دشنام داد با وی چنان رفتار کنید که گویی دشنامتان نداده است و رفتاری بسیار خوب با وی داشته باشید و باید توجه داشت که لفظ «أحسن؛ بهتر» در آیه مذکور بهترین و دقیق ترین تعبیری است که قرآن کریم در این معنا بیان فرموده است.

حضرت آیت الله العظمی شیرازی مدظله العالی تأکید کردند: اگر کسی با سه مورد پیش گفته آراستگی یابد حتماً انسان موفقی خواهد بود. وانگهی جامعه جهانی با تمام گستردگی اش به مؤمنانی فعال نیاز دارند و این نیاز به عراق، ایران، منطقه خلیج و جز آن محدود نیست.

مطلب دیگر این است که انسان پیوسته دنبال دستیابی به رفاه و آسایش و مادیات نباشد و عمر خود را در این راه تلف نکند و اگر به خواسته های مادیّ خود دست نیافت ناراحت نشود. البته چنین چیزی سخت است، اما با اراده و تصمیم جدی، آسان خواهد شد.

ایشان سخنان خود را این گونه به پایان بردند: همگی ما باید هرچه بیشتر در راه پیوند دادن میان نسل جوان با اهل بیت علیهم السلام بکوشیم و منظور فقط جوانان شیعی یا جوانان مسلمان غیر شیعی نیست، بلکه برای هدایت تمام جوانان، حتی آن دسته از جوانان بت پرست و بی دین و مانند آنان باید تلاش کرد.
 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.