LOGIN
دیدارها
shirazi.ir
"حضرت آیت الله العظمی شیرازی در دیدار فعالان دینی ـ رسانه ای:"
از رسانه غافل نشوید و بدان بپردازید، چراکه دنیای کنونی و حتی شیعیان، از اهل بیت علیهم السلام شناختی ندارند
کد 4740
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 29 دی 1395 - 19 ربيع الثاني 1438
 
در روز پانزدهم ربیع الثانی 1438ق (1395/10/25) میهمانانی از کشور کویت، از جمله آقایان سید ضیاء موسوی و صالح غضنفر، از فعالان عرصه ی دینی، رسانه ای و هنری، در شهر مقدس قم با مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی دیدار کردند و مورد استقبال معظم له قرار گرفتند.

در این دیدار، مرجع عالیقدر ضمن رهنمودهایی، بر اهمیت تبلیغ و فعالیت در راه نشر آموزه ها، ارزش ها و معارف اسلام حقیقیِ تبلور یافته در اسلام حضرات چهارده معصوم علیهم السلام تأکید کردند و فرمودند: گاندی کتابی دارد تحت عنوان «این است مذهب من». او در جایی از این اثر خود نوشته است: «اگر یکصد هزار روپیه (واحد پول هندوستان) داشته باشم و بخواهم با آن مبلغ، فروشگاهی راه اندازی کنم، ده هزار روپیه ی آن را به تهیه ی اجناس اختصاص می دهم و با نود هزار روپیه ی دیگر برای فروشگاهم تبلیغ خواهم کرد».

پیش از او، قرآن کریم به بیان مقوله ی تبلیغ و اهمیت آن پرداخته، خطاب به رسول مکرم اسلام صلی الله علیه وآله می فرماید: «یَا أَیُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنْزِلَ إِلَیْکَ مِنْ رَبِّکَ؛ ای پیامبر، آنچه از جانب پروردگارت به سوی تو نازل شده ابلاغ کن»(مائده/67).

ایشان افزودند: اگر چیزهای خوب به مردم برسد، حتماً آن را خواهند پذیرفت و ما شیعیان مسائل و امور خوب و نیکی داریم که باید آن را به جهانیان و حتی شیعیان، به ویژه جوانان شیعه که از بسیاری از موهبت ها بی اطلاع هستند معرفی کنیم و بشناسانیم.

معظم له در توضیح مطلب فرمودند: آیات متعددی در قرآن کریم داریم که با عبارت «یَا أَیُّهَا النَّاسُ؛ ای مردم» شروع شده است. توجه داشته باشیم که فقط مسلمانان مخاطبان این آیات نیستند، بلکه تمام انسان ها مد نظر هستند، از جمله آن جا که خدای متعال پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله را مورد خطاب قرار می دهد و می فرماید: «قُلْ یَا أَیُّهَا النَّاسُ إِنِّی رَسُولُ اللَّهِ إِلَیْکُمْ؛ بگو: ای مردم، من پیامبر خدا به سوی همه شما هستم»(اعراف/158).

این پیام قرآنی بدان معناست که حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه وآله فرستاده ی خدای متعال برای مسیحیان، یهودیان، بودایی ها، بت پرستان و دیگر مردم بودند و نه فقط برای مسلمانان.

ایشان تأکید کردند: یک هزارم صدای اهل بیت علیهم السلام به جهانیان نرسیده است. شما باید توجه داشته باشید که کار رسانه بسیار مهم است. البته این مسیر سختی ها، محرومیت ها، مشکلات و چالش های داخلی فراوانی دارد و با واکنش های منفی رو به رو خواهد شد، اما مهم این است که خود را از چهره ی امور منفی خارج کنید تا بتوانید کار کنید و اگر چنین نکنید کار کردن نیز ممکن نخواهد بود.

مرجع عالیقدر بر ضرورت و آثار دوری جستن از منفی پردازی و نپرداختن به آن فرمودند: مرحوم اخوی (مرجع راحل حضرت آیت الله العظمی سید محمد حسینی شیرازی قدس سره) زمانی که وارد کویت شدند طرح و برنامه های فراوانی از جمله احداث مدرسه، کتابخانه، نشر و چاپ مجله، برگزاری مجالس گوناگون و مجالس خطابه و سخنوری درباره ی اهل بیت علیهم السلام بنیان نهاد. در این زمینه برخی با ایشان سرِ ستیز برافراشتند و بر ضد ایشان مطالبی به دست چاپ سپردند و این نوشته ها را در کنار خیابان ها به وسیله ی خودروها توزیع می کردند. جالب این که مرحوم اخوی حتی یک کلمه بر ضد مخالفان خود بر زبان نیاوردند.

زمانی یکی از دوستان به مرحوم اخوی که مشغول تألیف کتاب بودند، گفت: آقا، نوشته های فراوانی بر ضد شما تهیه و تدوین و توزیع کردند، چرا به آنان پاسخ نمی دهید؟

ایشان پاسخ دادند: من دو فرصت ندارم که یکی را صرف نوشتم کنم و در وقت دیگری به مخالفان پاسخ دهم.

مرجع عالیقدر درباره ی نقش و آثار تبلیغ فرمودند: امام حسین علیه السلام نواده ی رسول خدا صلی الله علیه وآله بودند و صحابه ی آن حضرت شاهد بودند که پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله رفتاری فوق العاده و توأم با احترام و گرامیداشت با ایشان داشتند، با این حال، تبلیغات بر ضد آن حضرت در آنان اثر گذاشت تا آنجا که گفتند: «از دین جدش خارج و با شمشیر جدش کشته شد». این، نقش و اثرگذاری تبلیغات است که نباید آن را نادیده گرفت.

معظم له افزودند: علامه امینی در کتاب گرانسنگ «الغدیر» خود نوشته است: «پس از شهادت امیرمؤمنان حضرت علی علیه السلام (در زمان امام حسن و امام حسین علیهما السلام) در سراسر کشور اسلامی بیش از یکصد هزار نماز جمعه برپا می شد و در خطبه های این نمازها به امیرمؤمنان علیه السلام دشنام داده می شد».

مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی شیرازی دام ظله توضیح دادند: اگر انسان بر ترک مسائل منفی و منفی نگری تصمیم بگیرد، حتماً موفق می شود و در غیر این صورت، نتیجه بر عکس خواهد بود؛ زیرا کسانی که انسان را به مسائل منفی مشغول و سرگرم می کنند، فرصت موفقیت را از او می گیرند.

همچنین اگر انسان به مسائل منفی بی اعتنا باشد، کمتر و کمتر درگیر آن خواهد شد. به راستی کسانی که به مسائل منفی پرداخته و سرگرم آن شدند، چه دستاورد و چه رهاوردی برای مردم داشته اند و چه آثاری از خود بر جای نهاده اند؟ پاسخ منفی است، یعنی هیچ.

ایشان در پایان تأکید گونه فرمودند: آری، تبلیغات گمراه کننده و به تعبیری تبلیغات سیاه یا سیاه نمایی تأثیر خود را می گذارد، ولی در شرایط فعلی وجود تبلیغات معاویه برای همگان روشن و آشکار بوده که نمونه اش داعش است. با این حال و هوا، کسانی که زیر چراغ پرفروغ و هدایتگر اهل بیت علیهم السلام قرار دارند، یعنی شیعیان، هرچه سرگرم مسائل منفی نشوند موفق ترند، از خدای متعال توفیق روز افزون شما را خواستارم.
 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.