LOGIN
دیدارها
shirazi.ir
"حضرت آیت الله العظمی شیرازی در دیدار شماری از طلاب حوزه علمیه نجف اشرف: "
از مجاورت با امیرمؤمنان علیه السلام برای موفقیت بیشتر استفاده کنید
کد 5058
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 02 اردیبهشت 1396 - 24 رجب الأصب 1438
 
در روز چهارشنبه 21 ماه رجب 1438ق (1396/1/30) جمعی از فضلا و طلاب علوم دینی از حوزه ی علمیه ی نجف اشرف، در شهر مقدس قم با مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی دیدار کردند.

در آغاز این دیدار یکی از اعضای دیدار کننده خطاب به معظم له اظهار داشت: خدای متعال سایه ی مبارک شما را مستدام بدارد. میهمانان حاضر در این دیدار، استادان و طلاب درس خارج، مؤلف، پژوهشگر و فرماندهان غیور حشد الشعبی هستند. ما از شهر جدّتان نجف اشرف به دو جهت به این جا آمده ایم:

1. تبرک جستن از مرقد مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و مرقد اقدس مولا و سرورمان حضرت علی بن موسی الرضا علیهما السلام؛

2. مشرف شدن به حضور علما و مراجع تقلید.

اینک که در محضر شما هستیم مشتاقیم از رهنمودهای گرانسنگ تان بهره مند شویم. طول عمر توأم با سلامت شما را از خدای بزرگ مسألت داریم.

حضرت آیت الله العظمی شیرازی ضمن بیاناتی فرمودند: خدای متعال بر شما این نعمت بی مانند را ارزانی داشته است که در این شهر مقدس و در جوار امیرمؤمنان حضرت علی علیه السلام سکونت دارید. این شهر مقدس پیش از شما و از حدود هزار سال قبل میزبان و پذیرای هزاران تن از طلاب علوم دینی مثل شما بوده است که بعد از مدتی از این دنیا کوچ کرده اند و به سوی خدا رهسپار شدند، اما برخی با کوله بار پشیمانی و عده ای بدون پشیمانی. حال باید دید که شما چه دستاوردی خواهید داشت که این به نیت و اعمال شما ارتباط دارد.

معظم له توضیح داده، فرمودند: افرادی چون سید مهدی بحرالعلوم، شیخ انصاری، آخوند خراسانی و سید کاظم یزدی نمونه هایی از کسانی بودند که در نجف اشرف سکونت داشتند و موفق و رستگار شدند، امروزه شما در بوته ی آزمون تاریخ هستید. حال آیا شما نیز مانند آن بزرگواران خواهید شد؟ این موضوع به سه مطلب بستگی دارد:

1. اخلاص برای خدای متعال و اهل بیت علیهم السلام؛ که به اندازه ی اخلاص خود می توانید موفق شوید و بالاتر روید.

2. فعالیت و تلاش در کسب علم؛ که تحصیل، تألیف، علم و ارشاد و هدایت مردم از این دسته است. به دیگر سخن هرکس فعالیتش برای خدا و اهل بیت علیهم السلام بیشتر باشد موفق تر خواهد بود.

3. سطح و نسبت اخلاق نیکو؛ رسول گرامی اسلام صلی الله علیه وآله درباره ی اخلاق و اخلاق مداری فرموده اند: «لا تغضب؛ خشمگین مشو».

هریک از شما به خود بنگرد و ببیند در ماه چند بار خشمگین می شود. ممکن است فردی در ماه ده بار و دیگری صد بار و آن دیگری کمتر یا بیشتر خشمگین شود.

مرجع عالیقدر در پایان رهنمودهای خود تأکید کردند: این موضوع به پایبندی به سه امر پیش گفته بستگی دارد و به دست خودِ انسان است و از این رهگذر اندک اندک خواهد توانست مراتب اخلاص فعالیت و اخلاق خود را افزایش دهد. چراکه مرحوم سید بحرالعلوم و امثال او ـ رضوان الله تعالی علیهم ـ این گونه بودند و لذا موفق شدند. شما نیز بکوشید تا مانند آنان شوید و در نتیجه به توفیق روز افزون نایل آیید.

از شما می خواهم نزد امیرمؤمنان حضرت علی علیه السلام دعایم کنید و من برای توفیق روز افزون تان دعاگوی شما هستم.
 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.