LOGIN
بیانات
shirazi.ir
با پاسخ گويي به شبهات جوانان در ماه مبارک رمضان، آنان را به راه مستقيم هدايت کنيم
کد 675
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 11 مهر 1384 - 27 شعبان المعظّم 1426

 

حضرت آية الله العظمي سيد صادق شيرازي از مراجع عظام تقليد روز گذشته در ديدار با صدها تن از طلاب حوزه علميه اصفهان با اشاره به نزديک شدن ايام ماه مبارک رمضان و با تفسير آيه کريمه اي از کلام الله مجيد اظهار داشتند: بر اساس کلام الهي هر کس روزه بگيرد قطعاً از متّقين خواهد بود، چراکه خداي متعال فرموده است: «لَعَلَّکُمْ تَتَّقُونَ».

ايشان تصريح کردند: البته منظور از روزه تنها گرسنگي و تشنگي چشيدن نيست، بلکه مراد روزه واقعي است که طبق آن تمامي اعضا و جوارح بدن از جمله چشم، گوش و دهان انسان نيز در حال امساک و روزه داري است.

ايشان در ادامه افزودند: ائمه معصومين عليهم السلام و امامان بزرگوار ما انسان هاي کاملي هستند که مانند آنان به جز خاتم الانبياء صلي الله عليه وآله آفريده نشده است که جز ترحم و دلسوزي براي مؤمنين و حتي تمامي ابناي بشر دغدغه اي در دنيا نداشته اند، لذا اين ماه مبارک فرصت مناسبي است تا به اين بزرگواران متوسل شده و بيش از پيش خود را به آنان نزديک سازيم.

مرجع تقليد شيعيان خاطرنشان ساختند: خداي تبارک و تعالي نيز تنها راهِ اهل بيت عليهم السلام را، راه حق و نجات قرار داده است چراکه اينان طاهر و مطهرند و چراغ هدايت انسان ها مي باشند.

ايشان افزودند: جهاد، تعليم، خدمت کردن و امور خير وقت زيادي مي خواهد اما جهاد نفس فرصت زيادي نمي خواهد بلکه نيازمند تصميم و همت عالي است.

حضرت آية الله العظمي شيرازي ادامه دادند: ايتام آل محمد صلي الله عليه وآله جوان هايي هستند که هر يک برخوردار از صلاحيت و قابليت هاي فراوان مي باشند اما متأسفانه به بيراهه رفته اند، که ما مي توانيم با يک يا چند جلسه بحث و گفتگوي صحيح و منطقي آنان را به راهِ هدايت راهنمايي کنيم.

ايشان افزودند: اهل بيت عليهم السلام فرموده اند: چنين افرادي يتيمان ما هستند، لذا بر ما فرض است که نسبت به يتيمان آل محمد صلي الله عليه وآله دلسوز بوده و از آنان مراقبت نمائيم تا سرانجام به راه مستقيم هدايت شوند.

ايشان تصريح کردند: افراد معاند که از سر لجوجت حقيقت را نپذيرند بسيار کم هستند لذا اکثر مردم داراي فطرت حقيقت جو هستند که متأسفانه راه صحيح را گم کرده اند و اگر به آنان خوب معرفي شود، به راحتي خواهند پذيرفت.

ايشان در ادامه توصيه نمودند: سعي کنيم تا در اين ماه مبارک با بهره گيري از اين فرصت مناسب جوان ها را دور خود جمع کرده و به شبهات آنان پاسخ دهيم و آنان را حول دو محور اعتقاد و اخلاق تربيت نماييم که اگر يک جوان خوب شود گاهي صدها نفر ديگر را مي تواند نجات دهد اما اگر متأسفانه يک جواني فاسد شود مانند ميوه فاسدي خواهد شد که ميوه هاي سالم ديگر را نيز خراب خواهد کرد.

حضرت آية الله العظمي سيد صادق شيرازي افزودند: پيامبر اکرم صلي الله عليه وآله خود ملتزم به نماز بوده و امر به آن نيز فرموده اند اما در عين حال مي فرمايند: من مبعوث شدم براي کامل نمودن اخلاق؛ اخلاق نوري است که مي تواند در ارشاد نمودن ديگران از سوي ما تأثير بسزايي داشته باشد.

ايشان در پايان بار ديگر بر پاسخ گويي به سؤالات و شبهات جوانان در ماه مبارک رمضان تأکيد کرده و فرمودند: سعي کنيم تا در اين ماه مبارک بيشتر از گذشته از وقت و فرصت خود استفاده کرده و با بهره گيري از قرآن صامت و قرآن ناطق که همان اهل بيت عليهم السلام هستند، آثار مثبتي را در جامعه بر جاي گذاريم.

 

 

 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.