LOGIN
اخبار مراکز
shirazi.ir
مرکز المستقبل موضوع «رویارویی بدون انگیزه و پشتوانه با فساد موجود در عراق» را به بحث و بررسی گذاشت
کد 8052
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 18 اسفند 1397 - 1 رجب الأصب 1440
مرکز مطالعات و تحقیقات استراتژیکی المستقبل در چارچوب فعالیت های فکری ماهیانه خود و با حضور جمعی از مدیران مراکز تحقیقاتی و مطالعاتی، شماری از شخصیت های حقوقی، دانشگاهی، رسانه ای و مطبوعاتی در مقر مؤسسه فرهنگی ـ رسانه ای النبأ همایشی با عنوان «سال 2019م سال رویارویی بدون انگیزه و بی پشتوانه با فساد موجود در عراق» برگزار کرد.

مدیریت این جلسه گفتمانی را مدیر مرکز المستقبل، استاد عدنان الصالحی بر عهده گرفت. وی سخنان خود را این گونه آغاز کرد و گفت: فساد در عراق سخن و دغدغه همه روزه توده های کشور است که مسئولان عراقی را در هر سطح و منصبی تحت پیگرد قرار می دهد و اسلحه ای است سخت نابود کننده و ویرانگر که برای کوبیدن حریف و حذف آنان به کار می رود. فساد پیامدهای منفی فراوانی بر جوانب مختلف عراق دارد که مهم ترین آن ها نمودار منفی توسعه است و اینکه سرمایه گذاران خارجی در عراق شدیداً تحت فشار هستند.

مدیرکل مؤسسه فرهنگی ـ رسانه ای النبأ، حجت الاسلام شیخ مرتضی معاش نیز طی سخنانی گفت: به اعتقاد من در شش ماه آینده تحول بزرگی در عراق رخ خواهد داد و این بدان علت است 90 درصد بودجه عمومی کشور صرف پرداخت حقوق کارکنان و کارمندان دولت می شود و این مشکل بزرگی است که دولت عراق را میان سندان ملت که خواهان تغییرات و اصلاحات است و پتک عامل جهانی ـ که برای ایجاد تحولات و اصلاحات فشار می آورد ـ قرار می دهد.

لذا در خلال برهه آینده تغییرات بزرگی در کشور رخ خواهد داد و در نتیجه تورم نیروی کارمند موجود توده ها را تحت تحریک و سراسیمگی قرار خواهد داد؛ چراکه شهروند عراقی هنگامی که به ادارات کشور مراجعه می کند با موانع شدیدی مواجه و با رفتارها و برخوردهای تحقیرآمیزی روبرو می شود.

در این معنا برخی بر این اعتقاد و باورند که خیزش و اعتراض توده های عراقی به جهت تحقیرهایی است که ملت در ادارات و نهادهای کشور با آن مواجه شده اند و این تورم و افزایش جمعیت کارمندی فساد بزرگی را به همراه داشته است. بنابراین، پس از پایان یافتن جنگ با داعش باید با فساد مبارزه کرد و جنگید تا اینکه عراق بتواند و شایستگی وارد شدن به نظام مالی جهانی را پیدا کند.

بنابراین، پیش از حل مشکل کشور سوریه باید مشکل عراق حل شود و ماه های آینده عرصه محک زدن است تا از این رهگذر راه حل و راهکاری بایسته و شایسته برای بحران فساد اتخاذ و ارائه شود؛ بحرانی که عراق را به سمت و سوی فاجعه، سقوط و تجزیه می کشاند.
 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.