LOGIN
بیانات
shirazi.ir
گردهمایی سراسری مبلغان شیعه در محضر آیت الله العظمی شیرازی مدظله العالی + فایل صوتی و تصویری
کد 2653
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 06 مرداد 1390 - 26 شعبان المعظّم 1432

   
 
در آستانه ی ماه مبارک رمضان، ماه هدایت و معنویت، همایش سالانه ی مبلغان و طلاب علوم دینی شیعه، در محضر مبارکِ بزرگ مرجع جهان تشیع حضرت آیت الله العظمی حاج سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی در شهر علم و فقاهت قم برگزار شد.

در این دیدار پر شور که جمع کثیری از علما و فضلا و مبلغان شیعه حضور داشتند حضرت آیت الله العظمی شیرازی مدظله العالی بیانات ارزشمندی ایراد نمودند.

مرجع عالیقدر در ابتدا فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، ماه فضیلت و معنویت را به مسلمانان جهان تبریک گفتند و توفیق روز افزون همه ی محبین و شیعیان امیرالمؤمنین علی علیه السلام را از خدای منان خواستار شدند و فرمودند:

ماه مبارک رمضان در پیش است و این ماه مبارک، مناسب ترین ماه برای تزکیه ی نفس است و محبین اهل بیت علیهم السلام باید سعی کنند که این ماه مبارک، از ماههای رمضان سال های گذشته متفاوت تر و بهتر باشد و شما مبلغین نیز باید در ترویج معارف اهل بیت علیهم السلام و هدایت مردم محکم تر از دیروز و همتتان در این زمینه بیشتر باشد.

عمده ی مردم از اینکه بخواهند مبطل را از محق تشخیص دهند غفلت دارند و این وظیفه ی اهل علم و مبلغان و طلاب علوم دینی است که با ظرافت خاصی این مطلب را برای مردم تبیین نمایند.

شما می توانید نمونه ی بارز محق را در تاریخ مشاهده کنید که آن مولا امیرالمؤمنین علی علیه السلام است و در مقابل آن مبطل یعنی معاویه بن ابی سفیان می باشد.

مرجع عالیقدر در ادامه با تشریح وظایف سنگین علما و نخبگان در مقابل تبلیغات منفی دشمنان افزودند: اگر علما در معرفی حق و باطل مسئولیت واقعی و خطیر خود را به نحو احسن انجام ندهند و مردم سرگردان و گمراه دنباله رو مبطل شوند جایگاه آن مبلغ و عالم دینی در اسفل السافلین خواهد بود و در مقابل آن اگر با دور اندیشی و زیرکی تاریکی ها را بزداید و مردم را باحق آشنا کند تا گرد شمع وجود محق جمع شوند به بالاترین درجات مفتخر خواهند شد.

آیت الله العظمی شیرازی مدظله العالی با بازخوانی و بررسی تاریخ در زمینه ی جوسازی های مسمومی که دشمنان ولایت و امیرالمؤمنین علی علیه السلام کرده و چهره ی جامعه را به تاریکی سوق دادند فرمودند: عمر بن ثابت از نوکران معاویه سوار بر مرکب می شد و در روستاهای شام می چرخید و هرگاه وارد روستایی می شد، مردم آن جا را جمع می کرد و تبلیغات مسموم خود را بر ضد امیرمؤمنان حضرت علی علیه السلام بیان می نمود به حدی که مردم را به ناسزا گفتن به حضرت وا می داشت.

مردم آن روستا نیز باورشان می شد و ناسزا به حضرت می گفتند. سپس، وی به روستایی دیگر می رفت و همین کار را انجام می داد.

این مردم بیچاره متوجه نبودند حق کیست؟ و اینجا بود وقتی مولای متقیان امیرمؤمنان علی علیه السلام در محراب به شهادت رسیدند، مردم آن زمان با تعجب گفتند مگر علی نماز هم می خواند ؟!!!!

این مرد خبیث در مقابل لعن بر امیرالمؤمنین علی علیه السلام معاویه را مدح می کرد و برایش فضائل می تراشید.

این واقعا کار کیست که بیاید و حق را به معنای واقعی اش به مردم نشان دهد و باطل را رسوا سازد تا مردم تحت تاثیرآن قرار نگیرند؟ آری این وظیفه ی خطیر علما و طلاب علوم دینی است.

حضرت آیت الله العظمی شیرازی مدظله العالی با اشاره به شهادت و مقتول و مسموم شدن ائمه ی اطهار علیهم السلام و دوران تاریک غربت آل الله علیهم السلام فرمودند:

شاید عده ای در آن زمان در اثر جوسازی های مسموم توان تشخیص برتری امامان معصوم علیهم السلام بر ائمه ی کفر را نداشتد و این امر نیز متوجه علما و اهل خبره هست که باید برای زدودن ابرهای قیرگون در مقابل خورشید حقیقت سعی و تلاش کنند که این امر نیز از اوجب واجبات است چرا که مسیر هدایت و سعادت را برای مردم فراهم می سازند.

مرجع عالیقدر در ادامه ی بیانات ارزشمند و حکیمانه شان بر ضرورت توجه مبلغین بر نسل جوان تاکید و فرمودند:

در جامعه ی امروز که دشمنان در حال شبهه افکنی هستند و در پی این امر هستند که آنان را در مسیر گناه و بدبختی و ظلمات سوق دهند اهل علم باید با صبر و حوصله و شکیبایی در مقابل آماج این شبهه پراکنی ها قرار بگیرند و مقاومت کنند و مسائل را با دقت و ظرافت خاص خود حلاجی نموده و بر شبهه زدایی و ترویج معارف اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام سر از پا نشناسند و هدایت نسل جوان را ضرورت و اولویت اول خود در تبلیغ قرار دهند.

بزرگ مرجع جهان تشیع در بخشی از سخنان گوهر بارشان با اظهار تأسف و تأثر فراوان از کشورهایی که داعیه ی اسلامی بودن را دارند ولی اهمیتی برای مسلمانان قائل نیستند فرمودند:

الآن نیز باید اهل علم وظیفه ی مهم و خطیر خود را بخوبی بدانند و بشناسند.

در یکی از کشورهای عربی برای عید فطر ده روز را تعطیل می کنند تا آن را از اعیاد مهم اسلامی معرفی نمایند. در صورتی که همین هایی که داعیه ی اسلام دارند بسیار بی تفاوت در مسئله ی فاجعه ی بزرگ ملت مسلمان بحرین بوده و هستند.

این وظیفه ی علما است که حق را از باطل تمییز و به جهانیان معرفی کنند و اسلام واقعی را به جهانیان معرفی و نشان دهند.

مرجع عالیقدر در خاتمه با تاکید فراوان بر اهمیت تبلیغ فرمودند: سعی کنیم از این ماه مبارک بهتر و بیشتر استفاده کنیم و مسئولیات سنگین را هم با علم و عمل و قلممان به پایان برسانیم.
 
وصلی الله علی محمد وآله الطاهرین