LOGIN
دیدارها
shirazi.ir
"حضرت آیت الله العظمی شیرازی در دیدار با استاندار کربلا: "
توفیق فداکاری در راه امام حسین علیه السلام، گوارای جان برکفان حسینی باد
کد 3629
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 02 آذر 1393 - 29 محرّم الحرام 1436
www.shirazi.ir
 
در آستانه ی اربعین حسینی، و در شامگاه روز جمعه 27 ماه محرم الحرام 1436ق (30/8/93) استاد عقیل الطریحی، استاندار شهر مقدس کربلا، با مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی حاج سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی در شهر مقدس قم دیدار کرد و از سوی معظم له مورد استقبال قرار گرفت.

مرجع عالیقدر در ابتدای این دیدار، درباره ی اهمیت خدمت به جریان مقدّس حضرت سیدالشهداء علیه السلام فضیلت، کرامت و اجری که خادمان آن حضرت از آن برخوردارند سخن گفته و در تبیین اهمیت والای آن، حکایتی قابل تأمل را خاطر نشان نمودند و فرمودند: در کربلا شخصی بود به نام عبدالرضا حفّار که در کربلای معلی و نیز در صحن مبارک امام حسین علیه السلام قبر می کند و بسیار متدین و پایبند بود. روزی خانمی را از اطراف شهر کربلا برای دفن در جوار امام حسین علیه السلام به کربلا آوردند و از عبدالرضا خواستند تا او را به خاک بسپارد. رسم بر این بود که هنگام خاکسپاری یک خانم، یکی از محارمش او را وارد قبر می کرد، اما تنها محرم این خانم پسری کوچک بود که چنین کاری از او بر نمی آمد، لذا از عبدالرضا خواستند تا خود مُرده را وارد قبر کرده و به خاک بسپارد. در آن روزگار زیر سطح صحن امام حسین علیه السلام خالی و برای دفن مردگان آماده بود، از این رو کار دفن میت بیش از ده دقیقه وقت نمی برد. به هر حال عبدالرضا وارد زیرزمین شد تا مرده را به خاک بسپارد، پس از گذشت مدتی نسبتاً طولانی بیرون نیامد و هرچه او را صدا کردند، پاسخی نشنیدند. به همین جهت وارد سرداب شدند و او را بی هوش یافتند. از سرداب بیرونش برده، پس از آن که او را به هوش آوردند، سراغ فرزند خانم متوفی را گرفت وقتی او نزدیک آمد، از او پرسید: آیا مادرت رابطه و پیوندی ویژه با سرورمان امام حسین علیه السلام داشته است؟

فرزند پاسخ داد: گمان نمی کنم، ولی مادرم به واجبات پایبند بود و همه هفته به زیارت امام حسین علیه السلام می آمد و از زیارت مخصوص و مناسبتی آن حضرت غفلت نمی ورزید.

ما باغچه ای و چند رأس گوسفند داشتیم که مادرم محصول این باغچه و نیز ماست و شیر و دیگر مشتقات به دست آمده از گوسفندها را می فروخت تا هزینه ی زندگی مان را تأمین کند، اما شب های جمعه محصولات باغچه و گوسفندان را به رایگان تقدیم زائران امام حسین علیه السلام می کرد!

همراهان و تشییع کنندگان آن مرحومه به عبدالرضا گفتند: تو را چه شد که بیهوش در زیرزمین افتاده بودی؟ گفت: همین که وارد قبر شدم تا میت را در لحد قرار دهم، کوشیدم تا کناره های کفن را بگیرم، مبادا که دستم به بدن او برسد. در همین هنگام خود را در بوستانی بزرگ و سرسبز و خرم یافتم که از میوه سرشار و از پرندگان زیبا پر بود و شخصی را دیدم که گمان می کنم سرورمان امام حسین علیه السلام بود و من از شدت هیبت حضرت و شگفتی منظره و شوق دیدار بیهوش شدم، بر روی زمین افتادم.

معظم له ادامه دادند: خدای متعال می فرماید: «لَقَدْ کَانَ فِی قَصَصِهِمْ عِبْرَةٌ؛ در سرگذشتهای آنها درس عبرتی است»(یوسف/111).

بنابراین، توفیق فداکاری در راه امام حسین علیه السلام گوارای افرادی که هرچه در توان دارند در این راه تقدیم می کنند.

مرجع عالیقدر سپس با اشاره به مشکلات فراوان و گوناگونی که کربلا با آن مواجه است، فرمودند: کربلای معلی از دیرباز تا به امروز مظلوم بوده و هست و می بایست در رفع این مظلومیت به هر شکل و از رهگذر سیاسی، اقتصادی، زیست محیطی و جز آن، که ممکن باشد، تلاش کرد تا در شمار افراد سعادتمندی قرار گرفت که توفیق اصلاحات لازم و در خور شهر مقدس کربلا را می یابند و نامشان در تاریخ جاودانه می گردد.

حضرت آیت الله العظمی شیرازی مدظله العالی تأکید کردند: بی تردید، مشکلات عراق بسیار است که از داخل، خارج، برخی همسایگان و غربی ها بر آن تحمیل شده است. بنابراین برای رفع مشکلات موجود در کربلا باید اتحاد و انسجام وجود داشته باشد. البته چنین کاری با مشکلات و سختی ها ی فراوانی همراه است، اما باید برای این کار عزم را جزم نمود، چراکه قرآن کریم می فرماید: «وَأَصْلِحَ؛ اصلاح کن و سامان بده».

سپس معظم له در تجلیل از خدمات استاد عقیل الطریحی، استاندار کربلا، خطاب به ایشان فرمودند: به جهت خدماتی که به کربلا ارائه می دهید از شما قدردانی می کنم و ـ ان شاء الله ـ در این راه سعی نموده موفقیت روز افزون داشته باشید.

استاندار کربلا نیز ضمن تشکر و عرض ارادت محضر مرجعیت جلیل القدر شیعه، از این دیدار اظهار خرسندی و قدردانی نموده و گزارشی از برنامه ها و فعالیت های انجام شده به مناسبت ایام اربعین حسینی خدمت معظم له ارائه نمود.