LOGIN
بیانات
shirazi.ir
"آيت الله العظمي شيرازي دام ظله:"
همگان بايد به اعتقادات، به ويژه شناخت امام زمان خود اهميت دهند
کد 2096
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 26 مرداد 1388 - 25 شعبان المعظّم 1430

 
در روز جمعه 22 ماه شعبان سال جاري (1430ق/1388ش) جمعي از آقايان و بانوان با ايمان سعودي در شهر مقدس قم با مرجع عالي قدر، حضرت آيت الله العظمي سيد صادق حسيني شيرازي دام ظله ديدار کردند.

معظم له طي سخناني فرمودند: شناختِ امام معصوم عليه السلام مسأله مهم هر زماني است که خداي متعال بر عهده انسان ها نهاده است. از اين رو اگر انسانِ مکلف، صد سال خداي متعال را بندگي کند و روزها را روزه بدارد و شب ها را با عبادت و راز و نياز به صبح برساند، نسبت به کسي که امام زمان خود را به مردم مي شناساند، پاداش کمتري دارد.

ايشان ادامه دادند: در حديثي از امام زين العابدين عليه السلام آمده است که فرمودند: «أوحي الله تعالي إلي موسي علي نبيّنا وآله وعليه الصلاة والسلام: ... فلأن ترُدّ ضالاً عن فنائي، أفضل لک من عبادة مائة عام بصيام نهارها و قيام ليلها؛ خداي ـ تبارک و تعالي ـ به موسي ـ که بر پيامبرمان و خاندانش و بر او درود باد ـ وحي کرده، فرمود: [اي موسي،] اگر گمشده [و روي برتافته] از درگاهم را بازگرداني، براي تو بهتر [و ارزشمندتر] است از يکصد سال عبادتي که روزها را به روزه شب کني و شب ها را به نماز و عبادت سپري کرده باشي.

حضرت موسي عرض کرد: گمشده از درگاه تو کيست؟

خطاب آمد: «الجاهل بإمام زمانه، تعرّفه؛(1) آن که نسبت به امام زمان خود جاهل و نا آگاه باشد، امامش را به او بشناساني».

معظم له افزودند: شناختِ خداي متعال، شناختِ صفات ثبوتي و سلبي او، اعتقاد و ايمان به پيامبران، به ويژه خاتم آنان، حضرت محمد مصطفي صلي الله عليه وآله، اعتقاد به امامت و عصمت دوازده امام عليهم السلام، به ويژه به امامتِ امام زمان، حضرت بقية الله الأعظم امام موعود عجّل الله تعالي فرجه الشريف و صلوات الله وسلامه عليه و اعتقادِ به عصمتِ سرورمان حضرت صديقه کبري فاطمه زهرا سلام الله عليها، اعتقاد به معاد و حسابرسي در قيامت و کيفر و پاداش و دوزخ و بهشت از مهم ترين مسائل اعتقادي است.

بنابراين، همگان، به ويژه جوانانِ متدين بايد توجهِ فوق العاده اي به تصحيح و شناخت مسائل اعتقادي، به ويژه شناخت امام زمان خود عجّل الله تعالي فرجه الشريف داشته باشند.

آيت الله العظمي شيرازي دام ظله در توضيح اين مطلب تأکيد فرمودند: انسان بايد با مطالعه، تحقيق، مناقشه و با استفاده از قرآن کريم و روايات چهارده معصوم عليهم السلام اعتقاد خود را نسبت به خداي سبحان و يگانگي و ديگر صفات حضرتش تصحيح و در مرحله بعدي، اين اعتقاد صحيح و پيراسته را به ديگران منتقل کند و بداند که اين کار، پاداشي بزرگ نزد خداي منّان دارد.

ايشان در پايان فرمودند: با يک نوبت گفتگو و يک جمله نمي توان گمراهان را هدايت کرد، امام زمانشان را به آنان شناساند و عقايدشان را تصحيح نمود، بلکه اين امر به مناقشه، استدلال، مباحثه و مانند آن نياز دارد و البته چنين کاري ـ آن سان که در روايت امام سجاد عليه السلام آمده ـ از صد سال روزه گرفتن و شبها را به عبادت صبح کردن، برتر است.

شايان توجه است که حجت الاسلام والمسلمين، سيد جعفر شيرازي (فرزند مرجع راحل) نيز براي ميهمانان سخنراني کرد.

 
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

1. تفسير امام عسکري عليه السلام، ص 342، ح219.

  • نظری برای این خبر درج نشده است.