LOGIN
بیانات
alshirazi.org
"مرجع عالي قدر:"
شب و روز عيد غدير ويژگي و فضيلت هايي دارد که ديگر شب ها و روزها از آن برخوردار نيستند
کد 2189
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 18 آذر 1388 - 21 ذوالحجّة الحرام 1430

 
در روز شنبه هفدهم ماه ذي حجه 1430ق. مصادف با چهاردهم آذرماه 1388 جمعي از دانشجويان از شهر اروميه در شهر مقدس قم با مرجع عالي قدر حضرت آيت الله العظمي حاج سيد صادق حسيني شيرازي مدظله العالي ديدار کردند و از سوي معظم له مورد استقبال قرار گرفتند.

مرجع عالي قدر طي سخناني در جمع ميهمانان فرمودند: ماه جاري، ماه ذي الحجة الحرام و از چهارماه حرامي است که قرآن کريم به آنها اشاره فرموده است.

ايشان افزودند: در اين ماه، به ويژه در اين شب بزرگ و خجسته عيد غدير و نيز در روز عيد غدير، هر طاعت و عبادتي و هر کار و تصميم نيک، پاداشي مضاعف نزد خداي سبحان دارد و ـ چنان که در روايات شريفه اي که از اهل بيت عليهم السلام آمده است ـ پاداش اعمال خير در اين روز هزاران برابر است. لذا مي سزد که شما خواهران و برادران گرامي از همين لحظه براي همه عمر خود تصميم بگيريد که گفتار و رفتارتان با ديگران چنان باشد که دوست مي داريد ديگران با شما همان گونه تعامل کنند.

معظم له در ادامه فرمودند: شما دوست نداريد که آشنايان، خويشاوندان و دوستان تان به شما دروغ بگويند، لذا خود نيز مصمم باشيد که به ديگران دروغ نگوييد و همان طور که خوش نمي داريد هم کلاسي ها، همسايگان، خويشاوندان و ديگران با شما از در خصومت و نزاع درآيند، خود نيز در برخورد و تعامل با آنان از خصومت و منازعه بپرهيزيد.

صاحب اين مناسبت، يعني حضرت اميرالمؤمنين علي عليه السلام مي فرمايند: «إن المتقين حازوا علي عاجل الخير وآجله، شارکوا أهل الدنيا في دنياهم، ولم يشارکهم أهل الدنيا في آخرتهم؛(1) پرهيزگاران خير دنيا و آخرت را [يکجا] به دست مي آورند، با مردم دنيا در دنياي شان شريک هستند [و به مقدار نياز خود از آن برخوردارند]، اما دنياداران، در آخرتِ پرهيزگاران شريک نيستند».

حضرت آيت الله العظمي شيرازي دام ظله تأکيد کردند: امشب و فردا بهترين و مناسب ترين فرصت براي تصميم بر انجام کارهاي نيک است. بنابراين، شايسته است اين فرصت ها را مغتنم شمرده، براي سخن نيکو و عمل صالح تصميم بگيريد و بدانيد که تصميم گرفتن، چندان مشکل نيست و هرکه تصميم بگيرد، قطعاً موفق خواهد شد. بي ترديد هر انساني در هر زماني مي تواند براي نيکوکاري تصميم بگيرد، اما تصميم گرفتن در اين شب خجسته و در روز عيد غدير شأن و فضيلت ويژه اي دارد که با ديگر شب ها و روزها متفاوت است و حتي مي توان گفت که ديگر شب ها و روزها از اين اختصاصات برخوردار نيستند.

مرجع عالي قدر در پايان خاطرنشان ساختند: هر چيزي که در اين دنياست، ارمغان و دستاوردي دارد و دستاورد و ارمغان اين شب مبارک و روز عيد غدير، فضيلت، عدالت، خير، سازندگي و تصميم براي رسيدن به موفقيت است.

گفتني است که حضرت حجت الاسلام والمسلمين سيد حسين شيرازي دام عزه فرزند برومند مرجع عالي قدر نيز براي دانشجويان ميهمان سخنراني کردند.

 

 
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

 
1) امالي شيخ مفيد، ص263، مجلس31.

  • نظری برای این خبر درج نشده است.