LOGIN
بیانات
shirazi.ir
"مرجع عالي قدر:"
اخلاص براي خدا، کليد رستگاري در دو سراست
کد 2057
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 31 خرداد 1388 - 27 جمادى الثانية 1430

 
در روز جمعه هجدهم ماه جمادي الثاني سال جاري مصادف با 22 خرداد 1388 جمعي از مردان و زنان متدين و با ايمان شهر «سيهات» عربستان سعودي در شهر مقدس قم با مرجع عالي قدر حضرت آيت الله العظمي حاج سيد صادق حسيني شيرازي دام ظله ديدار کردند. معظم له ضمن سخناني با يادآوري اين مطلب که به مناسبت ميلاد حضرت فاطمه زهرا سلام الله عليها بايد از آموزه ها و رهنمودهاي آن حضرت بهره گيريم، روايتي از آن بزرگ بانو نقل کرد که فرمودند: «من أصعد إلي الله خالص عبادته أهبط الله عزّ وجلّ إليه أفضل مصلحته؛(1) هر کس خالص ترين اعمال خود را به سوي خدا فرستد، خداي متعال برترين [چيزي که] مصلحت او را [تأمين کند] برايش فرو مي فرستد».

ايشان افزود: به يقين، کليد رستگاري انسان در دنيا و آخرت، همانا اخلاص براي خداست. پس کسي که براي خدا اخلاص ورزد، حضرت باري تعالي، آنچه را که به مصلحت دين، دنيا و آخرت بنده باشد، برايش فرو مي فرستد. از اين رو سزاوار است که انسان در تمام اعمال عبادي، داد و ستدها، معاشرت با مردم و ديگر امور خود اخلاص ورزد.

آيت الله العظمي شيرازي در ادامه فرمود: در وصيت رسول خدا صلّي الله عليه وآله به ابوذر آمده است: «يا أباذر ليکن لک في کل شيءٍ نيّة حتي في النوم وا?کل؛(2) اي ابوذر، در هر چيزي و کاري، حتي در خوردن وخفتن نيت [وقصد قربت] داشته باش».

ايشان در توضيح اين آموزه نبوي گفت: کسي که تشنه مي شود و آهنگ نوشيدن آب دارد، شايسته است نيت کند که آب را نوشيده، سيراب شود تا بتواند بندگيِ خدا کند. فرد جوان که قصد ازدواج دارد نيز بايد به اين نيت ازدواج کند که فرمان خدا را عملي کرده باشد و در نظر داشته باشد که ازدواج، انسان را از فساد و گناه دور مي دارد و ديگر اين که خداي متعال مؤمن همسردار را دوست مي دارد. بنابراين، مي سزد انسان، مصمم شود که تمام اعمالش را براي خدا انجام دهد.

معظم له در پايان، خطاب به حاضران اظهار داشت: شما مردان و زنان مؤمن، چنان باشيد که نيت تان در هر کاري خشنودي خدا باشد تا خداي سبحان بهترين مصالح تان براي زندگي تان را فرو فرستد و همين را ارمغان اين سفر خود بدانيد.

يادآوري مي شود که حجت الاسلام و المسلمين سيد جعفر شيرازي نيز در جمع اين ميهمانان مطالبي را بيان کرد.

 
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

1) تفسير منسوب به امام حسن عسکري عليه السلام، ص327.

2) وسائل الشيعه، ج1، ص48، حديث90.

  • نظری برای این خبر درج نشده است.