LOGIN
بیانات
shirazi.ir
ديدار شماري از دانش آموزان استان تهران با مرجع عالي قدر
کد 1243
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 05 اسفند 1385 - 6 صفر الأحزان 1428

 

«هرچند خداي متعال با چشم سر ديده نمي شود، اما مانند بسياري از پديده هاي ناديدني آثار بسياري دارد که به وجود ناپيداي او دلالت مي کنند».

آيت الله العظمي سيد صادق شيرازي روز جمعه 4/12/85 در ديدار با جمعي از دانش آموزان عضو مسجد صاحب الزمان تهران ضمن بيان مطلب فوق فرمودند: خداي متعال در قرآن کريم فرموده است: «وَهُوَ مَعَکُمْ أَيْنَ مَا کُنتُمْ؛(1) هرجا باشيد خدا با شماست». خداي عزّوجل در مسجد، مدرسه، خيابان وهمه جا حضور دارد وحتي در مکان هايي که تنها هستيم وظاهراً کسي نيست حضور دارد.

ايشان خاطرنشان کردند: طبيعت انسان به گونه اي است که امور مادي ومحسوس را بهتر از معقولات وامور نامحسوس درک مي کند. براي نمونه نيروي جاذبه زمين از امور ناديدني است که قطعاً وجود دارد.

ايشان افزودند: صرف اين که خداي متعال ديده نمي شود، نمي توان وجود او را انکار کرد. زيرا امور فراواني در کنار ما وجود دارند که با هيچ يک از حواس پنج گانه درک نمي شوند ولي ما به وجودشان يقين داريم.

آيت الله العظمي شيرازي تصريح کردند: اعتقاد به وجود خداي متعال تأثير شگرفي در زندگي انسان مي نهد ورفتار وروابط او را دگرگون مي سازد. کسي که به وجود خدا معتقد است ومي داند که هميشه ودر همه جا با او وناظر اعمال اوست، باعث مي شود تا انسان به ديگري ستم نکند.

ايشان در پايان بر اهميت والاي اخلاق در فرهنگ اسلامي تأکيد وبا اشاره به حجم فراوان روايات مربوط به حسن خلق که از ناحيه پيشوايان دين واهل بيت عليهم السلام به دست ما رسيده است فرمودند: در اهميت اخلاق والا همين بس که بر اساس روايات اهل بيت حسن خلق سعادت دنيا وآخرت آدمي را تضمين مي کند. اين مطلب در عين سادگي از قواعد مهم اخلاقي است. شايسته است که نوجوانان وجوانان در رفتار با والدين، آموزگاران، دوستان و... اين توصيه را مد نظر قرار دهند.

پس از ايشان حجت الاسلام والمسلمين سيد جعفر شيرازي نيز ضمن ايراد بياناتي درباره اهميت داشتن هدف در زندگي اظهار داشت: داشتن هدف يکي از شرايط موفقيت است ونظرسنجي ها وپژوهش هاي کارشناسان نشان از اين دارد که داشتن هدف نه چندان مناسبت، بهتر از نداشتن هدف است. کسي که هدف ندارد به جايي نمي رسد ولي شخصي که در زندگي وفعاليت هاي خود هدفي را مي جويد اگر کاملاً بدان دست نيابد، دست کم به بخشي از آن دست خواهد يافت. مولاي متقيان فرموده اند: «مَنْ طَلَبَ شَيْئَاً نَالَهُ أَوْ بَعْضَهُ؛(2) کسي که جوياي چيزي باشد به تمام يا بخشي از آن دست خواهد يافت».

 

 

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

 

 

1. حديد(57)، آيه4.

2. نهج البلاغه، حکمت386.

 

 

 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.